• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililik sürecindeyken boşandığını yeni söyledi

komikmi aşagılık kadın seni sizin gibi en azından sorunlarını saklayan yaratık değilim yazmış gülmüşüm demi sonunda ama senin gibi pislikler iki begeni için bir yerini yırtıyor.
Çok şaşıracaksın ama büyük kavgaların sorunların olmadığı Stabil evlilikler ve yalancı olmayan kocalar var.
Bitirmeyi bilmeyip kör topal olsun diyip her şeye razı gelip evlenip bin tane sorunla boğuşuyorsunuz sonrasında da kendinizi her evlilikte sorun olur diye kandırıyorsunuz, yazık

ama erkek duzgun olsaydi altin mesele bile olmazdi. kari koca gece altinlarini sayar, sevişirdi. sabah bankaya koyar balayina giderlerdi. Sadece ailesi cingene kilikli olanlarin altin kavgasi olur, onun disinda herkes zaten alir altinini evine gider, kocasiyla karar verir ne yapacagina
bu cirkef ailesi belki de trdeki cogu cirkef aile gibi "kizim verin bizde dursun calinmasin" diye alip gaspetmis. erkek de erkek cikmamis ailesinden alamamis, sonuc olarak 3 haftalik karisindan olmus. bir de elindekini vermemek icin diretmis, yillarca ugrasmis.
bu sulaleye gelin gitse ne olacak gitmese ne olacak?
sanki mutlu olabilecek mi?
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar emek verilip, 2 yıl beklenecek çekişmeli dava sonucu beklemeye değer miktarda altın takılmış evlilik emek verilmiş, çok istenmiş evliliktir. Okur okumaz aynı şeyi düşündüm. Adamın ailesi belli ki ilk andan altınlara çökmüş, kız ailesine söylemiş ve bu noktaya gelmiştir. Altın kızda olsa mahkeme zaten ya kadına verir ya da evlilik süresi konusunda esneklik varsa bir kısmını erkeğe verir. Bu kadar uzadıysa adam kadına zorbalık yapmıştır. Böyle bir adamla evlenilir mi, bu da düşünmeniz gereken bir soru konu sahibi. Ha bu da eğer dediği gibi 3 hafta sürdüyse.. Bir de şu var, o adam 2 yıl çekişmeli beklediyse o altını vermemek için uzattığı kadar uzatır. Belli ki kadın da haklarından vazgeçmiyor. Zaten hala medeni durumu evli görünüyor. E dava bitmemiş, adam evli. 2 yılda çekişmeli dava bitmez. Hakim karar verse bile bitmez. Kadın sonuca razı gelmezse itiraz eder istinafa gider. En az 5 sene toplam 😂

komikmi aşagılık kadın seni sizin gibi en azından sorunlarını saklayan yaratık değilim yazmış gülmüşüm demi sonunda ama senin gibi pislikler iki begeni için bir yerini yırtıyor.
Kızmışsınız ama eski eş kurtulmuş, siz de bile isteye belaya bulaşmışsınız. Adamın kumaşı belli, sizi de aynı son bekleyebilir.

Herkese merhaba.hayatımın şokunu yaşadığım bir dönemdeyim.sevgilimle(10aylık ilişki) nişan hazırlığı yapıyorduk ve benim onu aileme söylememe 2-3 gün vardı 1 ay sonra aile tanışması ve nişan tarihi belirlenecekti.
Bayramda ailesinin yanına gitmeden önce normal evde otururken benim sana bir şey söylemem lazım dedi ve ben evlenip ayrıldım dedi.(hiçbir sıkıntı yok ilişkimizde gayet üzerime titriyor seviyoruz birbirimiz bütün şifreler elimde ve daha önce hiçbir yalan ihanet durumu olmadı gayet güveniyorduk birbirimize.)
Tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü başladı anlatmaya beni bırakırsın tanımak istemezsin diye söyleyemedim.boşanmış insan psikolojisini bilmiyorsun seni çok seviyorum ve kaybetmek istemediğimden ben tek gerçek ilişkim sensin anlatamadım diye anlatmaya başladı.3 haftalık bi evlilik 2 sene önce boşandık vekâlet babamda ben hiçbir sürece dahil değilim dedi para mevzusundan kaynaklı bir süreç olmuş.
Tabi ben şok.ağladım zırladım onu anlamaya çalıştım neyse yola çıktı bayram için ailesinin yanına ben bunu ablama anlattım nüfus kayıt örneği istedi direk e devlet şifresini istedim ondan ,sürekli bana süreç iptal değil dimi diyordu (nişan,tanışma) şaşırdı vermedi sonra zorladım bana örneği at dedim sonra buldu şaşırdı kendisi hala evli yazıyor nasıl ya hala düşmemiş falan 2 sene önce biten şey nasıl hala düşmez dedim.ve zorlayınca anlatmaya başladı meğerse 4 ay önce bitmiş dava çekişmeli gidilmiş karşı taraf altın talebinde bulunduğu için ve ben bunu zorlamasam bilmeyecektim .tabili kıyamet koptu. Bütün hakaretleri ettim sinir krizleri arkadan ailesi oradan benimle konuşuyor (bu arada artık ailesinin baskılanmasıyla cesaret alıyor ciddi yola girmeden anlatıyor yoksa tepkimden çekiniyor)
Velhasıl kelam bana sürekli yeminler ediyor seni kaybetmekten korktuğum için diyemedim boşanmış insanlara hep önyargılı bakıyorlar sen benim hayatımdaki en değerli insansın seninle ciddi bi yola girmek istediğimi kanıtlamak için buraya kadar getirdim.günübirlik olsa hala demezdim bu yola bile girmezdim.benim seninle ne kadar ciddi düşündüğümü gör istedim lütfen planları iptal etme hazırlıklarımız devam etsin .o benim için kâğıt üzerinde bi evlilik hataydı cahillikti gibiler söylüyor
Velhasıl kelam kafam çok karışık durumda ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıldım tabiki bana yorum yapın onu da anlıyorum ama yalanlarını kaldıramıyorum .ona söylediği gün anlatmak istediğin başka bir şey var mı dediğimde tek celsede söyleseydi anlardım ama ertesi gün yeni başka gerçeği saklaması beni çok düşündürüyor
Bir şey söyleyim mi adam hala evli + çocuğu da çıkabilir. Siz de bunu bildiğiniz halde ayrılmayıp hala düşünüyorsanız ondan farklı değilsiniz.

Olsun ya sıkma canını çamurdan da olsa kocan var evlisin önemli olan bu değil mi zaten

Kesinlikle iki taraf da dürüst ve güvenilir değil. Yalan söyleyen ve evli olmasına rağmen bir erkekle ilişkiye devam eden kadının da kendisine saygısı yoktur. Benim aşırı güven sorunum var. Paranoyak hâle geldim. Yalancı ve beni aldatan biriyle olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim. Böylesi daha huzurlu olur.
Evet bende katılıyorum,yalancı adamla bile bile devam edenin vizyonu bellidir.Çok seviyorum bırakamam ağıdı yakanın başına gelecekler kader değil,kendi seçtiği, karakterine uyumlu yoldur.....

Bu kadar yılan hikayesine dönmesine gerek yok. Gerekçeli kararı okuyun. Evlilik tarihi boşanma davasının açılma tarihi karar tarihi iddialar vs. yazar.
Adamın babası avukat mı ? Ne demek vekâleti ona verdim. Ya süreci bir avukat yürütüyor ya da süreç kendi kendine işliyor. Gerekçeli karardan sonra istinaf olmuş mu bakın. Kesinleşmişse şerhi olur. İstinaf olmuşsa da belli olur. Gönlünüz varsa önce durumu netleştirin. Sonra karar verin.

Bana kalırsa kısa süreli evlilik ve uzayan bir boşanma süreci olabilir. Ancak durumun detaylarını anlayın ve şuna dikkat edin “hangi kadın 3-4 hafta evli kalıp boşanmak ister ?” Bu durum adamın 1-2 sene evli kalıp boşanmasından daha ciddi ve anormal bir durumun göstergesidir.

Bir kere de şaşırtın be...

ey Z kuşağı ben sizi akıllı bilirdim.

sevgili olmaya karar verdiğiniz vakit iki telefonu yanyana koyacaktınız, edevletleri açacaktınız. instadan önce edevlet isteyin

Herkese merhaba.hayatımın şokunu yaşadığım bir dönemdeyim.sevgilimle(10aylık ilişki) nişan hazırlığı yapıyorduk ve benim onu aileme söylememe 2-3 gün vardı 1 ay sonra aile tanışması ve nişan tarihi belirlenecekti.
Bayramda ailesinin yanına gitmeden önce normal evde otururken benim sana bir şey söylemem lazım dedi ve ben evlenip ayrıldım dedi.(hiçbir sıkıntı yok ilişkimizde gayet üzerime titriyor seviyoruz birbirimiz bütün şifreler elimde ve daha önce hiçbir yalan ihanet durumu olmadı gayet güveniyorduk birbirimize.)
Tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü başladı anlatmaya beni bırakırsın tanımak istemezsin diye söyleyemedim.boşanmış insan psikolojisini bilmiyorsun seni çok seviyorum ve kaybetmek istemediğimden ben tek gerçek ilişkim sensin anlatamadım diye anlatmaya başladı.3 haftalık bi evlilik 2 sene önce boşandık vekâlet babamda ben hiçbir sürece dahil değilim dedi para mevzusundan kaynaklı bir süreç olmuş.
Tabi ben şok.ağladım zırladım onu anlamaya çalıştım neyse yola çıktı bayram için ailesinin yanına ben bunu ablama anlattım nüfus kayıt örneği istedi direk e devlet şifresini istedim ondan ,sürekli bana süreç iptal değil dimi diyordu (nişan,tanışma) şaşırdı vermedi sonra zorladım bana örneği at dedim sonra buldu şaşırdı kendisi hala evli yazıyor nasıl ya hala düşmemiş falan 2 sene önce biten şey nasıl hala düşmez dedim.ve zorlayınca anlatmaya başladı meğerse 4 ay önce bitmiş dava çekişmeli gidilmiş karşı taraf altın talebinde bulunduğu için ve ben bunu zorlamasam bilmeyecektim .tabili kıyamet koptu. Bütün hakaretleri ettim sinir krizleri arkadan ailesi oradan benimle konuşuyor (bu arada artık ailesinin baskılanmasıyla cesaret alıyor ciddi yola girmeden anlatıyor yoksa tepkimden çekiniyor)
Velhasıl kelam bana sürekli yeminler ediyor seni kaybetmekten korktuğum için diyemedim boşanmış insanlara hep önyargılı bakıyorlar sen benim hayatımdaki en değerli insansın seninle ciddi bi yola girmek istediğimi kanıtlamak için buraya kadar getirdim.günübirlik olsa hala demezdim bu yola bile girmezdim.benim seninle ne kadar ciddi düşündüğümü gör istedim lütfen planları iptal etme hazırlıklarımız devam etsin .o benim için kâğıt üzerinde bi evlilik hataydı cahillikti gibiler söylüyor
Velhasıl kelam kafam çok karışık durumda ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıldım tabiki bana yorum yapın onu da anlıyorum ama yalanlarını kaldıramıyorum .ona söylediği gün anlatmak istediğin başka bir şey var mı dediğimde tek celsede söyleseydi anlardım ama ertesi gün yeni başka gerçeği saklaması beni çok düşündürüyor
Umarım affetmezsin en baştan anlatmalıydı ciddi bir mevzu

Her şeyi geçtim süreci babası yönetiyor 🤣 bu adamla bakkala sakız almaya gidilmez kaldı ki evlilik.
Islemleri Babasının yürüttugu bile yalandır. Bosanacagim kişiyi hic önemsemedim imaji yaratmak icin söylenmiş olabilir. Bu adamdan ileride de herseyi bekleyebilirsin konu sahibi. Böyle birisini terkedemeyecek kadar aşık olmus olamazsın 10 ayda.. yok oldum deyip evlenirsen de.. tabii boşandığında .. üzgünüm ama başına "kesinlikle" gelecek herseyi baştan gayet iyi bilerek kabul etmişsindir demektir.

Hiç güven verici değil maalesef.

Boşanmış olmak kötü birşey değil olabilir: ama bu adamın sorunu boşanmış olmaktan öte çok fazla yalan söylemesi bence. Hiç güvenilir gelmedi

siesin gitsin yaaa
3 hafta evli kalmis niye bosanmis? kim cirkef cikmazsa 3 haftada ayrilir?
bir de kendi muhatap bile olmamis babasina vermis vekaleti o ugrassin diye. altinlarini gasp etmisler sureci uzatmislar... git sirf meraktan e uyabindaki herseyi indir oku, öyle terket
E-uyap'ta ne var? Gerekçeli karar, karar vb. mı? Herkes ulaşabiliyor mu ki e-uyap'a? Ben ulaşılamıyor diye biliyorum ama eksik bilgim var ise öğrenmek isterim.

Lütfen beni yargılmayın kolay bir şey mi sizce sevdiğim evlenme planları yaptığım adam sonuçta.kafam çok karışık duygusal karmaşam bu yüzden
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ancak duygularinizin ve deneyimsizliğinizin kurbanı olmayın şayet gençseniz. Onun dışında olgun yastaysaniz bu daha bile bile lades olur. Adam kesinlikle uzak durulacak bir adam gibi duruyor. Çok affedilecek bir yanı olmadığı gibi afedersiniz ama sizi salak yerine koymuş. Nerden tutsam elimde kalıyor

Back
X