Kavgalarınızın sebebini tam anlayamadım. “Beni aramadından” kavga çıkıp bu kavganın boşanmaya kadar gitmesi altta muhakkak başka durumlar vardır diye düşündürdü beni.Sevgili kadınlar merhaba. İki senelik ilişkimden sonra evlendik iki senedir de evliydik. Evlendiğimiz günden beri kavgaların ardı arkası kesilmedi. İlk başlarda kendi hatalarını kabul eden insan daha sonralarında sürekli beni suçlayarak sürekli benim kavga huzursuzluk çıkardığımı söylemeye manipüle etmeye başladı. Bende artık benim yüzümden diye düşünmeye başladım. Bu süreçlerde psikolojik , fiziksel şiddet gördüm. İlk zamanlarda seviyorum alışkanlık benim yüzümden diyerek sürekli kavgalarımı ben giderek barıştırıp devam ettim. Kendimden ödün verdim, evimi adam etmeye yuva yapmaya çalıştım. En son beni niye aramadın diye tartışma çıktı halbuki aradım ve beni meşgule attığını söyledim, o tartışma büyüdü büyüdü büyüdü evde devam etti. Ne derdin var senin dedim bağrış çağrış en son kafama vurunca sen adam değilsin gücün sadece bana yetiyor dedim buradan iyice alevlendi valizi önüme atıp defolup gidiyorsun dedi eşyalarını doldur vs vs bağrış çağrış daha sonra aileme valizlerime döndüm. Şuan bir boşanma aşamasına girdim henüz yeni ve çok yıpranmış durumdayım. Uzun uzadıya devam ederde kafanızı şişirmiyim , tavsiyelerinize ihtiyacım var canım kadınlar.
Şöyle en ufak şeyde aşırı tepki veriyordu ve bu sorunların sebebi hep benim suçum diye bana söylemesiydi, daha önce ki kavgalar gürültüler bunun da tüy dikmesine sebep oldu. Bana niye böyle davranıyorsun diyordum senin yüzünden diyordu, niye hakaret ediyorsun dediğim de iyi yapıyorum diyordu. Vs vsKavgalarınızın sebebini tam anlayamadım. “Beni aramadından” kavga çıkıp bu kavganın boşanmaya kadar gitmesi altta muhakkak başka durumlar vardır diye düşündürdü beni.
O kadar çok fazlalaştı ki bu tipler. Allah kolaylığınızı versin umarım değişir diyeceğim ama bu tarz insanların değiştiğini hiç görmedimŞöyle en ufak şeyde aşırı tepki veriyordu ve bu sorunların sebebi hep benim suçum diye bana söylemesiydi, daha önce ki kavgalar gürültüler bunun da tüy dikmesine sebep oldu. Bana niye böyle davranıyorsun diyordum senin yüzünden diyordu, niye hakaret ediyorsun dediğim de iyi yapıyorum diyordu. Vs vs
Birebir aynısını yaşadım, yaşıyorum. 1 yıldır evliyiz boşanma aşamasına kadar gelip geri döndük. Şiddet olayları bizde de var. Ben sustuğum zaman sorun yokmuş gibi. Ama ben rahatsız olduğum şeyleri söylediğimde kavga çıkaran kişi oluyorum. Sorun yaratan oluyorum. Susmayı tercih ediyorum artık. Sadece doğru zamanı bekliyorumŞöyle en ufak şeyde aşırı tepki veriyordu ve bu sorunların sebebi hep benim suçum diye bana söylemesiydi, daha önce ki kavgalar gürültüler bunun da tüy dikmesine sebep oldu. Bana niye böyle davranıyorsun diyordum senin yüzünden diyordu, niye hakaret ediyorsun dediğim de iyi yapıyorum diyordu. Vs vs
Kız kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki o kadar çok şeyler yaşayıp mahvoldum ki umarım hepimiz iyi oluruzBirebir aynısını yaşadım, yaşıyorum. 1 yıldır evliyiz boşanma aşamasına kadar gelip geri döndük. Şiddet olayları bizde de var. Ben sustuğum zaman sorun yokmuş gibi. Ama ben rahatsız olduğum şeyleri söylediğimde kavga çıkaran kişi oluyorum. Sorun yaratan oluyorum. Susmayı tercih ediyorum artık. Sadece doğru zamanı bekliyorum
Bu cümleleri duymaya o kadar ihtiyacım var ki umarım geçerBu pislikten kurtulur kurtulmaz hayatınıza kaldığı yerden devam ediyorsunuz,
Yaşınız genç çocuk yok, bir kaç seneye hayatınıza girip çıktığını bile unutursunuz.
Kararınızdan sakın vazgeçmeyin, şu an hissettiğiniz her şey geçici.
Çok geçmiş olsun, allah kurtarmış. Maddi manevi haklarınızı alırsınız inşallah. Çocuk olmaması, evliliğin bu kavga süresini çile çekmemeyi uzatmamanız çok iyi olmuş.Sevgili kadınlar merhaba. İki senelik ilişkimden sonra evlendik iki senedir de evliydik. Evlendiğimiz günden beri kavgaların ardı arkası kesilmedi. İlk başlarda kendi hatalarını kabul eden insan daha sonralarında sürekli beni suçlayarak sürekli benim kavga huzursuzluk çıkardığımı söylemeye manipüle etmeye başladı. Bende artık benim yüzümden diye düşünmeye başladım. Bu süreçlerde psikolojik , fiziksel şiddet gördüm. İlk zamanlarda seviyorum alışkanlık benim yüzümden diyerek sürekli kavgalarımı ben giderek barıştırıp devam ettim. Kendimden ödün verdim, evimi adam etmeye yuva yapmaya çalıştım. En son beni niye aramadın diye tartışma çıktı halbuki aradım ve beni meşgule attığını söyledim, o tartışma büyüdü büyüdü büyüdü evde devam etti. Ne derdin var senin dedim bağrış çağrış en son kafama vurunca sen adam değilsin gücün sadece bana yetiyor dedim buradan iyice alevlendi valizi önüme atıp defolup gidiyorsun dedi eşyalarını doldur vs vs bağrış çağrış daha sonra aileme valizlerime döndüm. Şuan bir boşanma aşamasına girdim henüz yeni ve çok yıpranmış durumdayım. Uzun uzadıya devam ederde kafanızı şişirmiyim , tavsiyelerinize ihtiyacım var canım kadınlar.
UmarımKız kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki o kadar çok şeyler yaşayıp mahvoldum ki umarım hepimiz iyi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?