Bence eski eşini özlemiyorsun
Ailenle yaşıyorsan eski düzenini özlüyorsundur.
O keyfine bakıyor sen 3 çocukla hayatta kalmaya çalışıyorsun boyle düzenin içine tüküreyim
Eşini falan özlediğin yok yani..
Sadece tüm yük sende ve cok yorgunsun
Gözden çıkarması aldattığını öğrenmenize rağmen arkasında mı durdu yani dimdik bu durumun boşanma davanız bu arada bir senedir devam mı ediyor?Arkadaşlar merhaba sizlere bsy danışmak istiyorum ben 15 yıl evli kaldim 3 çocuğum var eşim başka biriyle mesajlaşırken yakaladim şuan 1 yildir ayriyiz boşanma sürecindeyim aslinda aldatmasi beni yıktı ama daha çok beni artık gözden çıkarmış olduğu daha çok canımı yaktı ve dava açmama sebep oldu sizlere sormak istediğim ben 1yil gecmesine rağmen içim hala açıyor sanirim çok özlüyorum acı çekiyorum hâlâ her zaman aynı değilim ama ara ara böyle oluyor ve bu ne zaman geçer geçer mi sizlere sormak istedim aranızda yaşamış olan vardir böyle durum illaki yardımcı olursanız sevinirim
Gözden çıkarması aldattığını öğrenmenize rağmen arkasında mı durdu yani dimdik bu durumun boşanma davanız bu arada bir senedir devam mı ediyor?
Ne yapmanız gerekiyormuş aldatmasını kabul etmenizi mi emin olun geçecektir bu acınız bu adamla evliliği sürdürmek kendinize yaptığınız saygısızlık olur zaten sizden sanırım aldatmasını normal karşılamanızı bekliyor sizi hala suçlayabildiğine göre çocuklarınız onda mı sizinlelermi ?Devam etti şimdide beni suçluyor yani ben kiskanmama rağmen devam etti bende dava açınca ben bırakmışım onu yani aslında o kadar saçma sapan savunmaları var ki ben kendimi anlamiyorm hala neden özlüyorum içimde ki aci ne
Ne yapmanız gerekiyormuş aldatmasını kabul etmenizi mi emin olun geçecektir bu acınız bu adamla evliliği sürdürmek kendinize yaptığınız saygısızlık olur zaten sizden sanırım aldatmasını normal karşılamanızı bekliyor sizi hala suçlayabildiğine göre çocuklarınız onda mı sizinlelermi ?
Allah yardımcınız olsun zor durum ama evliliğinizi uçuruma sürükleyen karşı taraf siz değilsiniz yanlışı yapan o ters psikoloji yapıp sizi suçlu çıkartıyor birde utanmadan demekki hakkınızda hayırlısı olsun o üzülsün yuvanızı yıkan o siz değilsiniz değmez böyle biri için de üzülmeyeÇocukları mahkeme ona verdi ama benim le kalıyorlar genelde
Hande Yener’in Bu Yüzden şarkısını armağan ediyorum sana. Üstünden zaman geçtiği için ve muhtemelen hayatın boyunca tek bir adam olmasına rağmen onun hayatına başka kadın girmiş olması fikri sana böyle hissediyormuşsun gibi geliyor bence. Kendi hayatına bak. Sen daha iyisine layıksın. Mis gibi 3 evladın varmış ne güzel. Umursamamak ve kendi hayatına odaklanmak kendin için yapabileceğin en iyi şey. Unutmak en iyi cezadır.Arkadaşlar merhaba sizlere bsy danışmak istiyorum ben 15 yıl evli kaldim 3 çocuğum var eşim başka biriyle mesajlaşırken yakaladim şuan 1 yildir ayriyiz boşanma sürecindeyim aslinda aldatmasi beni yıktı ama daha çok beni artık gözden çıkarmış olduğu daha çok canımı yaktı ve dava açmama sebep oldu sizlere sormak istediğim ben 1yil gecmesine rağmen içim hala açıyor sanirim çok özlüyorum acı çekiyorum hâlâ her zaman aynı değilim ama ara ara böyle oluyor ve bu ne zaman geçer geçer mi sizlere sormak istedim aranızda yaşamış olan vardir böyle durum illaki yardımcı olursanız sevinirim