• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma süreci

kızım su an babasının yanında o kadar duygu yüklüyüm ki biliyorum o da babası aramızdaki problemler kızımı etkilememeli ama bi cıkıs ta göremiyorum 24 mayısta ilk mahkememiz var o kadar korkuyorum ki tayinlerde 23 mayısta acıklanacak insallah tayinden hayırlı bir haber alrımda 24 mayıs daha rahat gecer.
bir de mahkemeye gitmeyi hiç istemiyorum mahkemeye hiç çıkmadan onunla orada karsılasmadan daha fazla rezil olmadan bosanmak mümkün mü acaba?
arkadaslarımla konusuyoruz daha cogu evlenmedi bile amaben sanki ömrümü tüketmişim gibi geliyo bi daha hiç mutlu olmayacakmısım gibi.
sürekli düsünüyorum ne uyku düzenim kaldı ne yemek.... 56 kilo oldum.daha da düşüyorum.
üf ne olur bitsin bu günler!!!

gerci Allaha sükür su an daha rahatım önceden cocugu aldıgında geri getirecek mi acaba diye düsünüyordum. simdi o korkum bitmese bile bir nebze azaldı.

arkadaşımhakkkınızda ne hayırlı ise o olsun boşanma da zor bir süreç ve cok stresli
bnm de eşinden boşanmış bir arkadaşım var severek ayrılmışlar 3 kez intiharın eşiğinden dönmüş bir oğlu var yarım lmış ve 6 antidepresn aldıgı zamanlar ve 13 günde hastandede yatmışlığı var onu görmeden önce boşanmanın bu kadar insanları etkileyebiceğini düşünemezdim
bu süreci yaşamadığım için bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun

arkadaşımhakkkınızda ne hayırlı ise o olsun boşanma da zor bir süreç ve cok stresli
bnm de eşinden boşanmış bir arkadaşım var severek ayrılmışlar 3 kez intiharın eşiğinden dönmüş bir oğlu var yarım lmış ve 6 antidepresn aldıgı zamanlar ve 13 günde hastandede yatmışlığı var onu görmeden önce boşanmanın bu kadar insanları etkileyebiceğini düşünemezdim
bu süreci yaşamadığım için bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun

gercekten insan bu kadar zor bir şey olduğunu yasamadan anlayamıyor. insan kendini amacsız, mutsuz, sorunlu, güvensiz.... vb. hissediyor ve hiç bir seyin faydası olmuyor ölseydik de bunlar olmasaydı diyecek hale geliyor. dedim ya neden??????????*

burada yorum yapan sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. benim için bi kaçış yolu oldu bu. gerçekten terapi gibi geliyor bu günler inşallah geçecek mi?

gercekten insan bu kadar zor bir şey olduğunu yasamadan anlayamıyor. insan kendini amacsız, mutsuz, sorunlu, güvensiz.... vb. hissediyor ve hiç bir seyin faydası olmuyor ölseydik de bunlar olmasaydı diyecek hale geliyor. dedim ya neden??????????*

zaman herşeyin ilacı olacak kardeşim
istersen yardım al sen de
kendini amaçsız mutsuz sorunsuz güvensiz hissetmenin ne demek oldugunu bilirim

Arkadaşım emin ol geçecek.

Hatta zaman gelecek kendine kızacaksın niye bu kadar dert etmişim diye.Bu arada sakın mahkemeye gitmemezlik yapma.Bir kere karşı tarafa ne kadar kararlı ve güçlü olduğunu göstermen lazım.Bende zor bi ayrılık yaşadım.Şimdi inan o kişiye kızmak bile içimden gelmiyor.

zaman herşeyin ilacı olacak kardeşim
istersen yardım al sen de
kendini amaçsız mutsuz sorunsuz güvensiz hissetmenin ne demek oldugunu bilirim

ah dedim ya hayırlısıyla suradan bir kurtulayım ne gerekiyorsa yapacağım bundan sonra her şey evladım için... zaten yaptıgım yanlıs evlilik neler götürdü kızımdan!!! bundan sonra zarar görmemesi için her seyi yapayım bari...
zamanı geri alamam elimden gelen bu olur.

Arkadaşım emin ol geçecek.

Hatta zaman gelecek kendine kızacaksın niye bu kadar dert etmişim diye.Bu arada sakın mahkemeye gitmemezlik yapma.Bir kere karşı tarafa ne kadar kararlı ve güçlü olduğunu göstermen lazım.Bende zor bi ayrılık yaşadım.Şimdi inan o kişiye kızmak bile içimden gelmiyor.

inşallah öyle olur ama mahkemeye gitmekten çocuk gibi korkuyorum. hiç bi şey istemiorum zaten kızımın yası küçük oldugu için velayeti de bende olacak.
geri kalan her şey bos.
ne istiyorsa alabilir. bundan sonra zarar veremesin artık bize...

inşallah öyle olur ama mahkemeye gitmekten çocuk gibi korkuyorum. hiç bi şey istemiorum zaten kızımın yası küçük oldugu için velayeti de bende olacak.
geri kalan her şey bos.
ne istiyorsa alabilir. bundan sonra zarar veremesin artık bize...

Aslında senin korkun bence mahkeme değil onunla karşılaşmak.Korkucak çekinecek bişeyy yok.Çocuğunuz var arada illaki görüşmek zorunda kalacaksın.

kızın için ayakta dur o senn yaşama sebebin olacak inan
ama ben senn muhakkak yardım alman taraftaryım bir an önce

aslında cocugu almaya kendi geliyor, ama tek bir kelime bile etmiyoruz ,birbirimizin yüzüne bakmıoruz. bir görev bilip yerine getiriyoruz.
ama sanırım haklısınız ve bunu simdi farkettim mahkemede tam karsımda olmasından korkuyorum istemiyorum onu görmek....

burada yorum yapan sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. benim için bi kaçış yolu oldu bu. gerçekten terapi gibi geliyor bu günler inşallah geçecek mi?

Arkadaşım, daha fazla yıpratma güzel canını, tabiki bu kötü günler geride kalacak. Bir gece başını yastığa koyduğunda bir de bakacaksın ki, gögsünde oturmuş nefes almanı engelleyen o boğucu hislerin hepsi uçup gitmiş ve sen kuşlar kadar özgür ve mutlusun. Yüreğini karartma. Her insanın kötü zamanları olur, başına hoş olmayan şeyler gelebilir. Önemli olan ayakta kalmayı başarmaktır. Ve sen aldığın kararla güçlü bir kadın olduğunu göstermişsin zaten. Kızın da ileri de seninle gurur duyacak eminim.
Ben de sorunlu bir ailede büyüdüm. Annemin bizi o evde büyütmeye kendini mecbur hissetmesindense ayrılmasını tercih ederdim. Böylelikle benim de çocuk olma hakkım olurdu. Ama hepsi geride kaldı. Ne mutlu ki sana, sen kızının mutlu bir çocuk olma hakkı için savaşma gücünü kendinde bulmuşsun...

Arkadaşım, daha fazla yıpratma güzel canını, tabiki bu kötü günler geride kalacak. Bir gece başını yastığa koyduğunda bir de bakacaksın ki, gögsünde oturmuş nefes almanı engelleyen o boğucu hislerin hepsi uçup gitmiş ve sen kuşlar kadar özgür ve mutlusun. Yüreğini karartma. Her insanın kötü zamanları olur, başına hoş olmayan şeyler gelebilir. Önemli olan ayakta kalmayı başarmaktır. Ve sen aldığın kararla güçlü bir kadın olduğunu göstermişsin zaten. Kızın da ileri de seninle gurur duyacak eminim.
Ben de sorunlu bir ailede büyüdüm. Annemin bizi o evde büyütmeye kendini mecbur hissetmesindense ayrılmasını tercih ederdim. Böylelikle benim de çocuk olma hakkım olurdu. Ama hepsi geride kaldı. Ne mutlu ki sana, sen kızının mutlu bir çocuk olma hakkı için savaşma gücünü kendinde bulmuşsun...

inşallah dediğiniz gibi olur ve kızımla çok mutlu olacağı bir hayat yaşarız.
ileride kızımda eksiklik duymaz hiç bir konuda...

ne düşünüyorum biliyor musun?
bu adamlarla biz bunu mutlaka yaşayacaktık...
bu acıyı öyle yada böyle çekecektik...
ne kadar erken o kadar iyi belki de...
az önce yeni konu açan aldatılan bir arkadaşın yorumunu okudum.
kesin başıma bu gelecek ti diyorum...
bu profilin sonraki adımı bu olacaktı...
çünkü daha beter ne yapabilir ki dediğim de her seferinde beni şaşırtmayı başarabiliyor..
acı üstüne acı eklenecekti...

psikolog şu açıdan iyi oluyor...
tarafsız bir gözün objektifliğine inandığın için daha çok sözünü dinliyorsun...
beni sakin olmam konusunda telkin ediyor daha çok..
yada yalnız annenin çocuğunun da gayet sorumluluk sahibi, akıllı bir çocuğu olabileceği..
sosyal kaygılarım var..o endişelerimi gidermeye çalışıyor..
hafta sonu eğer çocuğu bırakabileceğin biri varsa yakın bir şehre veya şehir merkezine mutlaka
bir psikoloğa git canım..

inşallah dediğiniz gibi olur ve kızımla çok mutlu olacağı bir hayat yaşarız.
ileride kızımda eksiklik duymaz hiç bir konuda...

ne düşünüyorum biliyor musun?
bu adamlarla biz bunu mutlaka yaşayacaktık...
bu acıyı öyle yada böyle çekecektik...
ne kadar erken o kadar iyi belki de...
az önce yeni konu açan aldatılan bir arkadaşın yorumunu okudum.
kesin başıma bu gelecek ti diyorum...
bu profilin sonraki adımı bu olacaktı...
çünkü daha beter ne yapabilir ki dediğim de her seferinde beni şaşırtmayı başarabiliyor..
acı üstüne acı eklenecekti...

psikolog şu açıdan iyi oluyor...
tarafsız bir gözün objektifliğine inandığın için daha çok sözünü dinliyorsun...
beni sakin olmam konusunda telkin ediyor daha çok..
yada yalnız annenin çocuğunun da gayet sorumluluk sahibi, akıllı bir çocuğu olabileceği..
sosyal kaygılarım var..o endişelerimi gidermeye çalışıyor..
hafta sonu eğer çocuğu bırakabileceğin biri varsa yakın bir şehre veya şehir merkezine mutlaka
bir psikoloğa git canım..

gercekten gitmeliyim cünkü su an patlama evresindeyim herhalde kızımla caillou izlerken sürekli aglamaya basladım, ne kadar mutlu bir aile diye
ne hale getirdi beni
ben ben 15 yasından beri yatılı okulda kaldım üniversitede yalnız yasadım cok iyi derecelerle mezun oldum hep burslu okudum calıstıgım okulda bile okuldaki en yükdek notları alan bir ögretmendim...
simdiyse kendimi bir sinek gibi bile görmüyorum....

eğer adalet varsa banada kızımada cektirdikleri için cezasını çeksin ona hakkımı asla helal etmeyeceğim o da etmesin hiç korkum yok....
ama su an bana yaptıklarının bir önemi yok kızım yanımda Allaha sükür ya olmasaydı...
hiç bir sey kalmazdı.
ama bana asla muhtac olmasın o yaratık.... cok sabırlı hayat dolu biriydim bitirdi her seyimi
ve ben salak gibi hala güzel günlerimizi düsünerek uykuya dalabiliorum yazıklar olsun bana...

gercekten gitmeliyim cünkü su an patlama evresindeyim herhalde kızımla caillou izlerken sürekli aglamaya basladım, ne kadar mutlu bir aile diye
ne hale getirdi beni
ben ben 15 yasından beri yatılı okulda kaldım üniversitede yalnız yasadım cok iyi derecelerle mezun oldum hep burslu okudum calıstıgım okulda bile okuldaki en yükdek notları alan bir ögretmendim...
simdiyse kendimi bir sinek gibi bile görmüyorum....

Cnm benim asla böyle düşünme.Kendini motive etmelisin.Tek ayrılan sen değilsin.Yardım alman lazım katılıyorum ama yinede en büyük görev sende bitiyor.Dr ilaç verecek içiceksin hergün sonra özür dilerim ama sersem gibi oluyo insan.Tabiki dr.la konuşmak iyi gelecek.Bende hep ağlardım neden ben diye,neden bende bi aile olamadım diye.Ama sonra dedim kendi kendime "sen bu kadar acizmisin.Hayata onun içinmi geldin.Sen bunları yaşarken o kimbilir nekadar rahat".diye.Resmen o gün silkelendim.Sende aynen böyle yap.Bi yavrun var.Karşısında sürekli ağlayan mutsuz bi annemi görmek ister yoksa sağlam kaya gibi dimdik duran ve onu herkötülüğe karşı koruyacak bi annemi.Çocuklar için bu çok önemli sende bilirsin.Kusura bakma çenem düştü ama yarın yepyeni güzel bi güne uyan:34:

Back
X