- 25 Mart 2011
- 3.884
- 33
- 158
- 39
kızım su an babasının yanında o kadar duygu yüklüyüm ki biliyorum o da babası aramızdaki problemler kızımı etkilememeli ama bi cıkıs ta göremiyorum 24 mayısta ilk mahkememiz var o kadar korkuyorum ki tayinlerde 23 mayısta acıklanacak insallah tayinden hayırlı bir haber alrımda 24 mayıs daha rahat gecer.
bir de mahkemeye gitmeyi hiç istemiyorum mahkemeye hiç çıkmadan onunla orada karsılasmadan daha fazla rezil olmadan bosanmak mümkün mü acaba?
arkadaslarımla konusuyoruz daha cogu evlenmedi bile amaben sanki ömrümü tüketmişim gibi geliyo bi daha hiç mutlu olmayacakmısım gibi.
sürekli düsünüyorum ne uyku düzenim kaldı ne yemek.... 56 kilo oldum.daha da düşüyorum.
üf ne olur bitsin bu günler!!!
bir de mahkemeye gitmeyi hiç istemiyorum mahkemeye hiç çıkmadan onunla orada karsılasmadan daha fazla rezil olmadan bosanmak mümkün mü acaba?
arkadaslarımla konusuyoruz daha cogu evlenmedi bile amaben sanki ömrümü tüketmişim gibi geliyo bi daha hiç mutlu olmayacakmısım gibi.
sürekli düsünüyorum ne uyku düzenim kaldı ne yemek.... 56 kilo oldum.daha da düşüyorum.
üf ne olur bitsin bu günler!!!