• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde hamilelik...

CikolataCanavari

Birisi...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
329
353
23
Daha önceden burda çift terapisi konusu açmıştım. Ama şu an anladım ki evliliğim terapiyle kurtulacak boyutta değil. Hamileyken boşanan var mı? Süreç nasıl işliyor? Hamilelik boşanmaya engel mi? Ve ne yapmalıyım?

Düzenleme:
Boşanmamın nedeni dağınıklık falan değil. Benim yaptıgım hatalar nedeniyle (ki normalde de sinirli bi yapısı var) bu süreçte çok birbirimize girdik. Eve polise kadar geldi. Dün gece saat 2ydi üst komşu geldi. Ben bunlara alışkın değilim bizim ailede ses yükselmezdi. Ama o hiç çekinmiyor. İşin içine küfür falanda girince ben artık soğuduğumu düşünüyorum. Sabah anneme geldim. Böyle daha huzurluyum onu farkettim. Onunla aynı evi paylaşmak istemiyorum artık.

Son düzenleme:
Daha önceden burda çift terapisi konusu açmıştım. Ama şu an anladım ki evliliğim terapiyle kurtulacak boyutta değil. Hamileyken boşanan var mı? Süreç nasıl işliyor? Hamilelik boşanmaya engel mi? Ve ne yapmalıyım?
Her iki taraf da boşanmak istiyorsa engel değil bence. Ama doğunca velayet için tekrar mahkeme olabilir bence. Ya da başta belirtmek mi gerek ek davaya gerek kalmadan acaba 🤔

Terapiye gittiniz mi ? 3 aylık evlilik için çok hızlı bir boşanma kararı almış olabilir misiniz ?

Eşinizin 7 haftalık hamile olduğunuzdan haberi var mı ?

Hatırladığım kadarıyla çok yeniydi evliliğiniz, en azından doğuma kadar idare şansı yok mu, boşanma yıpratıcı bir süreç gebelikte bununla uğraşmasanız

Sadece dağınıklığa tahammülünüz olmadığı ve kişisel temizliği sebebiyle mi ayrılmak istiyorsunuz?

Boşanma nedeniniz bu mu?
C9EF3211-5AFA-46BD-8513-1F3D5B2974E3.webp

daha 3 aylık evli 7 haftalık hamileymişsiniz. çocuk oyuncağı mı bu işler. bu ne saçmalık Allah aşkına. ilk aylar kimse muhteşem bir birliktelik yaşamıyor. bi sakin olun. hamile olmasanız boşanın demek kolay da bi de bebek var. çok düşünmeden yalap şap yaşıyorsunuz gibi geldi bana. olan da daha mercimek kadar olan sabiye olacak

Son düzenleme:
3 aşağı 5 yukarı erkekler hep aynı 3 gün evde olmayım 3 gün ev kalkmış gidiyo olur. Bi çok alışkanlıklarını zamanla törpüledim kendime evimize göre yeni alışkanlıklar kazandırdım ne yazıkki bazen çocuk gibi eğitim vermemiz gerekiyor. Biraz fazla aceleci davranmıyomusunuz evliliğimin özellikle ilk 6 ayı millette balayı olarak geçer benim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi tabi tek taraflı değil aynı şey eşim içinde geçerliydi sonra birazcık alışma dönemi oldu yavaş yavaş herşey rayına oturdu hala kavga tartışma ve yetiştiren ailelerden ve kültürden kaynaklı çatışmalar yaşıyoruz ama aşılamayacak şeyler değil tek sebebiniz eşinizin dağınıklığı anlaşamamanız ise biraz beklemenizi emek vermenizi sabretmenizi tavsiye ederim

Evlilik gibi ciddi kutsal bir kurumu ne hallere getirdiniz dağınık diye boşanmak da neyin nesi çocuk da dağınık olacak hemde kaç sene onu da mı atacaksınız burdan bakınca öyle gözüküyor yazık bebeğe sıfır tahammül bir annenin elinde perişan olup gidecek burda ne kadınlar var hiç okudunuz mu çalışmak mı onlarda çalışıyor en az iki tane çocukları var kreşte okulda bakıcı da onların canı yok mu onlar insan değil mi bir siz mi PREMSESSİNİZ bu tepkinin sebebi sadece daha doğmadan anne babasi ayrı olarak dünyaya gelecek olan bebeğiniz için yoksa ne siz ne eşiniz umrumda değilsiniz hiç mi tahammül seviyeniz yok sizin gerçek hayat böyle bir şey işte öyle düğün dernekle pempiş hayallerle olmuyor bu işler

Yani keşke korunsaydiniz neyse olmuş . Bakın dağınıklık sebebiyle yuva dağıtmayin lütfen . Bir şekilde zamanla alisabilirsiniz. Küfür ,hakaret veya fiziksel,maddi , psikolojik şiddet yaşamiyorsaniz yorumumu dikkate alın . Eşinizi çağırın hadi şurayı toplayalım ben şu işi yapıyorum sende bunu yapar mısın deyin. Zaten hamilesiniz bunu da öne sürün zamanla alışır

Hayatı biraz fazla mı hızlı yaşıyosunuz?

buyur işte. bu tipler daha olgunlaşmadan niye evleniyorlar cidden anlamıyorum. artık saçını süpürge etme devri geçti de 1 ayda adam iş yapmıyor diye boşanmak nedir. ben olacakları söyleyim. kocası sabrecek bi gün pat diye eee diye bitirecek. bu piremses kızımız da çok pişmanım diye konu açacak. normalde sakin biriyim ama insanların hayatıyla oynayan böyle şımarık tiplere hiç tahammül edemiyorum. ayrılması adama hayırlı aslında

buyur işte. bu tipler daha olgunlaşmadan niye evleniyorlar cidden anlamıyorum. artık saçını süpürge etme devri geçti de 1 ayda adam iş yapmıyor diye boşanmak nedir. ben olacakları söyleyim. kocası sabrecek bi gün pat diye eee diye bitirecek. bu piremses kızımız da çok pişmanım diye konu açacak. normalde sakin biriyim ama insanların hayatıyla oynayan böyle şımarık tiplere hiç tahammül edemiyorum. ayrılması adama hayırlı aslında
Boşanma nedenimiz bu değil. Tabikide böyle basit bir nedenden yuva yıkılmaz. Eşimin öfke kontrolünün olmaması ve benim artık yanında korkuyla durmam.

Boşanma nedenimiz bu değil. Tabikide böyle basit bir nedenden yuva yıkılmaz. Eşimin öfke kontrolünün olmaması ve benim artık yanında korkuyla durmam.
o zaman konunuzu o şekilde açın bence. çünkü burdan bakınca çok itici duruyor konu🤷‍♀️

Hamileligin basi ve son 1 ayi cok zor geçiyor. Ben oturdugum koltuktan kalkamazdim.ilk aylar kusmayla geciyor zaten. Dolayisiyla yardima ihtiyaciniz olacak, daha gergin olacaksiniz. Sizi alttan alacak, yardim edecek bir tip degilse hamileyken evleri ayirmak en dogrusu. Bebek dogduktan sonra evden cikmak cok zor olur

Back
X