• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde hamilelik...

Boşanma nedenimiz bu değil. Tabikide böyle basit bir nedenden yuva yıkılmaz. Eşimin öfke kontrolünün olmaması ve benim artık yanında korkuyla durmam.
Ofke kontrolünde size zarar verdi mi yani bebek dogacaksa bu kontrolsuzluk bağırma çağırma şeklinde ise bir tedaviyi deneseniz eşiniz ilaç tedavisi görsün

Kavgalari kim cikariyor? Olay nasil patliyor? Ortada bir gebelik varken ve evlilik daha 6 aylik bile degilken nasil oluyorda terapiyle bile kurtarilmayacagina karar veriyorsunuz? Bu ne tahammulsuzluk? Ve evet gecenin 2 sinde ne isiniz var bagirip cagiriyorsunuz. Eve polis geliyor. Belli ki iki tarafta nerde durmasi gerektigini bilmiyor. Ikinizin de ayri ayri terapi, adap, edep artik ne ders varsa almaniz lazim. Ben de evliyim. Ilk iki senem de cok zordu. Hicte o kadar birbirimizi kizdirmamiz sonucu gecenin bir yarisina kadar kavga etmedik.

Garip durumlar var. duzemeyecek diye pes edilcek vaziyette degilsiniz. Cocuk geliyor. Biraz daha caba sarfetmeniz lazim. Siz de sucsuz oldugunuzu dusunmeyin. Evlilik cocuk oyuncagi degil. EMEK gerekiyor. Bunu bosayip, bir kiz arkadasinla eve ciksan bile zorlanirsin. Her yeni baslangic zor oluyor

32. Hamileliği devam ettirmek istediğime de emin değilim. Kafam o kadar karışık ki

Bir ömür anlaşamadığınız eşinizle görüşmeye devam edeceksiniz. Çocuğunuz babasına bir su damlası kadar benzeyebilir. Şu an eşinizin tahammül etmek istemediğiniz özelliklerini, çocuğunuz soya çekimle alabilir.
Boşansanız dahi evlilik hayatınızdakinden daha fazla sorumluluk almanız gerekecek. Yeni birisiyle görüşmeye başlarsanız onlarca soru işaretiniz olacak. Yasal süre dolmadan her şeyi düşünmelisiniz.

Terapi konusunda
Benim gençliğimden kalma özgür olma, hesap vermeme, birine bağlı yaşayamamam, kendım hallederim hallerim (kendimi haklı bulmuyorum tabiki evlilik bu değil hemen aşamıyorum) kaldıki birde maalesef yalan söyleme var baskı altında kaldığımda. Eşiminde aşırı öfkesi, bağırması çağırması, bu durumlarda gözünün dönmesi var.

demiştiniz. O yüzden defalarca düşünmelisiniz. Çocuk sahibi olunca artık kendi kendinizin efendisi olamayacaksınız.

erkek çocuklarına hastalık derecesinde düşkün olan anneler yeni evlenen kadınların hayatını karartıp yuvalar yıkıyor.

erkek çocuklarına hastalık derecesinde düşkün olan anneler yeni evlenen kadınların hayatını karartıp yuvalar yıkıyor.

Konu sahibinin terapi konusunda kendine dair değerlendirmesi de mevcut. Bu mesajınızın üzerindeki mesajda alıntılı.

Adamın annesinin konuyla alakası yok ki.

terapi ile düzelmeyeceğine siz değil bir uzman karar versin derim ben
yani bir iki seans bi gidin bakalım gerçekten faydalı oluyor
evliliğiniz için bir şey yapılamazsa bile bireysel olarak seans almanız gerekir belki

Kararıma saygılı. En son onlara küfür edince bende koptu olay zaten. Bu kadarını kaldıramam.
Hamile olduğunuzu bile bile böyle davranıyorsa eğitilmez bir davarmış diye düşünürüm, insan cahil olur akılsız olur ama vicdansız merhametsiz nasıl olur hele ki kendi bebeğine aklım almıyor

Back
X