• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde izole olma isteği

B

Bir ara birine çok yoğun duygularım vardı olmadı barış ayrıl, barış ayrıl en sonunda bitirdim, ama biturlu kendi enerjimi onun üzerinden çekemiyordum nefret etmeme rağmen.. Sonra kabullendim içimde aniden birsey soğudu o gün bugün kapımda( kopek😂) Şaka bir yana gerçekten o enerjiye inann ,,Yok saymak çok zarif bir intikamdır" ✨
Düşünmeme en güzeli, umarım en kısa sürede unutabilirim

Doğru söylüyorsunuz zaten benim başıma gelen gelmiş değil mi..
Başınıza gelen şey elbet üzücü ve hiç kolay değil. Ama bir suç işlemiş gibi izole olmanıza gerek yok. Ne güzel aileniz destek oluyor, başkalarını boşverin.

Bir tanıdığım, üvey anne elinde kötü bir şekilde büyüdü. 19 yaşında kocaya kaçtı, 1 çocuğu ile tekrar boşandı. Ailesi arkasında yok. Baba zaten var ama yoktu. O akbabalar kıza bir gün bile destek olmadıkları halde neler neler dediler. Kız, bir başına afedersin bir yerine takmadı.

Öncesinde sosyal medya çok kullanırdı. Boşandıktan sonrada görüyorum, yemin ederim benden fazla eğleniyor herkese inat.

O konuşanlar, kaale alınmadıklarını görünce sustular. Şu an gayette güzel devam ediyor hayatına ve halen bir başına.

Selamlar iyi bayramlar herkese
Ex eş avukata vekalet vermiş, ben de avukat arayışındayım.Anlaşmalıya yanaşmak istiyor ama ben çekişme taraftarıyım. Karşılıklı çirkinleşeceğiz sanırım ve ben yaptıkları yanına kalmasın o da huzur bulmasın istiyorum. Aldatıldığıma dair de delillerim var. Her neyse esas konu bugün bayram ve ben hiçbir akrabayı görmek istemiyorum. Köşe bucak kaçıyorum. Zamanında evlenmedi diye dedikodumu yapanlar şimdi de boşandı boşanacak diye yapıyor. Çok huzursuzum kimseyi görmek duymak açıklama yapmak istemiyorum ki zorunda da değilim. Sürekli ex eşe ah ediyorum hakkında kötü şeyler olsun istiyor düşünüyorum sonra kötü enerjiyi kendine çekme jasemin, ne hali varsa görsün diyorum. Her şey farklı olabilirdi duygusu beni üzüyor. Ailem arkamda, ailem dik dur sanki suç mu işledin boşanabilirsin ne var bunda diyor. Bunlara alış cevabını vermeye de alış diyor. İş yerimde de dedikodu başlamış. Annem daha gençsin (yakında 28 olacağım) daha kimler karşına çıkar diyor. Beni neşelendirmek istiyorlar ama yüzümden düşen bin parça engel olamıyorum.. nasıl atlatabilirim tecrübeli hanımlar :KK43: Bir ömür eş dosttan kaçamam ya..
Ne kadar genc tazecıksınız
Asla uzulecek durumda degılsınız valla.
Oh cekın bence
Kaç yıllık evlikikti

Selamlar iyi bayramlar herkese
Ex eş avukata vekalet vermiş, ben de avukat arayışındayım.Anlaşmalıya yanaşmak istiyor ama ben çekişme taraftarıyım. Karşılıklı çirkinleşeceğiz sanırım ve ben yaptıkları yanına kalmasın o da huzur bulmasın istiyorum. Aldatıldığıma dair de delillerim var. Her neyse esas konu bugün bayram ve ben hiçbir akrabayı görmek istemiyorum. Köşe bucak kaçıyorum. Zamanında evlenmedi diye dedikodumu yapanlar şimdi de boşandı boşanacak diye yapıyor. Çok huzursuzum kimseyi görmek duymak açıklama yapmak istemiyorum ki zorunda da değilim. Sürekli ex eşe ah ediyorum hakkında kötü şeyler olsun istiyor düşünüyorum sonra kötü enerjiyi kendine çekme jasemin, ne hali varsa görsün diyorum. Her şey farklı olabilirdi duygusu beni üzüyor. Ailem arkamda, ailem dik dur sanki suç mu işledin boşanabilirsin ne var bunda diyor. Bunlara alış cevabını vermeye de alış diyor. İş yerimde de dedikodu başlamış. Annem daha gençsin (yakında 28 olacağım) daha kimler karşına çıkar diyor. Beni neşelendirmek istiyorlar ama yüzümden düşen bin parça engel olamıyorum.. nasıl atlatabilirim tecrübeli hanımlar :KK43: Bir ömür eş dosttan kaçamam ya..
Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Aynı durumdayız. Bende 34 yaşındayım. Ve aldatılma nedeniyle boşanıyorum. Aldatılma olmasa da boşanmam lazımmış. Gerçekleri şimdi şimdi görüyorum. Ailem arkamda, çocuk yok ve çok şükür kendi kazancım var. İnanıyorum ki bu günlerde geçecek ve en sonunda doğru insanlarla karşılaşacağız.
Gönlünüzü ferah tutun. Geleceğe umutla bakın. Size daha fazla zarar veremeyecek çünkü o kişi artık. Onunla yaşadıklarınızı düşünmeyin. Bir faydası yok size…
Umarım tez vakitte tün sıkıntılarınız diner.
Yaşadıklarımız benzer şeyler gibi. Bir arkadaşa ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya hazırım.
Rabbimin gönlünüzü ferahlatması dileğiyle…

o dedikodunuzu yapanlarin da ya çocuğunun ya kardeşinin başına geliyor eninde sonunda. çünkü ilahi adalet bir şekilde tecelli ediyor üzgünüm ama....tam 21 sene evvel en büyük ablam bosanmisti aldatıldığı için. yüzümüze bisey diyen olmadı ama arkamızdan ne dedikodular döndü duyduk. şimdi o dedikodu yapanların evlatları hep bosandi hem de entrikalar skandallarla. ne diyelim? bu herkesin başına gelebilecek birsey. kınayan kınadığı ile kalmıyor işte. o yüzden sakin olmaya çalışın. daha yaş 28 önünüzde ne güzel yıllar var kimbilir. sallayın geçin salaklari

Yazdıklarınızı bakınca, üniversitedeki ev arkadaşımın ruh halini alıyorum. Durup dururken depresyona girer, odalara kapanirdi.

Kuzum siz mazoşist misiniz? Niye kendinize acı cektiriyorsunuz. O dedikodu yaptı , bu yapacak .

Aynı yollardan geçiyorum. Gayet başım dik ekmegimin peşindeyim. Çocuklarım ve ben... Bu halimle komşularım bile benimle gurur duyup destekciler. Kimse beni anlamasa da umrumda değil. Ben kendime kefilim , Rabbim de görüyor.

Biseyler başlar biter. Kötü bitmiş evet; ama avukata verin davayı arkanıza yaslanıp hayatınıza bakın. Ayağınızda pranga yok . Çıkın gezin dolaşın. Butun meziyetiniz hayatta evli kalabilmek mi? Vallahi kendinizi bı tokatlayin , bı silkelenin kendinize gelin. İnatla mutsuzluğu secen insanları anlamıyorum.

Daha önce de bı sürü şey yazılıp destek olundu . Siz istemedikten sonra bı arpa boyu yol alamazsiniz.

Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Aynı durumdayız. Bende 34 yaşındayım. Ve aldatılma nedeniyle boşanıyorum. Aldatılma olmasa da boşanmam lazımmış. Gerçekleri şimdi şimdi görüyorum. Ailem arkamda, çocuk yok ve çok şükür kendi kazancım var. İnanıyorum ki bu günlerde geçecek ve en sonunda doğru insanlarla karşılaşacağız.
Gönlünüzü ferah tutun. Geleceğe umutla bakın. Size daha fazla zarar veremeyecek çünkü o kişi artık. Onunla yaşadıklarınızı düşünmeyin. Bir faydası yok size…
Umarım tez vakitte tün sıkıntılarınız diner.
Yaşadıklarımız benzer şeyler gibi. Bir arkadaşa ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya hazırım.
Rabbimin gönlünüzü ferahlatması dileğiyle…
Bugünler de geçecek ama biraz zor geçecek gibi. Onunla yaşadığım iyi şeyler aklıma gelmiyor artık. Bir de avukata vermiş vekaleti, benden ailemden kaçıyor telefonlara çıkmadı falan :D Size özelden yazacağım❤️

Anne ve babanızı başınızın üstünde taşıyın. Sizin anne babanız gibi bi anne baba daha yoktur bu ülkede. O kadar şanslısınız ki... umarım farkındasınızdır.

Allah anne babanızdan razı olsun.

Abartmasaydiniz siz de. 😀Konu sahibi ailesinden yana şansli ama bu ülkede herkes boşanan cocuguna, bosanan insanlara kötü bakmiyor, git gelme demiyor.
Kendi cocuguna kötü bakan başkasina da öyle bakar demek oluyor.

Konu sahibi her dedikodunun bir zaman siniri var insanlar konuscaak baska dedikodu bulurlar, ayni muhabbet sıkar zaten boşanmanin neyini dedikidu yapacaklar "boşanmiş" eeee???
Kimseye aciklama yapmayin, aldatmayi vs karistirmayin yeter.

Abartmasaydiniz siz de. 😀Konu sahibi ailesinden yana şansli ama bu ülkede herkes boşanan cocuguna, bosanan insanlara kötü bakmiyor, git gelme demiyor.
Kendi cocuguna kötü bakan başkasina da öyle bakar demek oluyor.

Konu sahibi her dedikodunun bir zaman siniri var insanlar konuscaak baska dedikodu bulurlar, ayni muhabbet sıkar zaten boşanmanin neyini dedikidu yapacaklar "boşanmiş" eeee???
Kimseye aciklama yapmayin, aldatmayi vs karistirmayin yeter.
Evet ben de aldatmadan bahsetmek istemiyorum, kendim de sonradan öğrendim zaten. Çok canım sıkkın dün annemlere misafir geldi kaçacak delik aradım, ailem bir yalan uydurdu falan. Başıma bunlar geldikçe de iyice nefret ettim tiksindim ondan

Karakter olarak nasıl bir insansaniz onu çekip uzatıp sürdürüp sundurup yaşarsınız Şimdi sizi tanımıyorum haklarınızı almak anlamında gerekli ise çekişme davası tamam Ama huzursuz olsun diye ise yazdiklariniza bakarak Sizinde çok huzursuz olacağınızı algıladım.İlerde keşke haklarımı alıp bitirseydim uzatmasaydim da diyebilirsiniz.Ayrica belki aşık olacaginiz biri çıkarsa süreçte yılan hikayesine dönen bu boşanma ile onuda malesef es geçmek zorunda kalabilirsiniz.Simdi hayat yani bilemeyiz cetvel yok elimizde büyük konusmamak lazım.Ben yorumunda sadece sizin yazdiklariniza dayanarak hani izole olmak kafaya takmak eş dostdan kaçmak ne bileyim iş yeri dedikodu vs anlamında sizi cok dirayetli görmedim .Boşanma işini uzatmak anlamında pişman olmamanızı dilerim.Tum haklar veriliyorsa uzatılması aslında sizede zarar olacak .

Karakter olarak nasıl bir insansaniz onu çekip uzatıp sürdürüp sundurup yaşarsınız Şimdi sizi tanımıyorum haklarınızı almak anlamında gerekli ise çekişme davası tamam Ama huzursuz olsun diye ise yazdiklariniza bakarak Sizinde çok huzursuz olacağınızı algıladım.İlerde keşke haklarımı alıp bitirseydim uzatmasaydim da diyebilirsiniz.Ayrica belki aşık olacaginiz biri çıkarsa süreçte yılan hikayesine dönen bu boşanma ile onuda malesef es geçmek zorunda kalabilirsiniz.Simdi hayat yani bilemeyiz cetvel yok elimizde büyük konusmamak lazım.Ben yorumunda sadece sizin yazdiklariniza dayanarak hani izole olmak kafaya takmak eş dostdan kaçmak ne bileyim iş yeri dedikodu vs anlamında sizi cok dirayetli görmedim .Boşanma işini uzatmak anlamında pişman olmamanızı dilerim.Tum haklar veriliyorsa uzatılması aslında sizede zarar olacak .
Ben zaten huzursuzum, ailem huzursuz. Hiçbir suçum yokken bu hallere düştüm, çok ah ettim. Karşılığını çeksin istiyorum ben zaten huzursuzum. Avukat konusunda da kesenin ağzını çok fena açtım en fazla canını yakabilecek maddi olarak tazminatla onu çökertecek bir avukat tutmak istiyorum. Kendisi aşırı cimriydi canını maddiyattan yakarım. Ayrıca hayatında biri olduğunu düşünüyorum ve hep metres ve p… olarak kalsınlar ilişkileri meşru olmasın evlenemesinler istiyorum.

Anlıyorum, çekişmeli iki tarafı da yoran bir durum ben eziyet göreceksem o da görecek.
İnan bana senin kadar eziyet çekmeyecek. Çekişmeli dava 3-4 yıl zaman zaman çok daha uzun sürüyor. Sen hayatına rahatça birini alamazken(davası süren kadınla olmaya çekinen adamlardan dolayı) adamın evi yol geçen hanı olacak( evli adamla bile birlikte olan bir sürü kadın olduğundan dolayı).
Bu süreçte iftira atan olacak,hakaret eden olacak. Kanayan yara gibi bir türlü kapanmayacak.
Sen çok daha yıpranacaksın

Back
X