- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
Daha ne olsunEvet gençliğim var, ailem destek, mesleğim var, çocuğum yok..Tesellim bunlar
Şuan görüşmek istemiyorsan da görüşme
Zmanla geçecektir bu hislerin
Ben d e yaşadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne olsunEvet gençliğim var, ailem destek, mesleğim var, çocuğum yok..Tesellim bunlar
Düşünmeme en güzeli, umarım en kısa sürede unutabilirimB
Bir ara birine çok yoğun duygularım vardı olmadı barış ayrıl, barış ayrıl en sonunda bitirdim, ama biturlu kendi enerjimi onun üzerinden çekemiyordum nefret etmeme rağmen.. Sonra kabullendim içimde aniden birsey soğudu o gün bugün kapımda( kopek) Şaka bir yana gerçekten o enerjiye inann ,,Yok saymak çok zarif bir intikamdır"
️
Yok hiçbir şekilde ne onun ne de avukatının telefonlarına çıkmayacağım iletişimi kopardımDaha ne olsun
Şuan görüşmek istemiyorsan da görüşme
Zmanla geçecektir bu hislerin
Ben d e yaşadım
Başınıza gelen şey elbet üzücü ve hiç kolay değil. Ama bir suç işlemiş gibi izole olmanıza gerek yok. Ne güzel aileniz destek oluyor, başkalarını boşverin.Doğru söylüyorsunuz zaten benim başıma gelen gelmiş değil mi..
Ne kadar genc tazecıksınızSelamlar iyi bayramlar herkese
Ex eş avukata vekalet vermiş, ben de avukat arayışındayım.Anlaşmalıya yanaşmak istiyor ama ben çekişme taraftarıyım. Karşılıklı çirkinleşeceğiz sanırım ve ben yaptıkları yanına kalmasın o da huzur bulmasın istiyorum. Aldatıldığıma dair de delillerim var. Her neyse esas konu bugün bayram ve ben hiçbir akrabayı görmek istemiyorum. Köşe bucak kaçıyorum. Zamanında evlenmedi diye dedikodumu yapanlar şimdi de boşandı boşanacak diye yapıyor. Çok huzursuzum kimseyi görmek duymak açıklama yapmak istemiyorum ki zorunda da değilim. Sürekli ex eşe ah ediyorum hakkında kötü şeyler olsun istiyor düşünüyorum sonra kötü enerjiyi kendine çekme jasemin, ne hali varsa görsün diyorum. Her şey farklı olabilirdi duygusu beni üzüyor. Ailem arkamda, ailem dik dur sanki suç mu işledin boşanabilirsin ne var bunda diyor. Bunlara alış cevabını vermeye de alış diyor. İş yerimde de dedikodu başlamış. Annem daha gençsin (yakında 28 olacağım) daha kimler karşına çıkar diyor. Beni neşelendirmek istiyorlar ama yüzümden düşen bin parça engel olamıyorum.. nasıl atlatabilirim tecrübeli hanımlarBir ömür eş dosttan kaçamam ya..
Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Aynı durumdayız. Bende 34 yaşındayım. Ve aldatılma nedeniyle boşanıyorum. Aldatılma olmasa da boşanmam lazımmış. Gerçekleri şimdi şimdi görüyorum. Ailem arkamda, çocuk yok ve çok şükür kendi kazancım var. İnanıyorum ki bu günlerde geçecek ve en sonunda doğru insanlarla karşılaşacağız.Selamlar iyi bayramlar herkese
Ex eş avukata vekalet vermiş, ben de avukat arayışındayım.Anlaşmalıya yanaşmak istiyor ama ben çekişme taraftarıyım. Karşılıklı çirkinleşeceğiz sanırım ve ben yaptıkları yanına kalmasın o da huzur bulmasın istiyorum. Aldatıldığıma dair de delillerim var. Her neyse esas konu bugün bayram ve ben hiçbir akrabayı görmek istemiyorum. Köşe bucak kaçıyorum. Zamanında evlenmedi diye dedikodumu yapanlar şimdi de boşandı boşanacak diye yapıyor. Çok huzursuzum kimseyi görmek duymak açıklama yapmak istemiyorum ki zorunda da değilim. Sürekli ex eşe ah ediyorum hakkında kötü şeyler olsun istiyor düşünüyorum sonra kötü enerjiyi kendine çekme jasemin, ne hali varsa görsün diyorum. Her şey farklı olabilirdi duygusu beni üzüyor. Ailem arkamda, ailem dik dur sanki suç mu işledin boşanabilirsin ne var bunda diyor. Bunlara alış cevabını vermeye de alış diyor. İş yerimde de dedikodu başlamış. Annem daha gençsin (yakında 28 olacağım) daha kimler karşına çıkar diyor. Beni neşelendirmek istiyorlar ama yüzümden düşen bin parça engel olamıyorum.. nasıl atlatabilirim tecrübeli hanımlarBir ömür eş dosttan kaçamam ya..
Buna eminim ki zaten. O yüzden öyle boşanmak kolay olmayacak kusura bakmasınEski eşinizin hayatında başka biri var gibi görünüyor. Cini bir an önce bitirme derdinde.
Bugünler de geçecek ama biraz zor geçecek gibi. Onunla yaşadığım iyi şeyler aklıma gelmiyor artık. Bir de avukata vermiş vekaleti, benden ailemden kaçıyor telefonlara çıkmadı falanHissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Aynı durumdayız. Bende 34 yaşındayım. Ve aldatılma nedeniyle boşanıyorum. Aldatılma olmasa da boşanmam lazımmış. Gerçekleri şimdi şimdi görüyorum. Ailem arkamda, çocuk yok ve çok şükür kendi kazancım var. İnanıyorum ki bu günlerde geçecek ve en sonunda doğru insanlarla karşılaşacağız.
Gönlünüzü ferah tutun. Geleceğe umutla bakın. Size daha fazla zarar veremeyecek çünkü o kişi artık. Onunla yaşadıklarınızı düşünmeyin. Bir faydası yok size…
Umarım tez vakitte tün sıkıntılarınız diner.
Yaşadıklarımız benzer şeyler gibi. Bir arkadaşa ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya hazırım.
Rabbimin gönlünüzü ferahlatması dileğiyle…
Anne ve babanızı başınızın üstünde taşıyın. Sizin anne babanız gibi bi anne baba daha yoktur bu ülkede. O kadar şanslısınız ki... umarım farkındasınızdır.
Allah anne babanızdan razı olsun.
Evet ben de aldatmadan bahsetmek istemiyorum, kendim de sonradan öğrendim zaten. Çok canım sıkkın dün annemlere misafir geldi kaçacak delik aradım, ailem bir yalan uydurdu falan. Başıma bunlar geldikçe de iyice nefret ettim tiksindim ondanAbartmasaydiniz siz de.Konu sahibi ailesinden yana şansli ama bu ülkede herkes boşanan cocuguna, bosanan insanlara kötü bakmiyor, git gelme demiyor.
Kendi cocuguna kötü bakan başkasina da öyle bakar demek oluyor.
Konu sahibi her dedikodunun bir zaman siniri var insanlar konuscaak baska dedikodu bulurlar, ayni muhabbet sıkar zaten boşanmanin neyini dedikidu yapacaklar "boşanmiş" eeee???
Kimseye aciklama yapmayin, aldatmayi vs karistirmayin yeter.
Ben zaten huzursuzum, ailem huzursuz. Hiçbir suçum yokken bu hallere düştüm, çok ah ettim. Karşılığını çeksin istiyorum ben zaten huzursuzum. Avukat konusunda da kesenin ağzını çok fena açtım en fazla canını yakabilecek maddi olarak tazminatla onu çökertecek bir avukat tutmak istiyorum. Kendisi aşırı cimriydi canını maddiyattan yakarım. Ayrıca hayatında biri olduğunu düşünüyorum ve hep metres ve p… olarak kalsınlar ilişkileri meşru olmasın evlenemesinler istiyorum.Karakter olarak nasıl bir insansaniz onu çekip uzatıp sürdürüp sundurup yaşarsınız Şimdi sizi tanımıyorum haklarınızı almak anlamında gerekli ise çekişme davası tamam Ama huzursuz olsun diye ise yazdiklariniza bakarak Sizinde çok huzursuz olacağınızı algıladım.İlerde keşke haklarımı alıp bitirseydim uzatmasaydim da diyebilirsiniz.Ayrica belki aşık olacaginiz biri çıkarsa süreçte yılan hikayesine dönen bu boşanma ile onuda malesef es geçmek zorunda kalabilirsiniz.Simdi hayat yani bilemeyiz cetvel yok elimizde büyük konusmamak lazım.Ben yorumunda sadece sizin yazdiklariniza dayanarak hani izole olmak kafaya takmak eş dostdan kaçmak ne bileyim iş yeri dedikodu vs anlamında sizi cok dirayetli görmedim .Boşanma işini uzatmak anlamında pişman olmamanızı dilerim.Tum haklar veriliyorsa uzatılması aslında sizede zarar olacak .
Anlıyorum, çekişmeli iki tarafı da yoran bir durum ben eziyet göreceksem o da görecek.Anlaşmalıyla boşanmak daha iyi olur. Çekişmeli sürdükçe size eziyeti devam edecek.
Çok haklısınız ben de giden zamanıma yanıyorumÇoluk yok çocuk yok. Zamandan değerli hiçbir şey yok.
İnan bana senin kadar eziyet çekmeyecek. Çekişmeli dava 3-4 yıl zaman zaman çok daha uzun sürüyor. Sen hayatına rahatça birini alamazken(davası süren kadınla olmaya çekinen adamlardan dolayı) adamın evi yol geçen hanı olacak( evli adamla bile birlikte olan bir sürü kadın olduğundan dolayı).Anlıyorum, çekişmeli iki tarafı da yoran bir durum ben eziyet göreceksem o da görecek.