Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

Küçük çocuk olduğu için evet bağımlıyım çünkü kıyamıyorum büyüdükçe tabiki de bağımlılığım azalıcak kendi ihtiyaçlarını karşılayacak yaşa gelicek kendi haline bırakıcam ve sağlam bir birey olmasını sağlıyacam. Boşanma nedenim bu yüzden olduğu için aynısını ben oğluma yapmicam babası annesinin dibinden ayrılmadığı için bu halde benim oğlum... Bu yüzden benim oğlum adam gibi delikanlı olcak inşallah

Babanın psikolojisinden de şüphelenmiyo değilim ama cocugumu düşündüğüm için 3 sene de 2. Kez de olsa gelmek istemişse ve de mahkeme de arada olduğu için görüştürüyorum ama evlendikten sonra anladım ki adamın psikolojik sorunlarını anladım durduk yere çatlayana kadar boş boş gülerdi ve bu adam memur olarak atandı. Hep böylelerinde şans görüşsün tabiki de oğlumun eksik gözükmesini istemiyorum ama gel gelelim ki baba iş onda bitiyor o da kafaya göre gelip giderse cocugun psikolojisi ne olur hiç bilmiyorum

Bana hakim issiz oldugum halde nafaka bile baglamadi. Çocuğa bakacak kimsen var mi diyede sormadi. Cocuk dogduktan sonra ise girip çıkmışsın git çalış dedi. Bayan oldugu halde
Tövbe tövbe kadın kadının kurdudur lafı burda bile işlemiş. Yazıklar olsun………….

Çocuklar çok akıllılar eğer rahatsız olurlarsa mutsuzlarsa bunu size bir şekilde söylüyorlar . Benim kızım babasına gideceği günden bir gece önce hep hastaneye giderdi . Dilim şişti derdi daha üç yaşında çocuk . Götürürduk bişey yok . Babasını gece saat üç de hastanede aramisligim var çocuk çok kötü yarın almasan da haftaya alsan diyw ama o şekilde bile yok demişti . Onun için önemli olan o gün dediğini yapmak çocuğun iyiligi umrunda değildi . Eğer böyle bir adamsa çaresine bakın

Teşekkürler inşallah sizin de mutlu bir hayatınız olur .

Aaaa benim 2.5 yasindski oğlum da babadan geldiğinde bana vurup saçlarımı çekiyordu ,günü birlik gittiği halde.(yatmıyor bensiz) demek tepki veriyormuş çocuk
Benim oglum dada bu problem oluyo. Kendisi gitmek istiyo kalıyorda babaanne babaanne özledim diyor babasını özledigini söylüyo. Yolluyorum kalıyo. Gelince vuruyo ısırıyor tekme atıyor. Minik kardeşinede öyle

Benim oglum dada bu problem oluyo. Kendisi gitmek istiyo kalıyorda babaanne babaanne özledim diyor babasını özledigini söylüyo. Yolluyorum kalıyo. Gelince vuruyo ısırıyor tekme atıyor. Minik kardeşinede öyle
Bir pedagog ile görüşmek iyi olur bence.Benim oğlum yapmiyor artık yapsa görüşürdüm,bir de vurduğunda acımış gibi ağlama numarası yapıyordum hiç dayanamaz aglamama belki ondan birakti.
Görüşme sıklığı nedir babayla

Bi ara epey vermedim uzaklaşmadan ötürü oda istemedi zatn. Şimdi iki haftada Bi kaç gün kalıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…