Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

cocuk ilerde sizi suclamamasi icin görüşsünler bence.
Görüşmesine engel olmuyorum ya 3 sene de yılda 2 kere gelen babaya babamı denir diye sitem ediyorum sadece 2 yaşına kadar hastayken sabahı sabah eden bendim diş çıkartırken zahmetlerine katlanan bendim ama baba müsveddesi istediğim zaman gelir görürüm havasında binevi zoruma gidiyor. Hadi şimdi küçük yarın yatılı götürdüğünde, ki götürsün o da önemli değil beni kötülyecek cocugu baba denen şahsiyetsiz ve anası öyle insanlar... Bana ve aileme saygısızlıklarından dolayı boşanma davası açtım zaten ailemle görülmeyeceksin dedi, annem evime geldiğinde söyle annene gitsin istemiyorum dedi. Annesine saygısı sevgisi olmayan cocuguna mı olcak Allah aşkına. Onun derdi babalık yapmak değil.. Senede Bi kere de olsa kendini unutturmamak, çocukla canımı yakmak...

Gelsin görsün tabiki benim kızdığım noktalar da sizin söyledikleriniz gibi işte derdi babalık yapma değil anca varlığını unutturmamak Bi görünüp geri gitmekle babayım ben istediğim zaman gelir görürüm havasında olması beni sinir ediyor erkekler dört ayak üstünde sefa sürüyorlar asıl analara oluyor olan... Aynısıni biz yapsaydık mesela istediğim zaman gelir görürüm havasında olsaydık anında şikayet edilirdik mahkemeye polise vs ya da cocuk göstermemekle suçlanırdık

çocuğunuz ne diyor ?

Görüşmek istiyor mu babasıyla ?

Zaten belli bir yasa gelince kendini 2-3 senede bir görmeye gelen adam onun için bir hiç olacak emin ol.

Yani kendini unutturmasa ne olur çocuk için de bir anlamı kalmayacak ki

Haa 2-3 senede gördüğün bir akraba ha baba

Böyle olması çok acı ama babasının seçimi

Çocuk küçük 2.5. Dava açtığımda 35 günlük tü. İlk görüşü 1 yaşındaydı. İlk başta erkeklerden korkuyordu şimdi her gel diyene gidiyor sıcakkanlı cocuk pusup oturmuyor

Çocuk küçük 2.5. Dava açtığımda 35 günlük tü. İlk görüşü 1 yaşındaydı. İlk başta erkeklerden korkuyordu şimdi her gel diyene gidiyor sıcakkanlı cocuk pusup oturmuyor
daha çok küçükmüş

Siz yine de babası hakkında kötü konuşmayın.

Madem görmek istiyor engel de olmayın

Haklısınız ama o da babası işte

Umarım bir gün gerçekten baba olduğunu hatırlar.

Baba aslında biraz da fırsat kolluyor gibime geliyor şehirler farklı ve para onun için ön planda olduğu için uçak otobüs pahalasına geldiğinden seneden seneye el cocugu görmeye gelir gibi geliyor cocuk 3 yaşına gelince yatılı alıp iyi Bi beynini yıkayacak da onu bekliyor o. Derdi babalık yapmak değil maalesef. Babayım diyen adam eşini anasının babasının sırtına dayayıp çık git bu evden demez şehirler ayrıydı ailemi aradı gelin götürün gidin kızınızı dedi oğlumu vermedi annesi ve baba müsveddesi kayınpeder sayesinde aldım çok eziyet ettiler bana 35 günlükken gönderildim. Şimdi de babalığı tutuyor işte şerefsizin

Araya girmemelisiniz, bırakın görüşsünler. Cocuğunuz sizi suclayacagina, babasini suçlasin. Cocugunuzun yasi kac bilmiyorum ama yasi büyüdüğünde zaten istiyorsa görüşecek istemiyorsa gorusmeyecek. Bana kalsa bende oglum hic gorusmesin derim ama bu hakki oğlumdan alma gibi bir hakkim yok ki. Sehir değiştirmek istiyorum ama benim yüzümden babasiz kalmasını istemediğim için ayni sehirde yaşıyorum ama şimdilik.

Tamam da bu çocuğun adamın da çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki
Çocuk adamın da çocuğu
Babalık yapar yapmaz
O kendi vicdanı/vicdansızlığı
Ama düşün ki terk edilen/verilen çocuklar bile yine dönüp vi ailesini arıyor
Demek ki kan bağı bi önem teşkil ediyor insan hayatında

Ben de erkeklerin sürpriz şekilde bambaşka çıkmaları gerçekçi gelmiyor
Tüm süreç içinde er ya da geç kendilerini belli ediyorlar bence
Genelde biz kadınlar görmemeyi, fark etmemeyi tercih ediyoruz

Sunu söylemek istiyorum benim cocugum 8 aylikken evleri ayırdık.Babasini haftada 2 gun görmeye basladi.Mahkeme 2.5 yaşındayken 15 gun yatılı gorme hakki verdi. O güne kadar daha babasinda 1 gece kalmıştı 15 gun yatılı gitti.5 gun sonra ilk defa beni gördü, yüzüme bakmadi. Benimle 1.5 saat durdu babam beni alsın dedi durdu gidene kadar tekrarlamasina dayanamayıp gonderdim. Sonraki 11 gun sehir dışına götürdü göremedim. Geldiginde özlemine yenik düştü, küstüğünü unuttu, kahkahalarla kucağıma atladi.Agladim ama kimse sana getirmedi dedi. Babasini aradim hic anne kelimesini kullanmadı dedi. Ogluma sordum sen annemi istiyorum dedin mi diye. Hayir dedi. Benim oğlum ağlamış sadece annesini istedigini anliycaklarini zannederek. 5.5 yasina geldiginde yatılı gittiginde sorun yaşamadım. İkinci gidip geldiginde anneannesini ve beni ısırdı ve vurdu 1 hafta boyunca. Üçüncü gidip geldiginde bana defalarca vurdu butun vücudumu sinir harbi yaşayıp tırnaklarıyla parçaladı. Normalde bunlari hic yapmaz sadece gidip geldiginde yapti normale dönmesi her seferinde 1 ay sürdü.
Bende verilen kararlara kızıyorum mesela bu kadar küçük bir çocuğu 15 gun babasina vermemelidir. Bağları kopmasın diye verdikleri kararda çocuklarımız neler yaşıyor.

Anne olmanın en büyük çaresizliği, belki haketmiyor evet, ama sonuçta babası..illerde babam kim bilmiyorum demesinimi istersiniz yoksa doğrusuyla yanlışıyla bir babam var ve ben onu seviyorum demesinimi istersiniz? Çocuklar bize Allahın emaneti yani bu açıdan bakarsanız sadece size ait olmadıklarını anlayacaksınız.

Boşanma surecindeyim.Mahkeme kararı babayla iki haftada bir vs görüşme izni verdi ben her hafta sonu almasıni istedim fakat bu adam beş kuruş nafakanin kaldırılmasını ya da indirilmesini talep eden bir baba..Neyseki hakim onun gibi vicdansız çıkmadı çok şükür.İki oyun oynamayla baba olduğunu saniyor ama napicaksin işte neyazikki babası
İlk başta ekstra görüşme ortamı saglamalarimi reddetmişti, WhatsApp'tan kamera açıp çocuğu oturtmustum bir gün mesela,teli açmadı,ben iyi anne rolü yapiyormusum,bu ben değilmişim,neyse söylenecek çok şey var

Aaaa benim 2.5 yasindski oğlum da babadan geldiğinde bana vurup saçlarımı çekiyordu ,günü birlik gittiği halde.(yatmıyor bensiz) demek tepki veriyormuş çocuk

15 günlük yatılı izni hangi aralıklarla verdi hakim ?

Nasıl durdun 15 gün 11 gün öyle hele ki 2.5 yaşında cocuk nasıl 2 hafta yatılı verilir yaaa, cefasını anne çekerken sefasını baba ve tarafı sürüyor!! Hazır büyümüş çocuk ne de olsa. İşte korktuğum kısımlar bu anne baba hakkında bişi demesin ama baba anne ve ailesine cocugu doldurarak yapmadığını bırakmasın. Benim kızdığım noktalar işte buuu!! Çocugu kendilerine çekip ben bişey yapmadım oğlum annen şöyle kötüydü annen şunları yaptı annen istemedi annen ve ailesi bunları yaptı diye ufak ufak zehirlicekler cocugu. Eminim ki bunu boşanan tüm ciftler de yaşanan şeyler erkeklerin amacı babalık yapmak değil can yakıp intikam almak

Senede bir kere gidiyor ama 15 gun kesintisiz.
Bizde mahkeme iki haftada bir görüşme hakkı haricinde somestri de bir hafta yatılı,temmuz ayı komple yatılı izin verdi.Allahtan çocuk orada kalmıyor bensiz annemle bile yatmiyor ve ben belki yanlış ama benden ayrı yatmasını teşvik etmiyorum bensiz yatmaya alışıp yatılı kalmasın diye..2.5 yaş çocuğuna bir ay yatılı izin çok mantıksız ya,anneyi unutur.

15 gün facia gibiydi benim icin. Surekli aklim oglumdaydi ve babasi bir videosunu atti yatakta oyle mutsuz mutsuz yatiyor, benim oğlum yerinde durmaz hastayken bile. Dudaklarını buzmus konusuyor.
Mahkeme kararı kesin oldugu icin hicbirsey söyleyemedim sehirdisina götürmesine cok kizdim ama götürdü.
Ailesi ve kendisi kotuleyecek sekilde konusmaz tek avantaj bu. Cocuk bu konuda hepimiz için önemli. En az zararla çıkmasını istiyoruz.

15 gün çok fazla ama yaa. Her mahkeme mi aynı kararı veriyor acaba benim dava istinafa taşındı sonu ne olur bilemem Rabbim evlat hasreti yaşatmasın çok zor

Bizim ikinci bir bosanma davamız görüldü sonrasinda ondaki karar iki haftada yatılı gorusme hakki, sömestr tatilinde 1 hafta temmuzda 2 hafta ama bu anlasmali oldugu icin biz yazdırdık. Mesela hakim hafta içi görmesine izin vermedi. Sen istersen göster ama ben bu kararı aranızda versenizde ben kabul etmiyorum ve yazmiycam dedi. Sanirim benim ilk dava acildigi zamanda 15 gun veriliyordu yada hakim oyle uygun gördü bilmiyorum. Tanidigim bosanan herkeste temmuzda 1 ay vermişler. Benim oğlumda babasi veya benim olmadığım bir evde asla uyumaz. Annanesi büyüttüğü halde onunla bile kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…