hanımlar şöyle bi detay var ama bakın üstte alıntı yaptım, konu sahibinin yorumuPara istemiyor. Ben gönlümce kırtasiye vs hediye olark destek oluyorum ama tavırları beni çok itiyor artık
Konu sahibi de madem öyle dilenmesin kimseyi kadın silah zoruyla mı dinletmiş..
Zaten dert de o değil ki konu sahibi, kadını ilk mağdur görüp yakınlaşmış, sonra sosyal medyadan hamburgercide hamburger yediği hikayesini görünce vay sen misin bana mağdur edebiyatı yapan, abinin parasıyla hamburger mi yiyorsun diye nefes almadan buraya konu açmış.. Enteresan ama gerçek
Yani, anlatan birine Ali Rıza bey gibi suss daha fazla konuşma duymak istemiyorum diyemiyorsun ki.
Konu sahibi her mağdur gördüğüne bence de yanaşmasın, bazıları o rolü seviyor gerçekten hiç de kurtulmak istemiyorlar.
Bence durum öyle değil,bu zihniyetteki biri hem bencil hem sorumsuz olur,en çok da arkadaşlarını kullanir ve mağdur ayağına yatıp drama kadını oynar,işte bu yüzden bence arkadaş olmaz böylesinden.Merhaba merhaba o kadar.Ben de öğrenince sogurdum bu tipten.Sanane seni
Sanane be seni ne ilgilendirir bu durum millet üstüne düşmeyen herseye ne karışır olmuş bir de kadını sorguya çekmiş resmen!
Bende keserdim gorusmeyi. Yat kalk keyif yap baskasinin rizkiylaBir arkadaş edinmiştim parktan. Oğlumla kızı iyi anlasinca biz de numaralaştık. Birkac ay her haftasonu etkinlik yaptik. Bu arkadaşın eşi farklı sehirdeydi ve ailesine hiç para göndermiyordu. Nasıl geçiniyorsunuz dedim abim para gönderiyor dedi. Abisi icra müdürüymüş. Neden çalışmıyorsun dedim çocuğu bırakabilecek yer yok dedi. Ailenin yanina git boşan dedim farklı şehirde ailesi. Ailemle iyi anlaşamıyoruz dedi. Dedim abin faturalar sizin geciminiz vs yetebiliyor mu eşi laf etmiyor mu ? Ediyormuş ama bu onların sorunu dedi. Evleri kira değildi. Bu arkadaş da kafelerden vs surekli durum atıyor evinin alt katına burgerking açılmış bir haftada 3_4 kere gitmişler bunu durum yapıyor. Ya tabiki banane ama asalak gibi yaşayıp milletin hem parasını yeyip hem huzurunu bozup bozmayacagi zerre umrunda olmayan birisi benim arkadasim olamaz dedim sebepsiz görüşmüyorum arıyor mesajla dönüyorum falan. Şimdi de boşanma surecindeymis ama zerre destek olasım yok. Bu arada bosansa da ailesinin yanına gidip calismaz ya da gitmese bile calismaz.Bir tarafım da haksızlık ediyorsun diyor. Bilemiyorum böyle bir arkadasa tavriniz ne olurdu ?
E tamam kes muhabbetini madem sana uygun değil. Ama burada bunun için konu açman saçma sana anlatamadığı başka durumları da olabilir.Niye sorguya çekeyim kendisi söyledi eşi para gondermedigini. Ayrıca tabiki ilgilendirmez ama benim hayata bakisima uymadığı için görüşmeyi kesmeyi düşündüm
İnsanların geçimini parasını meraklı gibi sorgulayıp insanlar size içini açınca böyle içten içe o insana kibirlenince siz de bana çok masum gelmediniz.Kadın da demiş onların sorunu diye ? benim de teyzem boşanma sürecinde bebeği var ve bırakacak kimsesi yok abisi tabiki sahip çıkacakti tek o da değil herkes sahip çıktı ama erkek olarak arkasında durmasında hiçbir problem yok o onların sorunu.Teyzem mesela çok zor şeyler yaşadı evden eşyasını almasın diye kocası kapının kilidini değiştirdi sokakta kalıyordu az kalsın.Ortada mı braksaydık yani sizin aklınızla ? insanların gittiği basit yemek mekanı bile gözünüze batmış ne haset insansınız yahu size ne ! sizden özellikle para isteyip duygu sömürüsüyle sizi kullanmadığı sürece onların hayatı sizi ilgilendirmez, beğenmiyorsanız arkadaşlık yapmayın kadını da kıskanmayı bırakın.Bir arkadaş edinmiştim parktan. Oğlumla kızı iyi anlasinca biz de numaralaştık. Birkac ay her haftasonu etkinlik yaptik. Bu arkadaşın eşi farklı sehirdeydi ve ailesine hiç para göndermiyordu. Nasıl geçiniyorsunuz dedim abim para gönderiyor dedi. Abisi icra müdürüymüş. Neden çalışmıyorsun dedim çocuğu bırakabilecek yer yok dedi. Ailenin yanina git boşan dedim farklı şehirde ailesi. Ailemle iyi anlaşamıyoruz dedi. Dedim abin faturalar sizin geciminiz vs yetebiliyor mu eşi laf etmiyor mu ? Ediyormuş ama bu onların sorunu dedi. Evleri kira değildi. Bu arkadaş da kafelerden vs surekli durum atıyor evinin alt katına burgerking açılmış bir haftada 3_4 kere gitmişler bunu durum yapıyor. Ya tabiki banane ama asalak gibi yaşayıp milletin hem parasını yeyip hem huzurunu bozup bozmayacagi zerre umrunda olmayan birisi benim arkadasim olamaz dedim sebepsiz görüşmüyorum arıyor mesajla dönüyorum falan. Şimdi de boşanma surecindeymis ama zerre destek olasım yok. Bu arada bosansa da ailesinin yanına gidip calismaz ya da gitmese bile calismaz.Bir tarafım da haksızlık ediyorsun diyor. Bilemiyorum böyle bir arkadasa tavriniz ne olurdu ?
Evet kadının keyfi yerinde olduğu için konu sahibi egosunu tatmin edemiyor düşkün aciz görmek istiyordu.Paylaşım yapması bile batmış ona neyseKonu sahibi, kadın dilediğini dilediği gibi yapar..
Biraz keyfi yerinde diye yapıyorsunuz bence bu kıskançlığı..
Kadın hep acındırsaydı kendisini, düşkün olsaydı, parasız gezseydi büyük ihtimal arkadaşlığınız devam ederdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?