Niye çekişmeli açtınız?
Canım benim iftira atıp dursun mahkemede ispatlayamıyacağına göre...
Hem o adamın kalitesi aldığı terbiye bu kadarmış.
Hem ailen neden bu kadar üzülüyor ki.
Öldün mü ,sakat mı kaldın allah korusun ya.Bela gelmedi başına tam tersi beladan kurtuluyorsun.Sadaka ver kurban kessin ailen.
Valla ben direkten döndüm ama 2 hafta gelgitleri yaşadım. . Anlıyorum zor gibi bişey. .
Ama iftirayi kanitlayamazsa lehine dondurebilirsin davayı
Ya varya umurumda değil artık dava. Istemiyorum parasınıda. Keşke kurtulsam biran önce. Tüm özgüvenimi kaybettirdi.
Bugün aradı tehdit etti beni. Güya elinde delilleri varmış.. maksadi beni yıldırmak
Ne iftira atmış çok özel değilse belki bunları nasıl çürütmen konusunda yardımcı olabiliriz? Avukatın var mı acaba?
Yani dediği gibi bişey yoktur inş. Iftiradan ibaret değil mi ?
Ya kimseyle gorusmedim mesajlasmadim. Ne çıkacak delil olarak bende bilmiyorum.
Avukatim var.. avukata kalırsa dava bizim. Valla onada inanmıyorum. Sırf para uğruna beni kandirirsa diye supheleniyorum.
Çünkü eşim beni arayıp elimde deliller var diyo manyak.. iftira attığı sey baya kötu. Yazamam burda
Cokta tin, takma böyle embesillere, adiligini serefsizligini gösteriyor iste sana, sen bosver yoluna bak, sonra daha cok mutlu olucaksin
Ne bilim valla mnyk bi yapısı varsa hersey beklenir
Bana kalırsa avukatınla güzelce konuş eğer güvenemezsen başka bir avukata ver. Çünkü avukatına güvenmek önemli hem de çok. Ben az çok anladım attığı iftirayı hiç korkma en fazla yalancı şahit getirir sen kendinden eminsin dik dur hiç sıkma canını bir deli için. Hiçbir şeyden de vazgeçme niye bırakacaksın hakkını? Bir yıldır sen çekmişsin kahrını.
Hemde ne iftiralar yedim. En basiti biz evlendigimizden beri sürekli ayrı yatmışız. Ben kendimi oldurmekle tehdit etmisim onun psikolojisini bozmusum. En buyuk ifrarayi yazamiyorumKendini haklı cikarmak icin neler yazmış.
En azından başka avukata danismayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?