Evlilik öncesi yaşananlarla hakim ilgilenmez rahat olun.mantıken düşününce madem evlenmeden önce yaşananlardan memnun değilse evlenmeseymiş.silah zoruyla mı nikah masasına oturtmuşsunuz.tekrar deneyimli biriri olarak yazıyorum boşanma davalarında evlilik içinde yaşananlar dikkate alınır içiniz rahat olsun.malesefki boşanma aşamasında böyle yıpratıcı süreçler yaşanıyor.bu biraz boşanılacak kişinin karakteriyle ilgili.avukatınıza güveniniz yoksa güvenilir bir avukat bulun ve herşeyi avukatınıza bırakın.size tehtit msj atıyorsa avukatınıza gösterdiğiniz taktirde mahkemede delil olarak kullanacaktır.bu arada tlf numaranızı değiştirin.sizi rahatsız edemesin.
Çok iyi yapmışsınız.düğünde takılan takılar çok istisnayi durum olmadığı sürece bayana veriliyor bildiğim kadarıyla.Telefonumu değiştirdim. Kendisi yeni numaramı bilmiyor.
Yapacaksa yalancı şahitlerle yapacak sanırım. Allahtan takilarimi ona vermedim. Düğün parası herşey bende. Güya onlarida alacağını iddaa ediyor. Hayırlısı diyorum
Merakettim bunları nasıl kanıtlayacak.çekişmeli boşanmada kanıt olarak şahit istenir.belki yalancı şahit bulacaktır.ama yalancı şahitlede kanıtlana bilecek iddalar değil bunlar.sıkmayın canınızı.boşanma hakimlerinin deneyimlilerine güvenin.
Psikolojinizi tahmin edebiliyorum benzer süreçleri bende yaşadım.tüm çirkefliklerine rağmen zor olsada güçlü olun,güçlü durun sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin.biraz zaman alsada geçecek hepsi bunu bilin.
İnşallah.Siz ne kadar güçlü olursanız ailenizde okadar az üzülür.Onlar için de kolay değil hiç bir aile evladını mutsuz görmek istemez.Sağolun. Çok zor bir imtihanmış bu. Kendimden çok aileme üzülüyorum. Insallah kısa zamanda kurtulurum
Kanıtlayamadığı takdirde üzerine bir de tazminat davası aç
Şükürler olsun ki benim ihtiyacım yoktu. Lanet olsun dedim talepsiz kurtuldum. Herkesin durumu aynı değil sonuçta. Size bişey talep etmeyin diyemem. Ne acı . Aynı yastığa baş koyduğun adamla bir gün para hesabına girmek. Ben tazminat alırdım dava sonunda. Senelerce uğraşmak istemedim. Hakimlerin adaleti bu Dünya'da tecelli edermi bilmem ama aslolan ilahi adalet. Allah'a havale edin .Ah canim bende yasiyorum bu sureci aynisi olmasa da bana da tum altinlari alip gitti demisler dilekcede halbuki hepsini onlar aldi
Ama yalan dolanla nereye varcaklar
Sen guclu dur sakin yilma elbet hak eden kazanacak..
Madem öyle evlenmeseymiş o zaman. 1 ay öncesine kadar diyelim ki sadakatsizlik yaptın, e evlenmeyebilirdi. Bile isteye evlendiyse susup oturacak aşağı. Ne kanıtı acaba çok merak ediyorum.Şimdi evliligimizden 1 ay öncesiyle ilgili tarih verdi. O güne delili varmis. Ben isten eve evden ise giderdim. Birde onla buluşup alışveriş yapardik gezerdik.
Ya aklıma şöyle birseyler geliyor. Evlenmeden önce samimi şekilde mesajlastık yakinlastik. Bu manyak bunları kullanir en fazla heralde.. ama avukatım nisanlıyken yasayabilirsiniz diyor. (Iliskiye girmedik)..
Ben evliligimde binbir turlu iftiraya ugradim. Insan olmadigi icin anlasmali bosanicam insaallah. Onun iftiralariyla ufrasamam Allahindan bulsun..Merhaba hanımlar..
1 yıllık evliliğimizi anlasamadigimiz için boşaniyoruz. Mahkemeye henüz 4 ay var. Çekişmeli boşaniyoruz.
Ancak bu süreç çok zor geçiyor. Ailemde bende cok yiprandik. Ailem gözümün önünde eriyor resmen. Yıpranmamızın sebebi ise boşanma dilekçesinde yediğim iftiralar
Ya benim gibi boşanma sürecinde iftira yiyen var mı? İnsan karısına bu kadar iftira atabilir mi.. neler yaşadınız bu süreçte merak ediyorum
Güvenmediğiniz avukatla işe devam etmeyin, başta avukatınıza güvenin. Eşiniz elimde delilim var diyor ve siz de bu laftan tedirgin oluyorsunuz, bu biraz ilginç bir durum. Sizin şunu demenizi beklerdim. Delilim var derse. Hadi bakalım hodri meydan mahkemede görüşürüz. Neden bu kadar tedirgin oldunuz anlamadım.Avukatim var.. avukata kalırsa dava bizim. Valla onada inanmıyorum. Sırf para uğruna beni kandirirsa diye supheleniyorum.
Çünkü eşim beni arayıp elimde deliller var diyo manyak.. iftira attığı sey baya kötu. Yazamam burda
Bu arada evlenmeden once nasil tanimadin bir yilkisa bir sure nasil olaylar boyle gelisti tek suclu omu sizde yokmu hic delil yoksanasil santaj yaparki anlamadim
Güvenmediğiniz avukatla işe devam etmeyin, başta avukatınıza güvenin. Eşiniz elimde delilim var diyor ve siz de bu laftan tedirgin oluyorsunuz, bu biraz ilginç bir durum. Sizin şunu demenizi beklerdim. Delilim var derse. Hadi bakalım hodri meydan mahkemede görüşürüz. Neden bu kadar tedirgin oldunuz anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?