Boşanma sürecini yaşayanlar

Telefonumu değiştirdim. Kendisi yeni numaramı bilmiyor.
Yapacaksa yalancı şahitlerle yapacak sanırım. Allahtan takilarimi ona vermedim. Düğün parası herşey bende. Güya onlarida alacağını iddaa ediyor. Hayırlısı diyorum

Merakettim bunları nasıl kanıtlayacak.çekişmeli boşanmada kanıt olarak şahit istenir.belki yalancı şahit bulacaktır.ama yalancı şahitlede kanıtlana bilecek iddalar değil bunlar.sıkmayın canınızı.boşanma hakimlerinin deneyimlilerine güvenin.

Çok iyi yapmışsınız.düğünde takılan takılar çok istisnayi durum olmadığı sürece bayana veriliyor bildiğim kadarıyla.

Birde kendine bir guveniyorki sormayin. İlk başta 10 bin tl teklif etti anlasmalı bitsin diye. Simdi anlasmam diyor. Ya çok inatçı eşim var. Tabi birde çok karaktersiz bir insan kendisi

Psikolojinizi tahmin edebiliyorum benzer süreçleri bende yaşadım.tüm çirkefliklerine rağmen zor olsada güçlü olun,güçlü durun sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin.biraz zaman alsada geçecek hepsi bunu bilin.

Sağolun. Çok zor bir imtihanmış bu. Kendimden çok aileme üzülüyorum. Insallah kısa zamanda kurtulurum

Bu arada evlenmeden once nasil tanimadin bir yilkisa bir sure nasil olaylar boyle gelisti tek suclu omu sizde yokmu hic delil yoksanasil santaj yaparki anlamadim

Çekişmeli Boşanma berbat bir süreç. Ihtiyacın yoksa orta yolu bulup anlaşmalıya çevirmeni tavsiye ederim. Ayrıca hiç bir avukatın para için boş vaadler vereceğini düşünmüyorum. Asıl zorluk Duruşma da yüzyüze gelince başlar. Takıları alamaz . Hukuken kadına ait

Ah canim bende yasiyorum bu sureci aynisi olmasa da bana da tum altinlari alip gitti demisler dilekcede halbuki hepsini onlar aldi
Ama yalan dolanla nereye varcaklar
Sen guclu dur sakin yilma elbet hak eden kazanacak..

Ah canim bende yasiyorum bu sureci aynisi olmasa da bana da tum altinlari alip gitti demisler dilekcede halbuki hepsini onlar aldi
Ama yalan dolanla nereye varcaklar
Sen guclu dur sakin yilma elbet hak eden kazanacak..
Şükürler olsun ki benim ihtiyacım yoktu. Lanet olsun dedim talepsiz kurtuldum. Herkesin durumu aynı değil sonuçta. Size bişey talep etmeyin diyemem. Ne acı . Aynı yastığa baş koyduğun adamla bir gün para hesabına girmek. Ben tazminat alırdım dava sonunda. Senelerce uğraşmak istemedim. Hakimlerin adaleti bu Dünya'da tecelli edermi bilmem ama aslolan ilahi adalet. Allah'a havale edin .

Kendinize eziyet ettirmekten mi hoşlanıyorsunuz?

Gidin orta yolu bulun. Çok tuhaf istekleri yoksa verin ne istiyorsa..

Sırf ondan para çıksın diye çalışmamak ne demek ?

Boşanmada inat her iki tarafa da kan kusturur.

Annene babana üzüldüm

Bende yasadim bu cekismeli bosanma surecini.. nafakada kazandim tazminatta dosya halen temyizde... Ama haklarimi odemiyo serefsiz.. ooohoo bana durusmalarda oyle iftiralar atildiki .. resmen senaryo uretmisler kendilerince.. ama hic bisey ispat edemedi.. benim elimde ise bi ton delil vardi.. dava benim lehime isledi.. ama borclarini odemiyo.. icraya verdik yine odemiyo... Sigortasiz calisiyo almis oldugu seyleri baskasinin uzerine aliyo.. kaciyo surekli ama yakalanacak..

Madem öyle evlenmeseymiş o zaman. 1 ay öncesine kadar diyelim ki sadakatsizlik yaptın, e evlenmeyebilirdi. Bile isteye evlendiyse susup oturacak aşağı. Ne kanıtı acaba çok merak ediyorum.

Ben evliligimde binbir turlu iftiraya ugradim. Insan olmadigi icin anlasmali bosanicam insaallah. Onun iftiralariyla ufrasamam Allahindan bulsun..

Güvenmediğiniz avukatla işe devam etmeyin, başta avukatınıza güvenin. Eşiniz elimde delilim var diyor ve siz de bu laftan tedirgin oluyorsunuz, bu biraz ilginç bir durum. Sizin şunu demenizi beklerdim. Delilim var derse. Hadi bakalım hodri meydan mahkemede görüşürüz. Neden bu kadar tedirgin oldunuz anlamadım.

Bu arada evlenmeden once nasil tanimadin bir yilkisa bir sure nasil olaylar boyle gelisti tek suclu omu sizde yokmu hic delil yoksanasil santaj yaparki anlamadim

Iyi diye evlendim. Yaptim iste bir hata. Valla bende bilmiyorum aklı sıra tehdit ediyor delilleri varmış. Ya birisiyle görüşsem msj falan atsam neyse dicem. Ama yok yapmadm.
Bu arada elbette benimde hatalarm var. Ancak ben yaptığımız kavgalarda boşanmayı düşünmedim.kendi aramizda hallederiz dusuncesindeydim
Kendisi istedi. Hemde ailelerimize kadar söyledi neler yaptı.

Ilk dava açılırken dediginiz gibiydim. Hatta ben dava actim iftira attginida yazdm.Ancak dilekcede gördüm ki esim uydurmusta uydurmus. Sahitler bile bulmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…