Selam hanımlar,
Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
Kararsız kaldım.Direk boşanma davasını açınca haber ver. Ona müstehak
Boşanmakta kararlı değilseniz söylemeyin.
Kararlıyım.Kararlı değilsen devam etme avukattı süreçti falan. Kararlıysan aç davayı söyle
Elalem ne der diye düşünür kesin.Ben söylememiştim. Yaşadığım yere geldim vekalet verdim avukata. Adam hala sağa sola, "beni boşayamaz blöf yapıyor" diyormuş. Şaka gibi. Söylemeyin boşverin, anca mahkemeye çıkınca inanırlar. Alışmışlar ya çantada keklik görmeye.
Kararsız kaldım.
Ben mi söyleyeyim avukat mı? Kararsız kaldığım nokta bu.çok kararlı isen söyle,av anlaşmalı boşanma içn seni arayacak de
3Kaç çocuğunuz var?
Tepkisi nasıl olur saçmalar mı? Hiçbir şey kestiremiyorum, o yüzden ben söylemek istemiyorum açıkçası.Ona bir küçük sürpriz yapın. Dava açtığınızı söylemeyin.
Zaten her yük benim üzerimde.Ortadan 3 tane çocuk olduğu için çok iyi düşünüp ona göre adım attın. Çünkü bu çocukların maddi manevi bütün yükü sizin üzerinizde olacak.
Ben de böyle olmasını çok istiyorum inşallah kabul eder.Avukatiniz arasın anlaşmalı boşanmaya ikna etsin
Anlaşmalı boşanmalısınız bence. 3 tane çocuğun menfaatlerini koruyarak Tabi mümkünse anlaşmalı. Üç çocuğun tüm eğitim hayatlarını garantiye alıp,iyi bir nafaka bağlatıp.Tepkisi nasıl olur saçmalar mı? Hiçbir şey kestiremiyorum, o yüzden ben söylemek istemiyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?