- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
bence siz söyleyinBen mi söyleyeyim avukat mı? Kararsız kaldığım nokta bu.
Boniva bence Began'ın kocası anlaşmalı boşanmaz ya. Gitti bir maaş diye düşünüp iyice zora sokabilir süreci. Maaştan kastım Began'ın maaşı. Kocasının maalesef Began'ın maaşında hak iddia etme gibi bir durumu var.Anlaşmalı boşanmalısınız bence. 3 tane çocuğun menfaatlerini koruyarak Tabi mümkünse anlaşmalı. Üç çocuğun tüm eğitim hayatlarını garantiye alıp,iyi bir nafaka bağlatıp.
Çekişmelide sizin istedikleriniz olur mu bilemem hakim ne der.
Ona küçük bir sürpriz yapın yorumunu yaparken 3 çocuktan haberim yoktu.
Çocuksuz olsanız olabilirdi de riske atmazdım ben olsam
Ne için şahitler ve deliller lazım? Düğünde takılan altınlar için maalesef video ve fotoğraf yok mesela.Çekişmeli için delilleriniz var mıdır ? Şahitleriniz.
Kesinlikle öyle. Defalarca defalarca defalarca konuştum ama bir arpa boyu yol alamadık.İki çuval şeker gönderip boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıravukata bırakın o halletsin. Kaç senelik hukuku olan insan aslında normal davransa boşanmazdınız ki zaten. Garip garip işlere girdi sizi o yola kendisi itti.
Adam Began'dan nafaka ister bence.Boniva bence Began'ın kocası anlaşmalı boşanmaz ya. Gitti bir maaş diye düşünüp iyice zora sokabilir süreci. Maaştan kastım Began'ın maaşı. Kocasının maalesef Began'ın maaşında hak iddia etme gibi bir durumu var.
Direkt söylemedim ama "karar vermek üzereyim beni rahat bırak" dediğim zamanlar oldu. Hatta kendisi soruyordu benden boşanmayı mı düşünüyorsun diye. Aslında biliyordu bekliyordu diyebiliriz.bence siz söyleyin
avukatım seni arayacak de, bu kadar...
boşanmak isteidğinzden bilgisi yoksa siz söyleyin önce
Allahtan memur da inkar edemeyeceği bir geliri var.Adam Began'dan nafaka ister bence.
Evet nafaka vermez yarısını da ister.Boniva bence Began'ın kocası anlaşmalı boşanmaz ya. Gitti bir maaş diye düşünüp iyice zora sokabilir süreci. Maaştan kastım Began'ın maaşı. Kocasının maalesef Began'ın maaşında hak iddia etme gibi bir durumu var.
Aynısı aklıma geldi desem?Adam Began'dan nafaka ister bence.
O yine de ister. Bi şansını dener bence.Allahtan memur da inkar edemeyeceği bir geliri var.
Yani bu duruma onay vermez bence hiçbir mahkeme. Tabi çocukları ben alayım demediği sürece.Evet nafaka vermez yarısını da ister.
Nafaka istemese bile vermek de istemez senin maaşın köyü doyurur der :)O yine de ister. Bi şansını dener bence.
Alamaz zaten vermem.Yani bu duruma onay vermez bence hiçbir mahkeme. Tabi çocukları ben alayım demediği sürece.
Çekişmeliye dönerse sunduğunuz dilekçe için delil lazım.Avukatlar daha iyi bilir tabi mesela eşlik görevini yerine getiremiyor dediniz diyelim bu bir kusurdur ama kanıt ? Eve geç geliyorsa kanıtı ekonomik olarak kısıtlıyorsa kanıtı lazım. Ne bileyim cinsellik anlamında bile memnun edememe kadın gibi hissettirememe de kusurdur ama kanıtlanması lazım. Çekişmelide çirkinleşebilir işler. Asılsız ithamlarda bulunabilirler size. İşinizi sağlama alıp girin derim.Ne için şahitler ve deliller lazım? Düğünde takılan altınlar için maalesef video ve fotoğraf yok mesela.
Buna pek talip olacağını sanmam zaten. Alsa kim bakacak?Alamaz zaten vermem.
Bence kesinleştiridğinizi söyleyin geri kalanı avukatımla görüşeceksin deyinDirekt söylemedim ama "karar vermek üzereyim beni rahat bırak" dediğim zamanlar oldu. Hatta kendisi soruyordu benden boşanmayı mı düşünüyorsun diye. Aslında biliyordu bekliyordu diyebiliriz.
benim eşim boşanana kadar inanmamıştı boşandıktan bir süre sonra anlamış olabilir boşandığınaBen söylememiştim. Yaşadığım yere geldim vekalet verdim avukata. Adam hala sağa sola, "beni boşayamaz blöf yapıyor" diyormuş. Şaka gibi. Söylemeyin boşverin, anca mahkemeye çıkınca inanırlar. Alışmışlar ya çantada keklik görmeye.
Avukat arasın ben öyle yapmıştım avukatım aramisti tabi ayrılmıştık işin boşanmaya gideceğini biliyorduBen mi söyleyeyim avukat mı? Kararsız kaldığım nokta bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?