Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boniva bence Began'ın kocası anlaşmalı boşanmaz ya. Gitti bir maaş diye düşünüp iyice zora sokabilir süreci. Maaştan kastım Began'ın maaşı. Kocasının maalesef Began'ın maaşında hak iddia etme gibi bir durumu var.

Kesinlikle öyle. Defalarca defalarca defalarca konuştum ama bir arpa boyu yol alamadık.

Adam Began'dan nafaka ister bence.

bence siz söyleyin
avukatım seni arayacak de, bu kadar...
boşanmak isteidğinzden bilgisi yoksa siz söyleyin önce
Direkt söylemedim ama "karar vermek üzereyim beni rahat bırak" dediğim zamanlar oldu. Hatta kendisi soruyordu benden boşanmayı mı düşünüyorsun diye. Aslında biliyordu bekliyordu diyebiliriz.

Evet nafaka vermez yarısını da ister.

Ne için şahitler ve deliller lazım? Düğünde takılan altınlar için maalesef video ve fotoğraf yok mesela.
Çekişmeliye dönerse sunduğunuz dilekçe için delil lazım.Avukatlar daha iyi bilir tabi mesela eşlik görevini yerine getiremiyor dediniz diyelim bu bir kusurdur ama kanıt ? Eve geç geliyorsa kanıtı ekonomik olarak kısıtlıyorsa kanıtı lazım. Ne bileyim cinsellik anlamında bile memnun edememe kadın gibi hissettirememe de kusurdur ama kanıtlanması lazım. Çekişmelide çirkinleşebilir işler. Asılsız ithamlarda bulunabilirler size. İşinizi sağlama alıp girin derim.

Direkt söylemedim ama "karar vermek üzereyim beni rahat bırak" dediğim zamanlar oldu. Hatta kendisi soruyordu benden boşanmayı mı düşünüyorsun diye. Aslında biliyordu bekliyordu diyebiliriz.
Bence kesinleştiridğinizi söyleyin geri kalanı avukatımla görüşeceksin deyin

benim eşim boşanana kadar inanmamıştı boşandıktan bir süre sonra anlamış olabilir boşandığına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…