Şu an nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum. Çünkü ortada hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Aslında her şeyin farkında ama değilmiş gibi bir hallerde.Bence avukatınızla konuşun karşına değişik birçok dava çıkmıştır. Tecrübelidir. Nasıl bir yol izlemeniz için size yol gösterebilir. Bir de eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz neye nasıl tepki verdiğini bilirsiniz.
Kendisi paragöz olduğu için muhtemelen nafaka ve ev konusunda çok da anlayışlı olmayacağını düşünüyorum.Anlaşmalı boşanmalısınız bence. 3 tane çocuğun menfaatlerini koruyarak Tabi mümkünse anlaşmalı. Üç çocuğun tüm eğitim hayatlarını garantiye alıp,iyi bir nafaka bağlatıp.
Çekişmelide sizin istedikleriniz olur mu bilemem hakim ne der.
Söylemeyin bence. Söylediğinizde ne değişicek kiTepkisi nasıl olur saçmalar mı? Hiçbir şey kestiremiyorum, o yüzden ben söylemek istemiyorum açıkçası.
Evet ben söylersem her gün arar ağlar. Sonra maaşımı ister. Yine hiçbir şey olmamış gibi devam eder hep öyle oldu çünkü.Avukatiniz görüşsün,siz söyleyince ikna olup inanmaz, süreci sizin için zora sokar.Ciddi olur avukatla hallederseniz anlaşmalıya razı olabilir.
Bunu yazarken 3 çocuktan haberim yoktuOna bir küçük sürpriz yapın. Dava açtığınızı söylemeyin
Muhtemelen bol bol iş yerinde ağlar sonra herkesin yanında beni gömer diye düşünüyorum.Söylemeyin bence. Söylediğinizde ne değişicek ki
Hakkınızda hayırlısı olsun Began, avukatla ilerleyin direkt sen söyleme ablacım ne konuşulacaksa nasıl bir anlaşma hazırlanacaksa hepsinde avukatınla muhatap olsun.Evet ben söylersem her gün arar ağlar. Sonra maaşımı ister. Yine hiçbir şey olmamış gibi devam eder hep öyle oldu çünkü.
Önce eve şerh koyun avukatlaTepkisi nasıl olur saçmalar mı? Hiçbir şey kestiremiyorum, o yüzden ben söylemek istemiyorum açıkçası.
Kararlıysanız boşverin. Evlatlarınızla yeni hayat kurdunuz zaten. Herşey gönlünüzce olsunMuhtemelen bol bol iş yerinde ağlar sonra herkesin yanında beni gömer diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Açıkçası ona söyleyecek gücü kendimde görmüyorum. Çünkü onu ikna etmekle ya da laflarını çekmekle uğraşmak istemiyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun Began, avukatla ilerleyin direkt sen söyleme ablacım ne konuşulacaksa nasıl bir anlaşma hazırlanacaksa hepsinde avukatınla muhatap olsun.
Evin tapusu bende zaten.Önce eve şerh koyun avukatla
Teşekkür ederim. İnşallah öyle olacak.Kararlıysanız boşverin. Evlatlarınızla yeni hayat kurdunuz zaten. Herşey gönlünüzce olsun
Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah çekişmeliye dönmez. Çünkü hiçbir şekilde hayatımda varlığını istemiyorum.Söylesen bile resmi bir adım atmadan esjn ciddiye almaz ki seni. Arayıp durur yine.
Bence avukat görüşsün, ilk etapta anlaşmalı olması için adım atarsınız muhtemelen,kabul etmeyeceği icin çekişmeliye döner.
Hiç sanmıyorum eşinin anlaşmalı boşanacağini.Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah çekişmeliye dönmez. Çünkü hiçbir şekilde hayatımda varlığını istemiyorum.
Çocukların bakımı bende olduğu için evi bana vermesi gerektiğini düşünüyorum ama öyle bir güzellik yapmaz. Bir de yaz tatillerinde ben memlekete döneceğim ve kalacak bir evim olması lazım. O yüzden evi ısrarla istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek?Hiç sanmıyorum eşinin anlaşmalı boşanacağini.
Ev konusunda ne düşünüyorsun mesela? Nafaka kısmı var. Bunlarla iglli eşinle ortak bir paydada buluşman zor gibi.
Çekişmeli için delilleriniz var mıdır ? Şahitleriniz.Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah çekişmeliye dönmez. Çünkü hiçbir şekilde hayatımda varlığını istemiyorum.
İki çuval şeker gönderip boşanmaktan vazgeçirmeye çalışırTepkisi nasıl olur saçmalar mı? Hiçbir şey kestiremiyorum, o yüzden ben söylemek istemiyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?