Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum. Çünkü ortada hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Aslında her şeyin farkında ama değilmiş gibi bir hallerde.

Kendisi paragöz olduğu için muhtemelen nafaka ve ev konusunda çok da anlayışlı olmayacağını düşünüyorum.

Avukatiniz görüşsün,siz söyleyince ikna olup inanmaz, süreci sizin için zora sokar.Ciddi olur avukatla hallederseniz anlaşmalıya razı olabilir.
Evet ben söylersem her gün arar ağlar. Sonra maaşımı ister. Yine hiçbir şey olmamış gibi devam eder hep öyle oldu çünkü.

Evet ben söylersem her gün arar ağlar. Sonra maaşımı ister. Yine hiçbir şey olmamış gibi devam eder hep öyle oldu çünkü.
Hakkınızda hayırlısı olsun Began, avukatla ilerleyin direkt sen söyleme ablacım ne konuşulacaksa nasıl bir anlaşma hazırlanacaksa hepsinde avukatınla muhatap olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun Began, avukatla ilerleyin direkt sen söyleme ablacım ne konuşulacaksa nasıl bir anlaşma hazırlanacaksa hepsinde avukatınla muhatap olsun.
Teşekkür ederim. Açıkçası ona söyleyecek gücü kendimde görmüyorum. Çünkü onu ikna etmekle ya da laflarını çekmekle uğraşmak istemiyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah çekişmeliye dönmez. Çünkü hiçbir şekilde hayatımda varlığını istemiyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah çekişmeliye dönmez. Çünkü hiçbir şekilde hayatımda varlığını istemiyorum.
Hiç sanmıyorum eşinin anlaşmalı boşanacağini.
Ev konusunda ne düşünüyorsun mesela? Nafaka kısmı var. Bunlarla iglli eşinle ortak bir paydada buluşman zor gibi.

Hiç sanmıyorum eşinin anlaşmalı boşanacağini.
Ev konusunda ne düşünüyorsun mesela? Nafaka kısmı var. Bunlarla iglli eşinle ortak bir paydada buluşman zor gibi.
Çocukların bakımı bende olduğu için evi bana vermesi gerektiğini düşünüyorum ama öyle bir güzellik yapmaz. Bir de yaz tatillerinde ben memlekete döneceğim ve kalacak bir evim olması lazım. O yüzden evi ısrarla istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek?
Nafakada da kısabileceği kadar kısar sanırım, borcu varmış ya.

Tepkisi nasıl olur saçmalar mı? Hiçbir şey kestiremiyorum, o yüzden ben söylemek istemiyorum açıkçası.
İki çuval şeker gönderip boşanmaktan vazgeçirmeye çalışır avukata bırakın o halletsin. Kaç senelik hukuku olan insan aslında normal davransa boşanmazdınız ki zaten. Garip garip işlere girdi sizi o yola kendisi itti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…