boşanma sürecinin sonları

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
Bir rüyayla irkildim..o kadar gerçekciydiki...başkasıyla evleniyordu..eşim hastaymış meğersem ona göre kız bulmuşlar hasta ,kafadan hasta yani..nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum ben niye bu düğünün içindeyim diyorum..eşimi diyorum ama eski eşimi demem lazım..gözümün önünde damatlık giydiriyorlar bakıyorm oda ağlıyor ama niye bana gelmiyor o kızla evlenmicem demiyor diyorum ...hasta kızım hasta o diyorlar bana sana gelemez artık..daha neler neler gördüm ...yatak odalarına varasıya kadar..

çiğerim söküldü resmen kızlar..

şuan daha boşanmadan başka bir kızla birlikte..galiba bundan etkilendim..

ama sizce uyandığımdaki hissettiğim o sevgi acı neydi ya onca pisliğinden sonra....:KK42:çok zorrr yemin ederim çok zorrrrr :KK42:

Çok sevdiğiniz için ne yaparsa yapsın o koca sevgiyi, en çok da emeğinizi silip atamıyorsunuz ki..
E bir de başkasıyla olduğu için hırs var..
Ama geçecek..
Emin olun geçecek ve siz kendinize nasıl bu kadar sevdim diye hayret bile edeceksiniz..

Bir rüyayla irkildim..o kadar gerçekciydiki...başkasıyla evleniyordu..eşim hastaymış meğersem ona göre kız bulmuşlar hasta ,kafadan hasta yani..nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum ben niye bu düğünün içindeyim diyorum..eşimi diyorum ama eski eşimi demem lazım..gözümün önünde damatlık giydiriyorlar bakıyorm oda ağlıyor ama niye bana gelmiyor o kızla evlenmicem demiyor diyorum ...hasta kızım hasta o diyorlar bana sana gelemez artık..daha neler neler gördüm ...yatak odalarına varasıya kadar..

ama sizce uyandığımdaki hissettiğim o sevgi acı neydi ya onca pisliğinden sonra....:KK42:çok zorrr yemin ederim çok zorrrrr :KK42:
Ruyalar bazen gereginden fazla etkiler.. Insan alakasiz duygulari hissedebilir

Insan anne baba kardes acisina dayaniyor.
Evlat acisina dayaniyor.
Burasi imtihan dünyası.
Allah sabrini versin insallah kolay atlatirsin.
Bunlari yasaman bence cok normal robot değiliz insaniz.
Ama dedigim gibi imtihan dunyasinsa oldugunu unutma hic bir zaman.
Herkesin derdi farklı dertsiz insan yasayamaz zaten.
Seninde derdin boyle olmuş. Allah sağlık aratmasin derim ben hep gerisinin çaresi oluyor elbet.
Allah yolunu açık etsin...

Insan anne baba kardes acisina dayaniyor.
Evlat acisina dayaniyor.
Burasi imtihan dünyası.
Allah sabrini versin insallah kolay atlatirsin.
Bunlari yasaman bence cok normal robot değiliz insaniz.
Ama dedigim gibi imtihan dunyasinsa oldugunu unutma hic bir zaman.
Herkesin derdi farklı dertsiz insan yasayamaz zaten.
Seninde derdin boyle olmuş. Allah sağlık aratmasin derim ben hep gerisinin çaresi oluyor elbet.
Allah yolunu açık etsin...
teşekkür ederimm :(

Elbette çok zor.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Terapi görmeyi düşünmez misiniz?
Beni baya baya toplamıştı.
terapim namaz Allah a sığınmak oldu...süreçte o adam gibi dursa geçicek ama diyorum ya biriyle gezdiği telefonlar geliyor..birilerini tekar dolandırdığı geliyor geliyorda geliyor daava günüde geliyor..bitecek inşallah az kaldı..

seviyor musunuz bilmiyorum
bir de "kıskançlık" diye birşey var
kıskançlık aşktan daha uzun sürer
insanlar sevmedikleri halde, kendilerini sevenler, başka birilerini sevmeye başladıklarında bile kıskanıyorlar
oysa siz evliydiniz
çok zor bir süreçten geçiyorsunuz, normal bu duygular
Allah dayanma gücü versin
ve ileride "iyi ki boşanmışım" dedirtsin inşallahHoppa

Sevgi hemen bitmez ki. Elbette etkileyecek sizi belli bir süre, zor bir süreç ama atlatacaksını. Nelerin yokluğuna alışılmıyor ki. Buna da alışırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.
sevgisini hep bastırmaya çalıştım ...sanki bütün bastırmaların acısı çıktı rüyada ben böyle ağladığımı acı çektiğğimi hatırlamıyorum :( aksi şeytan sevdiğimi hissettim uyanınca şimdi ben onsuz ne yapıcam dedim ..

Zordur canım tabi ama anlatacaksın zamanla o adam daha boşanmadan biriyle görüşmeye başlamış. Boşver sen onu kendi hayatını yaşa

terapim namaz Allah a sığınmak oldu...süreçte o adam gibi dursa geçicek ama diyorum ya biriyle gezdiği telefonlar geliyor..birilerini tekar dolandırdığı geliyor geliyorda geliyor daava günüde geliyor..bitecek inşallah az kaldı..
Namaz insanı çok çok düzeltiyor zaten.
Ne mutlu,Allahım kabul etsin inşallah.

sevgisini hep bastırmaya çalıştım ...sanki bütün bastırmaların acısı çıktı rüyada ben böyle ağladığımı acı çektiğğimi hatırlamıyorum :KK43: aksi şeytan sevdiğimi hissettim uyanınca şimdi ben onsuz ne yapıcam dedim ..

sevgisini hep bastırmaya çalıştım ...sanki bütün bastırmaların acısı çıktı rüyada ben böyle ağladığımı acı çektiğğimi hatırlamıyorum :KK43: aksi şeytan sevdiğimi hissettim uyanınca şimdi ben onsuz ne yapıcam dedim ..
Eski konularınıza bakmadım. Ama bir kadın " boşanma" kararını almış ise demek ki son raddeye gelmiş demektir. Zorluklar yaşamış, daha sabrı kalmamış demektir. Yaşadığınız o kötü günleri aklınıza getirmeniz ve adamdan içinize soğutmanız nasıl bir yöntem olur sadece sormakla kalıyorum. Çocuk var mı? Onunla tekrar görüşmenizi gerektirecek bağ var mı aranızda? Eğer ki yoksa unutmanız daha kolay olacaktır. Kendinize aktiviteler edinin. Ramazan geldi gerçi. Ama akşamları yürüyüş ve spor. Kitap okumak vs. aklınızı dağıtacak şeylerle meşgul olmanız iyi gelecektir. Temennim en kısa zamanda unutmanızdır. Kimse için üzülmeye değmez emin olun.

Eski konularınıza bakmadım. Ama bir kadın " boşanma" kararını almış ise demek ki son raddeye gelmiş demektir. Zorluklar yaşamış, daha sabrı kalmamış demektir. Yaşadığınız o kötü günleri aklınıza getirmeniz ve adamdan içinize soğutmanız nasıl bir yöntem olur sadece sormakla kalıyorum. Çocuk var mı? Onunla tekrar görüşmenizi gerektirecek bağ var mı aranızda? Eğer ki yoksa unutmanız daha kolay olacaktır. Kendinize aktiviteler edinin. Ramazan geldi gerçi. Ama akşamları yürüyüş ve spor. Kitap okumak vs. aklınızı dağıtacak şeylerle meşgul olmanız iyi gelecektir. Temennim en kısa zamanda unutmanızdır. Kimse için üzülmeye değmez emin olun.
çocuk yok..bağ yok..inan hiçbir şey kalamadı...o kadar çok şey yaptı kii..diyorum ya bastırdım duygularımı hep ama bu rüya sanki bu zamana kadar ki dağlarımı yıktı.. akşama bişeyim kalmaz belkide şimdi böleyim...teşekkür ederim..

Bosanmak cok zor ,kanayan yaraya tuz basmak gibi
Canli canli elini kolunu kesmek gibi
Zamanla acisi hafifliyor ama hep bir izi kaliyor malesef
Bosandim ,yikildim, oldum, bittim ,kac senem harap oldu gozyaslarimla
O bana rest cekti baskasini bulunca
Ben kendimi cok degersiz hisettim hep,olmek istedim ,dunyadaki tek erkek benim ex ti o zamanlar
Kiskancliktan kudurdugum gunler oldu ,o kadini nasil sever ona dokunur diye
Ama geciyormus ,sadece zaman lazim ,yana yana o ates sonuyor baska caresi yok malesef
oyle birden gecmiyor ,Yakarak geciyor ama sende bu surecte degisiyorsun ,olgunlasiyorsun ,dusuncelerin degisiyor
Simdi diyorum benim exi gorunce yazik diyorum ben bunun icinmi bunca agladim ...
Simdi o kapimda it olmus aglayip cirliyor ben tinlamiyorum

Allah güç kuvvet sabır versin canm..çok hassas bir dönemdesin seni ćok iyi anlıyorum..anne baban varsa onlara sarıl yerini kimsenin alamayacağı kişi onlar...emin ol...bende anlaşmalı boşanma evresindeyim..çalışmiyorum 2 kızım var eşimle hâlâ ayni evdeyim duruşmamiz olmadı daha.annem babam da yıllar önce kaybettim.elimden tutan kimse yok...nereye gitcem ne yapcam hiçbşey bilmiyorum...ama istenmiyorsam artık bi yol bulmalıyım...ama ne...çocuklarm olmasaydı daha kolaydı ama kızlarm herseyim onları kaybedemem o yuzden çok düşunuyorum nasıl basarcam dye...allahım büyük dik duralim elbet vardır bir çözüm...

Rabbim peygamber sabri ihsan etsin insallah..
Benim rahmetli annem babamin hayatinda biri oldugunu ogrendiginde yikilmisti... O goz yaslari aklima geldikte yuregim titrer bogazim dugumlenir...
Allahin adaleti su mubarek gunlerde tecelli eder de ettigini bulur esin...

Back
X