BOŞANMA SÜRECŞ SESSİZLİK

Seni aramiyorsa boşanmak istiyordur seviyorsan hemen dava acmazsin.O acar.

Adam normal mi geliyor size ? Mutlu olabileceginizi dusunuyor musunuz ? Yuva kurtarilacak bisey olmamali, kurtarilmak icin kendinizden vereceginiz yuva yuva degildir.

Yok o gun ikinci bir telefon buldum evde sofrelı eski telefonum kullanılmıyor dedı bende kuskulandım actım sofrelı full sarj cok kotu oldum telefon aktif hatta var ıcınde. Actırdım zorla sonra actım resimlere baktım bırsuru tanımadığım kadınlarla resimler eski esi konusmalar tahmini eski ama saklanmış elımden attım telefonu daha fazla bakamadım kotu oldum bagırdı bana evde peaımden kostu ozel hayatım senı ilgilendirmez ozelıme giremessın dedı hatalısın senı ilgilendirmez dedı cıldırdım bende nasıl haklı cıkabılıyorsun hala dedım ve ozur diledim gıttım yemek yaptım. Geldı basıma esyama zarar verip hayatımı mahvedemessın hayatına devam edemssın hayvan dedı ıstedıgım gıbı ozur dilemedim dedı cok kırıldım agladım boyle yapma dedim. Kavgalar benı bitiriyor ıcımde bırsey kopuyor dedım. Benımde dedı. Hayal dunyasındayım yasıyorsun hastasın sen dedın ama resım varmıs aklımla oynuyorsun dedım. Oda hastasın sen dedı peki dedım. Cayı ustume fırlattı bende onu ittim sonra gitmeye kalktım durdurdu. Kafamı duvara carptım kanadı ılac aldım aglayıp aglayarak yattım sonra oda yataga gelmıs yattı kalktım kafamı yıkadım bı agrı kesıcı daha aldım salonda oturdum agladım. Sabah uyandım evden gıtmıs haber yok bana bakmak yok ne haldeyim. Sonr aben aradım nerdesin dedım annem deyım dedı ozmaan bende anneme gıdıyorum dedım. Bekle konusucam dedı yok sen gıtmıs sın halime bakmadan bende gıdıyorum dedım kapadım. Sonra yine ben aradım ama artık kufur hakaret bosuyorum arama sorma mesaj atma demeler oldu

Sizi sevmiyor.Seven erkek neler neler yapar.Erkekler düz düşünüyor istiyorsa seviyorsa hissettiriyor,peşinizden koşuyor.1 sene dolmasını bekliyor ayrılmak için.Bir üye yazmıştı blöf yaparak evi terketmişsiniz,o da elinizde patlamış.

Adam normal mi geliyor size ? Mutlu olabileceginizi dusunuyor musunuz ? Yuva kurtarilacak bisey olmamali, kurtarilmak icin kendinizden vereceginiz yuva yuva degildir.
Adam bı normal gibi geliyor inanıyorum seviyor benım gıbı emek vermeye gonullu diyorum. Bı yaptıgı davranısla bakıyorum evlılıgı koruyucu defile sine sahip cıkıcı degıl. Istemedııgın bısey olunca 7kat elden daha el ybaınd auyudugum adam olsen bakmaz. Bakmadıda. Ben niye hala seviyorum anlamiyorum. Her acımdan zor durumumda yanlız kaldım. Elımden altınları takımlarımı mehır hakkımı aldı ses seda yok hala nasıl sevebilirim benı bukadar asaaılayan deger sız hissettiren bı adamı ben hastayım sanıırm.

Kesinlikle sizi zerre sevmiyor ve umursamıyor.Bence başka biri var hayatında.

Dogru hatalı benım bılıyorum. Haklısınız

Tek tek yazayım.
Gizli telefonu var hatlı.Aldatıyor ve o telefonu kullanıyor.Numarasını bilseniz belki görüştüğü kadınları bulursunuz.Boşanırken tazminat alırsınız.
Özel hayatı sizi ilgilendirir.Gitsin başka kadınlarla kırıştırsın,özel hayatım seni ilgilendirmez desin.Öyle bir dünya yok.Bal gibi aldatılıyorsunuz siz ne kadar eski sevgililer desenizde.Sonra da üste çıkmak için sizi suçlamış.Hata sizde demiş.Size hakaret etmiş,hayvan demiş ki kendisi tam bir öküz.Paşamın istediği gibi özür neymiş acaba?Özür dilerim kocacım senin benden sakladığın kadınların fotolarının olduğu,hatlı,özel eşyan olan telefonu kırdım diye mi?Sonra da sizi suçlamış.hastasın diyerek.Haklıydınız,aklınızla oynamış,sizi salak yerine koymuş.Çayı üstünüze atarak sizi yakmaya çalışmış,siz gitmeye çalışınca kafanızı duvara vurmuşsunuz.Yatağa yanınıza camış gibi yatmış,size ne olduğunu umursamamış.Eminim içinden ucuz atlattım,aldatma delilleri ortaya çıkmadı diye düşünmüştür.Yine sizi umursamamış.Sabah çekmiş gitmiş anneciğine.Tekrar tekrar aramışsınız.Size küfür etmiş,hakaret etmiş,boşuyorum demiş.
Daha ne yapması lazım sizi sevmediğini,istemediğini anlamanız için bilmiyorum.
Daha cok uzuluyorum. Lutfen...
Sizi üzen ben değilim.Kocanız.
Eramavi: Elımden altınları takımlarımı mehır hakkımı aldı ses seda yok
Adamın sizden alacağı birşey de kalmamış.Herşeyi eline teslim etmişsiniz.Bari akıllılık edip düğün takılarınızı geri alın.

Size değer vermiyor bu belli lütfen size değer vermeyene sizde değer vermeyin herkes kndi değerini kndisi belirler sessizce sizde bitirin yolunuza bakin

Dediğin gibi narsistik bir kişi o yüzden adım atmaz yalvarmanı döndürmeni bekliyor muhtemelen ilk evliliğinde öyle oldu. Dön dersen egosu öyle bir beslenecek ki artık sen diye bir şey kalmayacak. Ondan önce dava açmak narsistik bireye soğuk duş etkisi yaratacaktır

Stockholm sendromu yaşıyorsunuz sanırım internette araştırın biraz yardımcı olur.
Bu adamdan bir an önce kurtulmaya çalışın.
Size zerre sevgisi ve saygısı yok korkunç bir adam.

Stockholm sendromu yaşıyorsunuz sanırım internette araştırın biraz yardımcı olur.
Bu adamdan bir an önce kurtulmaya çalışın.
Size zerre sevgisi ve saygısı yok korkunç bir adam.
Evet call adına asık olmak bagımlı olmak aslında eve gitsem acaba bıseyler netlesır mı hatamı yaparım

Ozmaan bende kısılık kımlık hıc bırsey kalmıcak

Bne bunu yapabilirmiyim bilmiyorum bukadar severken acaba eve gıdıp evlılıgıme son bir sans mı versem sonra keske yapsaydım dememek ıcın

Bne bunu yapabilirmiyim bilmiyorum bukadar severken acaba eve gıdıp evlılıgıme son bir sans mı versem sonra keske yapsaydım dememek ıcın
Sizden şans isteyen yok ki ortada. Şans dediğiniz şey onun ayağına gidip egosunu okşamak. Siz daha iyi tanıyırsunuz onu boyun eğerseniz nasıl biri olur ilişkinin devamında size karşı tapar mı yoksa nasılsa gidemiyor bak nasıl biriysem neler yaptım kılım kıpırdamadığım halde geldi mi der

Ya siz şaka mı yapıyorsunuz? Kaç yaşındasınız? Bu ne pasiflik , eziklik kusura bakmayın. Başka telefon bulmuşsunuz, içinde başka kadınlarla fotolar mesajlaşmalar, özel hayatıma karışamazsın diye kavga ediyor eşiniz sizle, 1 aydır evden ayrısınız , aramıyor sormuyor, siz arayınca, küfür , hakaret ediyor ve hala eve mi dönsem evliliğime bir şans daha mı versem diyprsunuz, delirtirsiniz insanı...
Sizi sevmiyor, istemiyor, zerre değer vermiyor, yarın dava açın lütfen. birazcık gururunuz olsun

Derdi boşanmak değil çünkü, sindirmek, beklentisiz kılmak, evlilikte asgari sorumluluk aynı anda yüksek verim almak. Boşanmaya karar verip mahkeme yolunu tutmaya cesaret ederseniz anlarsınız, asla boşanmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…