Boşanma süresinde eşyalar

Ben direkt evden kovdum onu. Alabildiğin eşyanı al yoksa çöpe atarım dedim. Bir valiz yaptı sonra gelip alırım dedi. Neyse bilgisayarı, özel kilitli evrak çantası da dahil herşeyini çöpe attım 🤣🤣
Boşadım 3 gün sonra da evi taşıdım. Kiraydı çünkü.
Tavsiyem eve sen geç o defolsun
Onu da düşündüm ama o evde kalabilir miyim bilemedim. O konuda kendime güvenemedim. Ondan eşyaları alayım gideyim dedim.

Onu da düşündüm ama o evde kalabilir miyim bilemedim. O konuda kendime güvenemedim. Ondan eşyaları alayım gideyim dedim.
Konuyu detaylı bilmiyorum ama çocuk var mı? Kendisi tehlikeli biri mi?
Mesela benim çocuklarım vardı ben bir anda kış günü çıkamazdım. Sonra o bana zarar veremezdi mesleğinden dolayı. Onun rahatlığıyla geçtim eve. Avukata sorsanız ya uzaklaştırma alıp eve ben geçebilir miyim diye.

Konuyu detaylı bilmiyorum ama çocuk var mı? Kendisi tehlikeli biri mi?
Mesela benim çocuklarım vardı ben bir anda kış günü çıkamazdım. Sonra o bana zarar veremezdi mesleğinden dolayı. Onun rahatlığıyla geçtim eve. Avukata sorsanız ya uzaklaştırma alıp eve ben geçebilir miyim diye.
Çocuk yok. Kendisi pasif biri ama şu an neyle karşılaşrım inanın bilmiyorum. Ailesi pislik çirkef ve paragöz...

Arkadaşlar boşanma nedenim aldatılma. Davam açıldı. Eşyalarımı gidip almak istiyorum. Hem kıyafetlerim hem de çeyizlik eşyalar ve mobilyalarım. Sizler bu konuda nasıl bir yol izlemiştiniz? Akıl verebilirseniz çok sevinirim.
Valla benimde davam açıldı anlaşmalı bizimki o eşyalarını alıp çıkacaktı, hala bekliyoruz almazsa ben alıp çıkıcam dilekcede su esyalara dokunulmayacak diye yazdırdım ben. Herkes ne yaptıysa onu alacak. O mobilyaları yapmıştı borcu var bana satmaya çalışıyor almadim.

Valla benimde davam açıldı anlaşmalı bizimki o eşyalarını alıp çıkacaktı, hala bekliyoruz almazsa ben alıp çıkıcam dilekcede su esyalara dokunulmayacak diye yazdırdım ben. Herkes ne yaptıysa onu alacak. O mobilyaları yapmıştı borcu var bana satmaya çalışıyor almadim.
O hiç bir şeyi vermek istemiyor. O kadar saçma bir insan. Kendisi zinayı yaptı ama hiçbir şey vermem diyor..

Çocuk yok. Kendisi pasif biri ama şu an neyle karşılaşrım inanın bilmiyorum. Ailesi pislik çirkef ve paragöz...
Allah’ından bulsunlar inş. O zaman ben olsam kesinlikle daha çirkef bir aile yakınımla gidip uzaklaştırma kararı çıkartıp evde kalırdım. Senin değil o pisliğin rahatı bozulsun

Ben o dönem şöyle düşündüm.benim yuvam yıkılmış evi yansa gözüm görmezdi eyvah demezdim. Hiç umrumda olmadı. Kızımı alıp çıktım. Bende ihanete uğramıştım.. çok kötüydü, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah hakkının hesabını sorar mutlaka. Eşin sessiz mi kalıyor?

Bosanmis saniz eşyaların peşine düşmeye gerek yok kendine yeni bi hayat yeni eşya alirsin

Sizin yerinizde olsam mesah atardim ki kanitli olsun kurdugum iletisim ve esyalarimi kendi agzimla isterdim eger vermesse sonrasini sonra dusunurdum ..
Ayrica evin kilidini değişmistir daha once vermem dediyse mutlaka yannzda bir aile buyuhu abiyle falan gidin gidecekseniz

Back
X