• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma tebliğ süresi ?

sonradanprenses

Ne olduysa sonradan oldu
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
830
2.354
113
32
İyi geceler kızlarr :KK36:

Benim 3 Nisan’da çekişmeli davam boşanma ile sonuçlandı.. Ama bugün oldu hala tebliğ edilmedi bana. Avukata soruyorum 1-1,5 ay sürer diyo gelmesi ama yinede sizlere sormak istedim?

Artık bekar olmak istiyorum :21:

Mahkeme bir ay içinde kararı yazar, tebliğe çıkar postada 2-3 gün desen bi de temyiz süresi var ,karşı taraf temyiz ederse temyizden dönüşü var. Var da var yani.
Temyiz edilmezse 1,5- 2 ayda kesinleşir.

Ilgili aile mahkemesini arayarak ogrenebilirsiniz. Ciktiysa kendiniz gidip alabilirsiniz. Hayirli olsun.

Teşekkür ederim. Bağlanabilirsem eğer arayayım müsait zamanda..

Mahkeme bir ay içinde kararı yazar, tebliğe çıkar postada 2-3 gün desen bi de temyiz süresi var ,karşı taraf temyiz ederse temyizden dönüşü var. Var da var yani.
Temyiz edilmezse 1,5- 2 ayda kesinleşir.

Cevap için teşekkür ederim. İki hafta diyor sitelerde ondan kafam karıştı, sanırım onların dedikleri temyiz süresi.. Bir ay beş gün oldu yakın zamanda gelir umarım..

Ohal var ülkede
Kimse şunları boşayayım elimin altından çıksın demez takdir edersiniz.
Ha bu demek değil tabi, aile mahkemeleri boş oturuyor,
Başka davalar görülürken, çekişmeli boşanma için çok erken seviniyorsun, demek isterim
Hakkında hayırlısı kız kardeşim :)

Teşekkür ederim. Bağlanabilirsem eğer arayayım müsait zamanda..

Cevap için teşekkür ederim. İki hafta diyor sitelerde ondan kafam karıştı, sanırım onların dedikleri temyiz süresi.. Bir ay beş gün oldu yakın zamanda gelir umarım..
İki hafta olan kararın tebliğinden sonraki temyiz süresi.bugün yarın gelir büyük ihtimalle. Avukatınız da varmış, takip ediyordur zaten.böyle içiniz içinizi yiyecekse gidip mahkeme kalemine sorun.

Ohal var ülkede
Kimse şunları boşayayım elimin altından çıksın demez takdir edersiniz.
Ha bu demek değil tabi, aile mahkemeleri boş oturuyor,
Başka davalar görülürken, çekişmeli boşanma için çok erken seviniyorsun, demek isterim
Hakkında hayırlısı kız kardeşim :)

Haklısın canım yeter ki öyle olsun beklerim sıkıntı değil :) Teşekkür ederim :)

İki hafta olan kararın tebliğinden sonraki temyiz süresi.bugün yarın gelir büyük ihtimalle. Avukatınız da varmış, takip ediyordur zaten.böyle içiniz içinizi yiyecekse gidip mahkeme kalemine sorun.

800 km uzakta görüldü mahkemem, telefonla bağlanmakta çok sıkıntılı.
Ben normal mi bu kadar uzun sürmesi onu öğrenmek istedim sadece. Genel olarak böyleyse sıkıntı yok tabi ki, herkes gibi beklerim bende napiyim :)

800 km uzakta görüldü mahkemem, telefonla bağlanmakta çok sıkıntılı.
Ben normal mi bu kadar uzun sürmesi onu öğrenmek istedim sadece. Genel olarak böyleyse sıkıntı yok tabi ki, herkes gibi beklerim bende napiyim :)

Konu sahibesi,
en yakın aile mahkemesinde anlaşmalı boşansanız da 1, 1,5 ay bekleniyor, boşanma ilamının hem sizin hem eski eşin eline geçmesi gerekiyor, soyadı vb değişikliklerin olması için, nüfus müdürlüğüne yazı gidiyor.

Konu sahibesi,
en yakın aile mahkemesinde anlaşmalı boşansanız da 1, 1,5 ay bekleniyor, boşanma ilamının hem sizin hem eski eşin eline geçmesi gerekiyor, soyadı vb değişikliklerin olması için, nüfus müdürlüğüne yazı gidiyor.

Çok teşekkür ederim Mune ablacım :) Kafama takılmıştı son günlerde :)

Back
X