Bosanma tecrubesi yasayanlar

Canim ilk basta cok zor oluyor ama inan gectikten sonra yasadigini hissediyorsun.
Biraz sabir sadece...
Yalnız kalma sevdiklerinle ol. Hobiler edin.

Tekrar evlendiniz mi bundan sonraki hayatımdan biraz endişe duyuyorum da

Tekrar evlendiniz mi bundan sonraki hayatımdan biraz endişe duyuyorum da
Evlendim evlendim :)
Endise duyma lutfen sen anı yasa zamani gelince hersey yoluna giriyor.
Ben bosandigimda ölü gibiydim. Allahima binlerce sukurler olsun. Simdi o gunleri hic yasamamis gibiyim.
Sende evleniceksin anne olucaksin cok guzel gunler goreceksin inşallah.
Yeter ki inanmaktan vazgecme.

Bende boşanma aşamasındayım benim eşimde böyleydi bekar hayatı gibi yaşardı beni hiç takmazdı herşeyi ailesiydi beni saymazdı hiç böyle konuları duydukça evlilikten daha bi nefret etmeye başladım. Benim dikkat ettiğim şeyler olmadı sosyal medyada gelen erkek istek takiplerini felan kabul etmemeye özen gösterdim sadece. Onun dışında bişeye dikkat etmedim.
Hakkında hayırlısı olsun. Bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallah.

Evlendim evlendim :)
Endise duyma lutfen sen anı yasa zamani gelince hersey yoluna giriyor.
Ben bosandigimda ölü gibiydim. Allahima binlerce sukurler olsun. Simdi o gunleri hic yasamamis gibiyim.
Sende evleniceksin anne olucaksin cok guzel gunler goreceksin inşallah.
Yeter ki inanmaktan vazgecme.

Şimdi mutlusundur umarım eğer öyleyse çok sevinicem

Bende boşanma aşamasındayım benim eşimde böyleydi bekar hayatı gibi yaşardı beni hiç takmazdı herşeyi ailesiydi beni saymazdı hiç böyle konuları duydukça evlilikten daha bi nefret etmeye başladım. Benim dikkat ettiğim şeyler olmadı sosyal medyada gelen erkek istek takiplerini felan kabul etmemeye özen gösterdim sadece. Onun dışında bişeye dikkat etmedim.
Hakkında hayırlısı olsun. Bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallah.

Ailesi müdahil oldu mu sizin evliliğinize o beni seviyodu anasının doldurmasıyla yengelerinin doldurmasıyla bu hale geldik

Aynen bizde öyleydik isterdi ki hergün ailesiyle olalım..
Aldatılmak şiddet ve daha neler neler. Kurtuluyorum şükür.

Sevseydi dolduruşa gelmezdi. Mesela biri bize annemizle ilgili kötü bişey söylediğinde inanıyor muyuz? Emin olsak bile hep bi acaba olmuyor mu? Burda anne örneği benim gerçekten sevdiğim biri olduğu içindi.

Cocugunun ihtiyaclarini karsilayacak bi tipse sadece o konuda anlasir.
Anlasmali bosanma en kolayi.
Eger onu da yapacak bi adam degilse hic birsey talep etmeden en kisa yoldan bosanirsin.
Bisey talep etmeyince fazla surmez.karsi tarafin velayetle ilgili bi talebi olmazsa tabi.anlasmaliya yanasmasa bile surmez fazla.

Aynen bizde öyleydik isterdi ki hergün ailesiyle olalım..
Aldatılmak şiddet ve daha neler neler. Kurtuluyorum şükür.

Karisik bi gun umutlu bi gun umutsuz bi gun mutlu bi gun mutsuz bi gun gucsuz bi gun guclu :) yani ne siz sorun ne ben anlatayım

İnşallah yeni hayatımız umduğumuzdan daha güzel olur

Back
X