Bosanma travma

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
543
203
303
Diğer
Eski esimle bosandik ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum. dayanamiyorum bu haksizliga..:KK43:

Son düzenleme:
Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..:KK43: terapide aldim kar etmedi.
Yoksa bizi mi dinledin?

cocugum icin.ona saygili bir es oldum
Çocuğun için sana kötü davranan eşine saygılı olmak zorunda değilsin ya da onunla beraber olmaya devam etmek zorunda değilsin. Çocuk kötü ve mutsuz bir aile ortamında büyümektense seninle yalnız büyüsün çok daha iyi çocuğuna odaklan onun mutluluğu için çaba sarf et seni değersizleştiren biri için değil.

Çocuğun için sana kötü davranan eşine saygılı olmak zorunda değilsin ya da onunla beraber olmaya devam etmek zorunda değilsin. Çocuk kötü ve mutsuz bir aile ortamında büyümektense seninle yalnız büyüsün çok daha iyi çocuğuna odaklan onun mutluluğu için çaba sarf et seni değersizleştiren biri için değil.
Haklisin ozellikle son zamanda bana kotu davraniyordu.

Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..:KK43: terapide aldim kar etmedi.
Bazi seyler tek tarafli değildir belki sizde de sorun vardir adama sordunuz mu hic benden neden koptun bu sevgiyi ne bitirdi bosanmak istedin guzel guzel icindekini adam size döktümu bakalim o nasil bakiyor size sadece derdi özgürlükmu .gerekceli karar ciktimi ki adam deneyelim diyordu en son denemekten de mi vazgecti. Terapi almaya devam et kisa tutma hemen anlatılmaz sizinki

Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..:KK43: terapide aldim kar etmedi.
Boşanmak çok kötü birşey.

Bazi seyler tek tarafli değildir belki sizde de sorun vardir adama sordunuz mu hic benden neden koptun bu sevgiyi ne bitirdi bosanmak istedin guzel guzel icindekini adam size döktümu bakalim o nasil bakiyor size sadece derdi özgürlükmu .gerekceli karar ciktimi ki adam deneyelim diyordu en son denemekten de mi vazgecti. Terapi almaya devam et kisa tutma hemen anlatılmaz sizinki
Gundelik seyleri konusuyor unutmamis hicbirseyi ben onun herseyini unutup alttan almisken

Öncelikle yasınızı yaşayın, üzülün, ağlayın. Ama bunun geçici olduğunu bilin.
Hayatın o adamdan ibaret olmadığını hatırlayın.
Kendi yaşamınızı kurun.
Kendinize olan saygınızı, değerinizi hatırlayın.
Size kötü davranılmasına müsaade etmeyin.
Fatih Reşit Civelekoğlu, Tülay Kök gibi psikologları da dinlemenizi öneririm.
Belki kendinize getirir.

(çocuğum çocuğum diyorsanız işte şimdi en çok ihtiyacı var dik duran bir anneye onurunuzla dik durdukça hayatta o da tutunabilecek)

Back
X