Bakman gereken bir bebek var , boşanmak dünyanın sonu değil, acilen toparlan ve bu durumu kabullen , eski eşinden umudu kes ki önüne bakabilesin , eğer bu şekilde devam edersen eski esin seni kullanmaya baslar çünkü zaafın olduğunu biliyor, eşinizin sevilecek bir tarafı da yok ama siz takıntı yaptığınız için göremiyorsunuz, adam belli ki yeni arayışlar peşinde evliliği de kafasında bitirmiş böyle bir adamın pesinden gidipte ne yapacaktınız ki , ileride sizi boşadığı için dua edeceksiniz aksi taktirde köle hayatı yaşatacaktı size , ben şuanda evliyim ama kimse evliliğimin devam edeceği konusunda garanti veremez , eşimle yeni evliyken defalarca sorun yaşadık ailesi yüzünden ben ne zaman ki kararlı durup eşimi boşamaya kalktım ailesi ve eşim yalvar yakar vazgeçirdi beni, o günden sonra da kimse bana müdahale edemedi , yani demem o ki eşinize bağımlı tavırlarınız eşinizin gözünde değersiz bir hal almış, halbuki dik dursaydınız en baştan alttan almayıp siz mahkeme kapısına atsaydınız belki de kapınızda köpek olacaktı, kadınların en büyük sorunu hep idare etmeye çalışıp alttan almak , alttan alınan erkek bir süre sonra karısına saygı duyamıyor çünkü ne yaparsa yapsın kadın hep idare ediyor bir nevi annesi gibi davranıyor, dişil özellikler yerine annelik yapıp her koşulda idare ettiğiniz için bu haldesiniz , burdan tüm kadınlara diyorum ki eşinize annelik yapmayın, hatalarını görmezden gelmeyin, idare etmeyin çünkü en sonunda o sizi kapıya koyacak...