- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 24
- Konu Sahibi yedundjdns
Hemşirelik düşünüyorumNe okumak istiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemşirelik düşünüyorumNe okumak istiyorsunuz?
Edebilir. Ben zor aldım bırakmış olunca.Ben psikiyatriye gideceğim büyük ihtimalle ilaç yazacak antidepresan bu sorun teşkil eder mi acaba
Ben de hemşireyim.Hemşirelik düşünüyorum
Öyle mi ne güzel bende sağlık meslek lisesi mezunuyum be alanımdan bir bölüm seçmek istedimBen de hemşireyim.![]()
Bunu iyice araştırmam gerekiyor o haldeEdebilir. Ben zor aldım bırakmış olunca.
Sadece çocuk olsaydı eşin velayet için bunu koz olarak sunardi. Devlet memuru psikolojik olarak çok mu sağlamlar, yada olmak zorundalar mi öyle şey olur mu ? Yanlış yönlendirilmişsinizKızlar bir sorum olacak.Ben şuan boşanma sürecindeyim ve psikolojim hiç iyi değil,kendi başıma atlatmakta zorluk çekiyorum.Evlilik içerisimde yaşadığım şiddet,baskı,küçümseme beni çok yaraladı ve bu yaraları kendi başıma iyileştiremiyorum.Çok zorlanıyorum.Bu süreçte tedavi almaya gerek duydum hatta randevu aldım ve ilerde sorun çıkar diye korktum.Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ilerde memur olmama engel olur diye iptal ettim.İlerde sıkıntı olur mu bu konuda beni aydınlatanilir misiniz?
Aslında karşı taraf yüzünden destek almak zorundayım.Fiziksel ve psikolojik şiddet,sürekli beni manipüle etmesi,Zorla kürtaja mecbur bırakması onun yüzünden büyük bir travma geçiriyorum.Sadece çocuk olsaydı eşin velayet için bunu koz olarak sunardi. Devlet memuru psikolojik olarak çok mu sağlamlar, yada olmak zorundalar mi öyle şey olur mu ? Yanlış yönlendirilmişsiniz
Kendi konumda bahsetmiştim, ben istemeden okudum. Bu yüzden önce inşallah atanabilmeyi sonrasında da sevdiğim bir bölümü inşallah yeniden okuyabilmeyi çok isterim.Öyle mi ne güzel bende sağlık meslek lisesi mezunuyum be alanımdan bir bölüm seçmek istedim
Siz istiyor muydunuz bebeği? Önceki konuza keşke korunma yöntemi kullansaydınız yazmıştım ama şimdi tekrar bakınca istemeden değil de siz çok istemişsiniz gibi geldi.Aslında karşı taraf yüzünden destek almak zorundayım.Fiziksel ve psikolojik şiddet,sürekli beni manipüle etmesi,Zorla kürtaja mecbur bırakması onun yüzünden büyük bir travma geçiriyorum.
İnşallah istediğiniz bölümü kazanırsınız.Bende bu yıl çalışacağım üniversite sınavınaKendi konumda bahsetmiştim, ben istemeden okudum. Bu yüzden önce inşallah atanabilmeyi sonrasında da sevdiğim bir bölümü inşallah yeniden okuyabilmeyi çok isterim.
Velayette eğer anne çocuğa bakamayacak durumda ise mesela bir şizofreni ise o zaman sorun yaratıyor. Ama anksiyete, duygu durum bozukluğu gibi teşhislerde sıkıntı olmuyor.Sadece çocuk olsaydı eşin velayet için bunu koz olarak sunardi. Devlet memuru psikolojik olarak çok mu sağlamlar, yada olmak zorundalar mi öyle şey olur mu ? Yanlış yönlendirilmişsiniz
Ben aldırma taraftarı değildim bilmiyorum annelik içgüdüsü mü ama kıymak istemedim.Biliyorum öyle bir adam babalığı asla hak etmez.Siz istiyor muydunuz bebeği? Önceki konuza keşke korunma yöntemi kullansaydınız yazmıştım ama şimdi tekrar bakınca istemeden değil de siz çok istemişsiniz gibi geldi.
Hayır her ilaç sorun oluşturmuyor. Kırmızı reçeteli özel ilaçların bazıları sorun oluşturuyor. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.Ben de memurum.psikoloğa gitsen sorun olmaz da akıl sağlığı rapaoru alırken sorun oluyor ilaç kullanıyorsan.sisitemden çıkıyor çünkü. Ben rapor alırken ilacı daha yeni bırakmıştım.doktor sorun çıkaracak gibiydi. Bırakmış olunca Allahtan atlattım.hiç takmayan doktor da olabilir bilmiyorum.
Bilgi vermedim ki tecrübemi söyledimHayır her ilaç sorun oluşturmuyor. Kırmızı reçeteli özel ilaçların bazıları sorun oluşturuyor. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Bu zaten kısa süreli ilaç kullanıp düzeldim diyebileceğimiz bir şey değil maalesef. Ben de düzenli ilaç kullanıyorum. Ancak 40 lı yaşlara doğru biraz daha rayına oturuyor dehb, tam bitmiyor ama.Tedavi oldunuz mu? Ben ilaç kullanıyorum şu an 2 ay oldu ritaline kullanıyorum![]()
HaklısınızHerkes psikiyatriye bir dönem gidiyor, neden sorun olsun ki..
Çok haklısınız.Bu travmayı atlatmakta zorlanıyorum bunun için tedavi olmam gerekiyor.Bilginiz için teşekkür ederimBosanma basli basina bir travmadir. Bu donemde tek basina zor atlatilir, destek almaniz iyi olur. Vucudumyz hastalandiginda nasil ki doktora gidiyorsak, ruhumuz da hastalanabilir. Psikiyatriye gitmek memuriyete engel degil.