Boşanma ve aile

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
2 çocuğum var boşanma aşamasındayimm bosanirken ailesi sırt çeviren oldu mu evlatlık reddeder im e kadar götüren bu durumlarla nasıl mücadele ettiniz bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Eşe dosta ne deriz "dul kadına" kötü gözle bakarlar gibi saçma kafa yapıları mı var? Yoksa boşanma sebebinizi mi haksız buluyorlar?

Canm çok uzgünüm. .bn de bosaniyorm henüz bitmedi mahkeme. .ailem babam özellikle ağır sözler söylüyor. .agliyorum ara ara huzunleniyorum. .hiç kolay değil. .

Sevgim bitti zamanında beni aldattı hazmı edemedim herseyi bilmeleri rağmen istemiyorlar ama yapamıyorum onunla aynı çatıda kalamiyorum

Canm çok uzgünüm. .bn de bosaniyorm henüz bitmedi mahkeme. .ailem babam özellikle ağır sözler söylüyor. .agliyorum ara ara huzunleniyorum. .hiç kolay değil. .
Ben de 2 çocuk var bundan sonra hayatım çok zor olacak eşim Dr kendimi oldururum diyor ne yapacağımı sasirdim

Benden bosanirsam öldürür Muş hatta daha ileri gidip çocukların gözü önünde kendimi asarim onlar da ömür boyu bunu unutamazlar dedi

Bunlar okul diye be okuyorlar anlamadım
Bende bilmiyorum hayatımı mahvetti aileme anlattım ve 1 yıldır boşanmaya çalışıyorum bugün babam bosanitsan seni evlatliktan reddederjm dedi bende sen bilirsin dedim bir aile kötü gününde yoksa ne zaman olacak çok kırıldım hak etmediğim bir hayatı bu kadar zaman surdurdum daha ne kadar surdureyim belki bende tekrar mutlu olurum sevgisizlik ilgisizlik zaten hat safhadaydi ne değişti ben bosanacagim deyince

Çalışıyor musunuz?

Kendini niye olduruyormus? Sebep ne canm?

Bir şans daha ver canm diyeceğim ama..şüphe çok kötü insanı yer bitirir. .Rabbim büyük, bolca dua et...

İki çocuğun da var onları da düşün. .hemen karar verme..veya iş imkanın var mı? ..en önemlisi o ..bn suan issizm calisiyordm ama ayrıldım fakat hiç iyi değilim. .evde durmak ölümden beter. .daha çok düşünüyorum. .inşallah iyi olacaksınız. .

Esin de pişmanms. .şimdi zamn da kötü. .ne kadinlar var..bekar erkeklerle değil artık evli işini gücünü oturtmus erkeklerin peşinde. .Yuva yikanin da yuvası olmuyor ama merak etme..Allah büyük. ..için rahat olsun. .yalnız değilsin bil. Ben de çok kötü terkedildm. .belki de aldatildim. Senin esin pişman olmuş bak benim esim beni eliyle uğurladı ve gelme dedi habersiz evi boşalttı. .şimdi gününü gün ediyor azıcık pismanligi yok..Zaten olsa da kimin umrunda. .

Ama esin seni seviyor aramızda ki fark bu canm..

Allah yardımcınız olsun ailenizin yanınızda olmamasi kötü olmus ama ben a almıyorum bu aileler çocuklarının neden mutsuz olmasını kabul ede elalem ne der diye yaşamlarından fenalık getirdiler artık çocuklarınız kaç yaşında işiniz var mı tek başınıza mucadele edenilecek misiniz ,

Adam doktor ya o yüzden boşanmanızi istemiyorlar gibi geldi bana.. ya bu evli adamlarla birlikte olan kadınları bana verseler neler yaparım onlara varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…