Ben de 2 çocuk var bundan sonra hayatım çok zor olacak eşim Dr kendimi oldururum diyor ne yapacağımı sasirdimCanm çok uzgünüm. .bn de bosaniyorm henüz bitmedi mahkeme. .ailem babam özellikle ağır sözler söylüyor. .agliyorum ara ara huzunleniyorum. .hiç kolay değil. .
Ben de 2 çocuk var bundan sonra hayatım çok zor olacak eşim Dr kendimi oldururum diyor ne yapacağımı sasirdim
Bunlar okul diye be okuyorlar anlamadımBen de 2 çocuk var bundan sonra hayatım çok zor olacak eşim Dr kendimi oldururum diyor ne yapacağımı sasirdim
Benden bosanirsam öldürür Muş hatta daha ileri gidip çocukların gözü önünde kendimi asarim onlar da ömür boyu bunu unutamazlar dedi
Bende bilmiyorum hayatımı mahvetti aileme anlattım ve 1 yıldır boşanmaya çalışıyorum bugün babam bosanitsan seni evlatliktan reddederjm dedi bende sen bilirsin dedim bir aile kötü gününde yoksa ne zaman olacak çok kırıldım hak etmediğim bir hayatı bu kadar zaman surdurdum daha ne kadar surdureyim belki bende tekrar mutlu olurum sevgisizlik ilgisizlik zaten hat safhadaydi ne değişti ben bosanacagim deyinceBunlar okul diye be okuyorlar anlamadım
Cocuklarimin başında o ev ortak kendisinin girmesi gerekir ben nereye gidebilir imYuhh!
Su anda nerdesin
Çalışıyor musunuz?Bende bilmiyorum hayatımı mahvetti aileme anlattım ve 1 yıldır boşanmaya çalışıyorum bugün babam bosanitsan seni evlatliktan reddederjm dedi bende sen bilirsin dedim bir aile kötü gününde yoksa ne zaman olacak çok kırıldım hak etmediğim bir hayatı bu kadar zaman surdurdum daha ne kadar surdureyim belki bende tekrar mutlu olurum sevgisizlik ilgisizlik zaten hat safhadaydi ne değişti ben bosanacagim deyince
Kendini niye olduruyormus? Sebep ne canm?
Evet çalışıyorum ama maasim şu anlık asgari ucretÇalışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?