bosanma ve cocugun velayeti

konu sahibesi tapu işlemi bittikten sonra tek başınızada gidip aile konutu şerhi yaptırabilirsiniz, eşinizin sizinle gelmesine gerek yok.
başka konutunuz varmı? eğer başka bir konut üzerinde şerh koydurmuşsanız olmaz, sadece tek bir konut üzerinde yaptırabilirsiniz bu işlemi, ikamet ettiğiniz adrese, aile konutu tektir.

Baska konutumuz yok, tapu alininca ilk isim serh olacak zaten, tesekkurler

Valla bir sürü olay görüyoruz. Nafaka vermemek için, oturduğu evi vermemek için malları başkalarının üzerine yapanlar, evleri satanlar... Konu sahibi bir de bunlarla uğraşmasın bu kadar derdinin arasında. Yoksa her şeyin çözümü vardır hukukta.

Alttan almaz zaten hic, inadina elinden ne geliyorsa onu yapar, karakteri bu onun, Onun bu huyu yuzunden cesaretimi bir turlu toplayamiyorum ama bu tapu meselesinden dolayi sanirim biraz daha sabretmeliyim:KK43::110:

Çocuk size verilir fakat 7 yaşında olduğu için sanırım çocuğun kimde kalmak istediği fikri alınır gibime geliyor..
Pekii kimde kalmak istiyor oğlunuz, bu çok önemli yanii oğlunuzun düşüncesi..

Oglum ikimizi de cok sever ve verecegi cevap o andaki ruh haline gore sekillenebilir, su ana kadar ona boyle bir soru yoneltmedim ama mesela babasi onu yonlendirebilir beni sec diyebilir, isi sirf inada bindirip, savasa donusturebilir.Bu sebeplerden de kararsiz kaliyorum...

Oglum ikimizi de cok sever ve verecegi cevap o andaki ruh haline gore sekillenebilir, su ana kadar ona boyle bir soru yoneltmedim ama mesela babasi onu yonlendirebilir beni sec diyebilir, isi sirf inada bindirip, savasa donusturebilir.Bu sebeplerden de kararsiz kaliyorum...
Hmmm çocuk arada kalıyor ewett...
Bence oğlunuza bu soruyu sorun derim ben o_O

Valla bir sürü olay görüyoruz. Nafaka vermemek için, oturduğu evi vermemek için malları başkalarının üzerine yapanlar, evleri satanlar... Konu sahibi bir de bunlarla uğraşmasın bu kadar derdinin arasında. Yoksa her şeyin çözümü vardır hukukta.

Size bir sey daha sormak istiyorum, siddet gordugum gun 155 I aramis olmamin bana bir faydasi olurmu siddeti kanitlamak adina,156 te aramalar kayit altina aliniyormu? (ama islem yaptirmadim sadece durumu anlattim ve bilgi aldim uzaklasirmadan vs bahsedilince sikayetci olmadim) Ayrica evlilik terapisi amaciyla gittigimiz psikiyatristin aldigi notlar delil niteligi tasirmi haftaya randevum var, bu durumu kimseyle paylasamadigim icin bana cok agir geliyor , doktora anlatip yol gostermesini rica edicem...

Alttan almaz zaten hic, inadina elinden ne geliyorsa onu yapar, karakteri bu onun, Onun bu huyu yuzunden cesaretimi bir turlu toplayamiyorum ama bu tapu meselesinden dolayi sanirim biraz daha sabretmeliyim:KK43::110:

Evet maalesef böyle uğraştıranlar oluyo :(
İnşallah siz uğraşmazsınız.
Tapuyu kendi üzerine geçirirse şerh koydurursunuz.

Velayet konusunda da şiddeti kanıtlayabilirseniz dava lehinize dönebilir. Kolay gelsin, umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Size bir sey daha sormak istiyorum, siddet gordugum gun 155 I aramis olmamin bana bir faydasi olurmu siddeti kanitlamak adina,156 te aramalar kayit altina aliniyormu? (ama islem yaptirmadim sadece durumu anlattim ve bilgi aldim uzaklasirmadan vs bahsedilince sikayetci olmadim) Ayrica evlilik terapisi amaciyla gittigimiz psikiyatristin aldigi notlar delil niteligi tasirmi haftaya randevum var, bu durumu kimseyle paylasamadigim icin bana cok agir geliyor , doktora anlatip yol gostermesini rica edicem...

155'le görüşmeleriniz hakkında bir şey diyemeyeceğim, adli makamlarla görüşmeniz gerekiyor o konuda. Görüşmeler kayıt altına alınıyor tabi ki ama mahkeme kararı gerekir dinlenmesi için.
Diğer konu için de doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim. Bazı psikolog/psikiyatristler tanıklık etmekten çekinebilirler. Eğer kendisi de isterse tanık olarak dinlenebilir.

Back
X