Bosanma ve cocuk

Sltnayse

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
50
6
6
39
arkadaşlar merhaba bir sorunum var akıl akıldan üstündür ve her birinizin fikri göstereceği yola ihtiyacım var daha önceki postalar eşimle anlasamadigimi yazmıştım malatya depremi sonrası aile bıraktı daha ne aradi ne sordu sonrası da mahkeme kağıdı geldi zaten ve ben şu an 4 yaşındaki kızımla beraber annemle yaşıyorum bir gelirim yok zaten yaşadığımız yer küçük bir yer iş imkanı yok ve annemle beraber gelin var o da yaşıyor ev küçük ben evden ayrılmak istiyorum ama çözüm bulamıyorum kızımla beraber kiralar uçmuş ev tutamıyorum iş bulacam kızımı kime emanet edecem annem senle gelemem bana güvenme der zaten ne yapacaksan kendi başına yapacaksın kreslere bakıyorum ev kırasindan daha pahalı ne annem sadece karnımızı doyuruyor başka ihtiyaçlarımiz giyim olsun ayakkabı bilmem ne onları karsilayamiyorum çünkü kızın ihtiyaclari var alamıyorum zaten siginti gibiyiz bizi çok istemiyorlar annem hep diyor bu nasıl olacak hep böyle mi gidecek bilmem ne kendimi çok çaresiz güçsüz hissediyorum ayakta nasıl durabilirim kendime ve kızıma nasıl bakabilirim lütfen akıl verin çözüm bulalım ben olayın içindeyim diye sağlıklı düşünemiyorum

Dava sonuçlanmadan nafaka talep edebilirsiniz dava sürerken, çocuk için nafaka alın mutlaka. Şuan 4 yaşında olsa, seneye anaokulu yaşı gelmiş olur. Belirli bir mesleğiniz, iş tecrübeniz var mı?

Fabrikalar işçi alıyorlar ücretsiz kreşleri de var önce iş ve kreş ayarlamanız lazım bi şekilde olmadı yaşlı birine bakabilirsiniz. Bazı yaşlılar korktukları için yatılı yanlarına biri olsun istiyorlar bi araştırın.

İş ve kreş ayarlamadan 0 kuruşla evden ayrılamazsınız.

Nafaka davası da başlatın

Dava sonuçlanmadan nafaka talep edebilirsiniz dava sürerken, çocuk için nafaka alın mutlaka. Şuan 4 yaşında olsa, seneye anaokulu yaşı gelmiş olur. Belirli bir mesleğiniz, iş tecrübeniz var mı?

Ben turizm ve otelcilik mezunuyum daha önce bu alanlarda giyim mağazalarında cagri merkezinde ve bu dönem de özel Güvenlik kimliği almaya çalışıyorum nafaka bağlanmadi avukat var ama bilmiyorum

Araştırdım bakicilik falan yaşlı yanına çocuk olduğunu söyleyince kabul etmediler

Ben turizm ve otelcilik mezunuyum daha önce bu alanlarda giyim mağazalarında cagri merkezinde ve bu dönem de özel Güvenlik kimliği almaya çalışıyorum nafaka bağlanmadi avukat var ama bilmiyorum

Avukat tuttuysanız, avukatla görüşün, nafaka işini halletsin. En kötü gelen nafakayı çocuk için biriktirirsiniz, çocuk bu oyuncağı var, belki bir şey ister, bir balon bile istese para lazım.

Evde çalışan çağrı merkezi çalışanları var, bunu bir araştırın. Parttime bile olsa biraz annenize verirsiniz, size belki daha farklı davranır.

Ya da köy ürünleri satışı yapmayı deneyin dolap,instagram gibi uygulamalar üzerinden.

Ne güzel mesleginiz varmış çaresiz değilsiniz bı otelde falan iş bulursunuz biraz para biriktirir öyle ayrilirsiniz

Cocuk ile ilgili çaresiz kalıyorum
Çocuk çok küçük değil seneye devlet anaokulu alır zaten bu sene biraz yengeniz ve anneniz baksin siz bi ise girip para biriktirin market olur fabrika olur onlarla güzel bi konusma yapın beni bir yıl idare edin ki yoluma bakabileyim diye belki insafa gelirler biraz birikim yaptıktan sonra küçük bir ev tutarsınız

İşte koy yerinde market fabrika yok merkeze gitmem lazım çalışmak için

Bu arada diğer konuda 2 çocuğum var demişsiniz

Allah yardımcınız olsun. Kızınızla dimdik ayakta durmanızı dilerim hayatınızdaki tüm kösteklere rağmen.

Diğer konunuzu okudum, bu adam psikopat. Niye evli kaldınız nasıl 2 çocuk yaptınız kısmına girmeyeceğim. Bunlar için geç. Avukat var yazdınız, nasıl bir avukat bu? Sıradan bir boşanma değil, adam size yıllardır sistemli bir şekilde psikolojik şiddet uygulamış. Davayı eşiniz açmış, avukat var dediğiniz o mu? Çocuklar için dava sürerken de nafaka bağlanır niye bunu talep etmemiş? Eğer burada yazdığınız gibiyse, mağdur bir kadın ve çocukları varken bir avukatın böyle ihmalkar davranacağına ihtimal veremiyorum. Lütfen gidin adliyeye durumunuzu anlatın.

Burası urfa ilçede bile iş yok olsa bilr kadın calistirmazlar
Bende Urfa'ya yakın bi ildeyim Urfa'da da çalıştım çalışan arkadaşlarım da hala var bence bu kafadan çıkın öyle bi şey yok köyden çıkabilirseniz görürsünüz kaldı ki siz üniversite mezunusunuz

Avukatı özel tuttuk birde hal edeceğim diyor surekli oglumi zaten bana göstermiyor ne zaman görmek istesem bir bahane bulup göstermiyor kızım yanımda onunla da kendisi görüşmüyor arıyorum oğlum ile görüşmek kızı da onunla gorusturmek beni arama diyor

Urfa merkezde elbette var iş ilçelerinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…