Değil sebebini oda bilmiyor ama artık eşi olarak sevmiyormuş sadece insan olarak seviyormuş beni
Ov o zaman hiç bahanen bile kalmadı tatlım. Tek çözüm yeme isteğini kontrol etmek. Bunu senden başkası başaramaz, bir sihirli değnek, bir ilaç vb. yok bunu at kafandan. İş tamamen sende.80 kiloyum şuanda boy 159 emzirmiyorum bu kadar sorun olunca zaten sütüm nerdeyse hiç gelmedi oğlumun karnını hiç doyuramadım ben
Ben 15-20 gün diyet yapıyorum ama sonrası sorun devam edemiyorum bir gün bir yere gidiyorum yada biri geliyor yarın başlarım yine diyorum ama yarınlar bitmiyorOv o zaman hiç bahanen bile kalmadı tatlım. Tek çözüm yeme isteğini kontrol etmek. Bunu senden başkası başaramaz, bir sihirli değnek, bir ilaç vb. yok bunu at kafandan. İş tamamen sende.
En az 20 kilo fazlan var şu anda. Ve korkma kolay gider, çünkü bende senle aynı boyda ve kilodaydım, 60'lı rakamlara inmek o kadar da zor olmadı. Ama dediğim gibi şu boğazını tutmayı öğrenirsen, yoksa hiçbir şey fayda etmez.
O sebeple kendine uygun bir beslenme şekli bulman gerekiyor, sakın zayıflayacağım diye yemek yemeyi komple kesme. Açık ve net söylüyorum bu seni ölüme götürür. O nedenle doktora mı gidiyorsun,yoksa beslenme kitapları mı okuyacaksın bir karar ver.
Ama ilk olarak abur cuburu, şekeri, hamur işini hayatından def et. Çünkü hiçbir diyetisyen ya da diyet şekli kilo vermek için reçetene bunları yazmaz, hepsinde sabittir.
Bir de şey yapabilirsin bak, gün içinde yediklerini yazmayı dene mesela. Bir not defterine yaz akşama kadar neleri gömdüysen.Ben yapmıştım, ihtiyacım olmadığı halde zevkine yediğim şeyleri görüyordum böylelikle, iyi oluyordu.
zaten ona ayrıca çıldırıyorum bencillik bir bebeği yapıp kaçmak bence o baba dedikçe içim acıyorBebe olduktan sonrami anlamis sevmedigini?
Zayıfladıktan sonraki görüntünü düşün, içine rahatça gireceğin elbiseleri düşün.Ben 15-20 gün diyet yapıyorum ama sonrası sorun devam edemiyorum bir gün bir yere gidiyorum yada biri geliyor yarın başlarım yine diyorum ama yarınlar bitmiyor
Kac aylık bebeginiz,emzirdiginize göre ufak olmalı,yazik... Rabbim yardimcin olsun...zaten ona ayrıca çıldırıyorum bencillik bir bebeği yapıp kaçmak bence o baba dedikçe içim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?