Boşanma ve diyet

İnşallah yapabilirim Ne kadar sürdü 60 lı kilolara inmen

Kızlar ben
Canım yaklaşık 4 ay sürdü, sonra biraz yavaşladı 50'lere indim 3 sene oldu bu arada, zayıflamaya karar vermemden bu yana geçen süre 3. yılına girdi.
Harika birşey yapmıişsın o kadar uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ki. Yalan diyecek değilim eşimin beni yeniden zayıf görmesini ve ne kaybettim demesini istiyorum dolabımda giymek için sakladığım kıyafetleri giymek istiyorum. Kilo alınca süslenmeyide bıraktım kendimi çirkin hissetmeye başladım özgüvenimi geri istiyorum.

O zaman poponu kaldırma zamanın gelmiş canım. Kendine yeni bir vücut armağan etmelisin artık. O sebeple yarın sabahtan itibaren başlıyorsun kontrole. İlk zamanlar düşe kalka ilerleyeceksin, biraz bozacaksın da elbet, ama diğer öğünde direnmeye devam etmelisin. Asla bozuldu deyip koyverme olur mu? Hadi kolay gelsin.

Bana burda da çok kişi kızacak biliyorum ama ben boşanmak istemiyorum. İçimde bir ses hep eski halimize geri döneceğiz diyor. Ben bu insanla uzun yıllar çok mutlu oldum, şu ana kadar birbirimizle ilgili pek sorunumuz olmadı bir şekilde olanları aştık birbirimizi çok sevdik. Şuanda sevmediğini söylemesi bile çok saçma geliyor bana bu kadar kolay olmamalı bence bunu söylemek bile

Çok teşekkür ederim yarın başlıycam umarım başarırım

Kim yuvasini yikmak ister ki,cok zor.
Sirf cok kilo aldigin,kendini saldigin icin mi istemiyor yani artik?
Ona hatirlatsana evlenirken nikah memuruna,iyi gün de kötü gün de diye neden söylemiş?Allah merhamet versin eşine ne diyeyim...

Bence kendinizi salmaniz ona kendini ekstra değerli hissettirecektir ve bensiz yapamiyor psikolojisine sokar bence siz hem sagliginiz için hem görünümünüz için yeme konusunu kontrol altina almaya calisin

Bunu duyduk tan sonra ona bırakma sen onu boşa!
Gururun onurun kiloyla ilgisi yok ....hayatından çıkar ...acizce kabullenme. ..

Bence de boşanmayın ne kolay öyle seviyorum diye evlen bir de çocuk yap sonra da ben artık sevmiyorum sana güle güle. hiç şımartmayın kendini hint kumaşı sanmasın ama kendinize iyi bakın. Burada diyet grupları var size uygun olanlara katılın beraberce arkadaşlarla destek alın zayıflayın. Gerekirse psikologdan da yardım alın.

kilo almamla ilgisi yok boşanmasının ama şu var boşanmak için sebep olmaması çok zor geliyor hayatında biri olsa ne bileyim kavga ediyor oluruz anlaşamayız anlarım boşanmak istemesini ama bizde hiçbiri yok

Bebek olunca ne gurur ne onur hiçbiri kalmadı babasını görünce o kadar seviniyor ki yeni yeni anlamaya başlıyor herşeyi babası gelip gidiyor gittikten sonra başlıyor baba demeye yada kendini babasına giderken pusete koyduruyor normalde puseti hiç sevmiyor oturmuyor babasına gidecekken kıpırdamıyor bağlattırıyor bazen baba diyor tabi ben kahroluyorum

Sizde duygusal açlık oluşmuş bence.. İçeriğini bilmiyorum ama boşanmanız kiloyla alakalı değil sanırım önce bi psikoloğa görünün sonrada kafanız rahatlarsa yeme sorununuz da çözülür siz seviyorsunuz belliki evliliğinizde kurtarırsınız inşaşlah Allah yardım etsin...

kilonuz için sizi bırakıyorsa zaten defolsun

evet tespit çok doğru duygusal açlık. Psikoloğa gittim bir süre şuanda gitmiyorum ama antidepresan kullanıyorum. psikologu açıkcası maddiyat yüzünden bıraktım şuanda eşim evi terk etti doğum izninden sonra işten çıkarıldım ve hala iş bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…