Hadi ordan ! diyeceksinbırde esım bosandıgımızı kımse bılmıycek calısmıycaksın ınternet kullanmıycaksın sureklı hala bırseyler ıstıyor ne yapabılırım acaba...
Çocukların velayeti niye onda kalacak problem çıkarmasın ilerde? Niye işten çıkacakmışsın çocuklara nasıl bakacaksın nafaka verecek mi?bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
Nasıl güveniyorsun ona? Eşyayı vermeyen senin dönüşünü beklicem 3 ay diyen adam çocukları verir mi???bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
velayet konusunda anne cocuklarını ıstedıgı gun ıstedıgı saat gorme hakkına sahıp yazdırdı bılıyorum barısmadıgında sorun cıkaracagını oyle bırsey yaparsada hemen dava acıcam cocuklarımı almak ıcın suan bıraz ısler karısık vermek zorundayım yokssa asla kurtulamıycam.
bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?