bosanma ve esya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çocuklarını al malu mülkü bırak. han, ev filan olsa anlarım da eşya için hırlaşmaya değmez.

bi de boşandıktan sonra naptığım seni ilgilendirmez de geç. konşsun boş boş.

evlenecegım adam yok bıttı gıttı o ben yenıden hayat donup cocuklarıma gelecek hazırlamk ıstıyorum sadece

çocuklarım 12 ve 7yasında ıkı erkek daha rezıllık cıkarmasın dıye yakamdan sussun dıye kabul ettım aılem hala bosanma dıyor
İyi aferin, rezillik çıkmasın diye çocuklarından vazgeçmek de güzel kafa. Yasal hak kocanda olduğu sürece, istediği zaman gösterir, isterse alır götürür çocukları, hiç de birşey yapamazsın.

Ben olsam rezilliğin alasını kendim çıkarırım, çocuklarımı benden alacak adam anasından doğmadı daha diye

Hapisteyken bosansaydin önce. Aldatma nedir ya kendi cehennemini kendin yaratmışsın üzgünüm. En çok çocuklarina üzüldüm böyle anne baba ile ortada kaldiklari için. Melekler onlari korusun .

Seni kinamak için demiyorum.keske yapmasaydin öyle bir şey. Once bosanip sonra hayatina baksaydın daha doğru olurdu.

Esi hapisteyken daha rahat bosanacakken aldatma yolunu secemeliydi bir anne...

adam çocukların velayetini alıyor ve sen eşyaları mı soruyorsun tebrik ederim

Bir medeni hukukçu olarak size yol göstermek isterim. Önce o protokolü yırtıp atin ve çekişmeli boşanma davası acin, çocuklar 12 yaşı dolana kadar zaten velayetler annede, 12 yaşını doldurmuş olan da kendi tercihini yapabiliyor bu sebeplerden dolayı çocuklar sizinle ve velayet siz de olur. Boşanma isine gelince 3 adet sahitiniz olsun, yaptıklarını hakaret ve tehditlerini anlatacak, daha sonra esinizin içerde yattığını ve uzaklaştırma kararlarını , aldiginiz mobilyalarin faturalarini mahkemeye sunun. Bu şekilde hem velayet, hem eşyalar, hem boşanma işiniz hepsi sizin istediğiniz şekilde biter.

Bisey sorcam cocugun velayeti kac yasina kadar annede 6 mi 9 mu simdide 12 cikti

1. Velayetini verdigin cocuklarini dava sonuclaninca alicaktir sirf sana kotuluk olsun diye yapicak
2. Esyalarini neden veriyorsun adam maddelerde zaten seni vazgecirmis. Hic bir hakkin yok alamazsin
3.kocaniz esyalar konusunda guvenmiyorsunuz ama cocuk konusunda guveniyorsunuz cok tuhaf ve sagliksiz dusunuyorsunuz bence psikologa gidin.
4. Ilerleyen senelerde cocuklariniz sizden nefret edicektir babasi vs.. Doldurcak sizi birakti dicek
5. Bu dunyada kadinlar aciz muhtac degildir. Kadin aiginma evleri var gidin oraya cocuklariniz zaten buyuk siz calisirsiniz cikis saatlerinizi ona gore ayarlar evinize gelirsiniz . Zaten yureginizi ortaya koyarsanız Allah yaninizda olacaktir.
5. Internetine vs.. Karisan adamdan sen kurtuldugunu mu saniyorsun Bu Kadar saf olmayin.
Korkmayin Korkarsaniz herseyinizi kaybedersiniz.

Işten çıkma velayeti verme faturaları iptal ettir sen çaresiz çocuksuz parasız ortada kalacaksın geri döneceksin oda üstten üstten konuşup seni affedecek bide sana akıl vermesine izin veriyosun ona mı soracaksın ne biçim adam ya o ne diyosa tam tersini yap senin lehine değil onun istekleri

Millet olarak sıyırdık sanki. Kimisi ruyasindaki dedeyle kocasını kendini korumaya çalışır kimisi ucuzlerini yok sayıp hayat kurmaya çalışır. Hanfendide çocuklarının velayetini vermiş eşya derdinde.
Yarın bir gün sizi internette görsün yada çalıştığınızı bilsin o çocukları sizden alır şimdi verse bile. Velayet onda nasıl olsa

Bu kadar saf olabilir misin konu sahibi? Esyayi vermeyen adam sana cocugu verir mi yahu az mantigi beyni calistirin

Eksiciler hakli bence, gercekten alay edilmeyecek gibi degiliz son uc gundur acilan konulara bakiyorum, rezalet, utanc verici. Hemcinslerim nasil bu kadar akilsiz davraniyorlar anlamadim.

arkadaş çok haklı..

velayeti yoksa okulda velisi olarak bile kabul etmiyorlar sakın sakın yırt at o protokolü..

canı sıkılsa çocukları almak istese kapına polis getirir yine alır çocukları...

velayet onda olduğu için nafaka alamazsın talep edemezsin..
boşandıktan sonra asla senin çalışmana falan karışamaz evlenedebilirsin onu ilgilendirmez..

evlilik içinde edinilen mallar ortaktır.. çekişmeli davaya döndür bu işi o senden boşanmak istemiyor belliki seni zora koşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…