- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
İyi aferin, rezillik çıkmasın diye çocuklarından vazgeçmek de güzel kafa. Yasal hak kocanda olduğu sürece, istediği zaman gösterir, isterse alır götürür çocukları, hiç de birşey yapamazsın.çocuklarım 12 ve 7yasında ıkı erkek daha rezıllık cıkarmasın dıye yakamdan sussun dıye kabul ettım aılem hala bosanma dıyor
Velayeti vermesen olmaz mi calis cabala cocuklarin yaninda ol.evlenecegım adam yok bıttı gıttı o ben yenıden hayat donup cocuklarıma gelecek hazırlamk ıstıyorum sadece
Bisey sorcam cocugun velayeti kac yasina kadar annede 6 mi 9 mu simdide 12 ciktiBir medeni hukukçu olarak size yol göstermek isterim. Önce o protokolü yırtıp atin ve çekişmeli boşanma davası acin, çocuklar 12 yaşı dolana kadar zaten velayetler annede, 12 yaşını doldurmuş olan da kendi tercihini yapabiliyor bu sebeplerden dolayı çocuklar sizinle ve velayet siz de olur. Boşanma isine gelince 3 adet sahitiniz olsun, yaptıklarını hakaret ve tehditlerini anlatacak, daha sonra esinizin içerde yattığını ve uzaklaştırma kararlarını , aldiginiz mobilyalarin faturalarini mahkemeye sunun. Bu şekilde hem velayet, hem eşyalar, hem boşanma işiniz hepsi sizin istediğiniz şekilde biter.
12 yasBisey sorcam cocugun velayeti kac yasina kadar annede 6 mi 9 mu simdide 12 cikti
Tesekkurler bilmiyordum.12 yas
Rica ederim, 12 yas daha mantıklı oldu, pedagoglar artik çocukların kendi fikirlerini alabiliyorlar ve daha sağlıklı kararlar alinabiliyor12 yas
Eksiciler hakli bence, gercekten alay edilmeyecek gibi degilizMillet olarak sıyırdık sanki. Kimisi ruyasindaki dedeyle kocasını kendini korumaya çalışır kimisi ucuzlerini yok sayıp hayat kurmaya çalışır. Hanfendide çocuklarının velayetini vermiş eşya derdinde.
Yarın bir gün sizi internette görsün yada çalıştığınızı bilsin o çocukları sizden alır şimdi verse bile. Velayet onda nasıl olsa
Ne yaparsan yap çocukların velayetini verme. Velayet kimseyse çocuk onda kalır. Velayet birinde kalma birinde diye bir şey yok. Devlet zaten velayet kimseyse çocuğun adresini oraya kaydediyor. Velayet olan veli dışında kimse kimlik bile değiştiremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?