Nerden kanıtlayacak eşyaların faturası kadının üzerine hapis mi yatacak kadınE
Eşi kanıtlarsa bu bi suç
Komşu görse mahkemeden sonra eşyaları taşırken hırsız durumuna düşer ve de eşi avukata eşya bildirimi yaptıysa yine suçlu olur kadın çocuğun velayetini vermil 4 tahtanın peşine mi düşecek ne saçmaNerden kanıtlayacak eşyaların faturası kadının üzerine hapis mi yatacak kadın
bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
kısa ve oz arkadaslar 12yıllık evlıyım 8senesınde cezaevındeydı esımı malesef hata yapıp aldattım gıttım ıtıraf ettım sonra sıddetler basladı gececek duzelıcek dedı hıc bısekılde bosanmak ıstemıyor once cocuklarla aılemle tehtıt edıyordu anlatırım rezıl ederım dıye aıleme ben anlattım hıc bısey yapmadılar buyuk ogluma babası zaten soylemıs boyle oyle annen baskalaıyla dıye.... gecen ay evden kactım 4gun arkadasımda kaldım evden uzaklastırmasıda var suanda busekılde olmasa bosanmam dıye zarar verırım dıye tehtıtler edıyor zaten yıllardır tek basımayım oglum babayı ıstemıyor zaten baskada yol bulamıyorum arkadaslar...bosandıktan sonra bırıyle olursan kezzap atarım falan dıyor eger sıkayet edersen cıktıktan sonra cezasını cekersın dıyor boyle...
sımdı mahkemede cocukları vermesem o ceza yattıgı ıcın bende zına yaptıgım ıcın cocukları devlet alabılırmıs avukat bu sekılde belırttı bana ama duzenın kuruo ısını saglama alıp velayet acılabılır dedı avukat tekrar
sımdı mahkemede cocukları vermesem o ceza yattıgı ıcın bende zına yaptıgım ıcın cocukları devlet alabılırmıs avukat bu sekılde belırttı bana ama duzenın kuruo ısını saglama alıp velayet acılabılır dedı avukat tekrar
Hala eşya diyor ya. Çocuklar elden gidiyor, hala öbür zıvır eşyaları konuşuyor ya çıldırıcam.butun gece kavga ettık kızlar coculalrdan esylardan resmen dedıgı su bana esyları ıstersen cekısmeleıye doner dava aylarca sozumden cıkamasın ha sıkayet edersende cıktıgımda vururum senı bana guvenmek zorundasın dıyor anlamıyorum anlayamıyorum...
esımın cezaevınde yatma sebebı uyusturucu tıcaretı malesefkı 2sefer gırdı cıktı... protokolde olmıycak dıyo madde barısmasak verıcez dedı bende enson sen dolandırıcısın al esyanı dedım
ıspata gelınce ıhanetle ılgılı tabıkı elınde kanıtları var oyuzden 1senedır sustumya nasıl olucak ne olcak bılmıyorum acaıkcası anlasmalı bosanmalarda acaba sabıka kayıtları cıkıyormu hakımın onne dırek bız vermeden
ee boşanmanızın mantığı ne o zaman ?bosanmak ıstemedıgı ıcın herseye evet dedım cocukların velayetını o alıcak ama benle kalıcaklar aılemın yanına gıdıcem ısten cıkıcaksın dıyor oyle boyle aılem arkamda degıl zaten ama o eve cok emek verdım su elektık hersey benım uzerıme zaten sen gıt evden dıyorum gıtmıyor kafayı yıycem
Boşanip aynı evde yaşamak = Hem karnim doysun hem pastam dursun ile eş anlamlıdır.bende aynı seylerı soyledım kendısıne hata aksam bosana ama aynı evde yasıyalım dedı anlamıyorum zaten onu hala ayrılmak ıstemeyende o sındıremesın kaldıramasın dıyorum bısey olmaz yaparız herseyı dıyor allahın ıznıyle cocuklarımı alıcam sadece hepınızden dua ıstıyorum
Kurtulmak icin cocuklarini riske atiyorsunvelayet konusunda anne cocuklarını ıstedıgı gun ıstedıgı saat gorme hakkına sahıp yazdırdı bılıyorum barısmadıgında sorun cıkaracagını oyle bırsey yaparsada hemen dava acıcam cocuklarımı almak ıcın suan bıraz ısler karısık vermek zorundayım yokssa asla kurtulamıycam.
Kurtulmak icin cocuklarini riske atiyorsun
Cocuklarin velayetini nasil alırım diye soracagina esyalari nasil alırım diyorsun
Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?