bosanma ve esya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakın sakın sakın! Sakın benden önce herkesin söylediği gibi velayeti o adama vermeyin. Ha bize anlatmadığınız bir şey var ve çocuklar onda kalsın rahat edeyim gibi bir düşünceniz varsa o ayrı. Ama hayır çocuklarım herşeyden değerli diyorsanız cuma günü ben vazgeçtim diyeceksiniz. Ve yeni protokol hazırlanacak! Anlaşmalı boşanmıyor mu, çekişmeli olsun! Elbet bitecek bu evlilik, aceleniz mi var? 3 yıl sürsün. Zaten bu kadar problem varken 3 yıl falan da sürmez merak etmeyin. Eşyalardan daha önemli velayet. Çocuklara yazık etmeyin. Protokol hikâye. Yarın gidip bir bahane uydurup polise şikayet eder ve o zaman bir daha da göremezsiniz. Alıp başka şehire gider gıkınızı çıkaramazsınız. Hadi o zaman istediğiniz zaman görün!

evet aladattıktan sonra 1sene gectı kabullendı ama aklına geldıkce sıddet uygulayıp takıpler basladı sana unutum herseyı oldu ama tabıkı daha kotu hala senı sevıyorum bosanmayalım herseyı unutturacm dıyo butun gun kavga ettık esylar yuzunden cocuklar yuzunden esayları barısmasak vercekmıs cocuklar sana duskun ben napıyım dıyebılıyorhala

sımdı mahkemede cocukları vermesem o ceza yattıgı ıcın bende zına yaptıgım ıcın cocukları devlet alabılırmıs avukat bu sekılde belırttı bana ama duzenın kuruo ısını saglama alıp velayet acılabılır dedı avukat tekrar

Nerden kanıtlayacak eşyaların faturası kadının üzerine hapis mi yatacak kadın
Komşu görse mahkemeden sonra eşyaları taşırken hırsız durumuna düşer ve de eşi avukata eşya bildirimi yaptıysa yine suçlu olur kadın çocuğun velayetini vermil 4 tahtanın peşine mi düşecek ne saçma

Adam senden boşandıktan sonra seni korkutacak dindirecek elinde her türlü koz olsun istiyor. Protokolü yırt at, başlarım böyle işe ömrün boyunca senden çocukları almak ile tehdit edecek. Çekilir çile mi? Eşyayı salla çocuklara bak. Eşyaları vermeyeceği konusunda eminsin de çocukları vereceğine nasıl güveniyorsun. Kafasımı kizdirdigin an çekip alacak çocukları. Sakın güvenme.

Sakin böyle bir ise girismeyin. Velayetini ona verip sizin yaninizda kalirsa farkli sorunlar çıkaracaktir bu adam.
Anlasmali bosanmalarda tekrar haklarinizi almak icin yeni bir dava hakkiniz yok.
Evinizde oturun. O adam gitsin kendisini nerde kurarsa kursun evini.
Boşanmakicin hakli sebepleriniz varsa yillarca surmeyecektir inşallah.
Haklarinizdan ödün vermeyin. Emeklerinizi çöpe atmayin.

Senin avukatın yok mu? Hakim seni bu şartlar altında boşar zaten. Adam eski hükümlü, evden uzaklaştırmasi var. Çocukların yaşları büyük sanırım. Protokole ne ihtiyaç var. Kezzap atarım ile tehdit ediyorsa onu da yaz dilekçene. Sen eşyalarıda iste zaten 8 yılında hapis yatmış. Onun almadığı belli. Fatura bile göstermen gerek olmaz bence. Eşyaları satar başka eve çıkarsın. Keşke başkasını itiraf etmeseymissin. Keşke hapsiteyken bosasaymissin bu herifi.

Devlet de hem annesinin hem babasının istediği çocukları almaya yer arıyordu eminim. Hapis yatma sebebi ne? Aldatma çok büyük bir problem olmamalı. Adam senin 8 yıldır hayatında yok. İspatlayabilir mi? Kaldı ki 1 yıldır biliyormuş zaten. Boşanma davalarinda 1 yıldır biliyorsan boşanma sebebi sayılmıyor diye biliyorum.

Farklı farklı erkeklerle tuhaf bir yaşantı olur anlarım ama bu şekilde hapisteki kocayı aldatmak bilemiyorum zaten. Herşeye öte ispatlayabilir mi? Sonuçta boşanma süreçlerinde ne iftiralar atılıyor. Başka daha iyi bir avukata git bence.

Avukat arkadaşlar seni yonlendirsinler. Bu kadar korkak olma. İşin gücün var, çalışıyorsun düzgün bir insansın. Yapmışsan bir hata olmuş bitmiş gitmis. Kendini bu konuda suçlama bile.

Yani avukat sana sen şimdi bunu imzala sonra velayet davası açarız mi diyor? E o zaman sen evliyken zina yaptığın için adan da eski hükümlü olduğu için yine devlet alabilir çocukları. Hani iki durum da geçmişte olan şeyler, senin zina onun sabıkası değişmeyecek ki. Bu avukatı ben çok garip buldum.

Avukat senin degil esinin hesabina calisiyor belli ,
Asla boyle bir protokolle bosanma ,
Velayet davasi acilinca o avukat seni nasil yolacak ,kac paraya mal olacak biliyor musun ,
Adam zaten ceza evine giurmis cikmis kim velayet verir ona ,evinde otur ,en ufak siddet uyguladiginda polisi ara al darp raporunu tak diye bosanirsin ,
Zina meselesinin ustunden cok gecmis ,tekrar eden bir durum olsa eyvallah ama yok ,
Ustelik normal kocanin evde olmadigi yillardir olmadigi bir evlilikte zina sayilmiyor durum ,
Emsal karar var ,
Avukati degistir ,protokolu yirt ,
Bosanma evde bekle ,
Esyalarin faturasi senin ustune ,sen calisip odediysen esin aslasmaz ,ispat etsin ona ait oldugunu

butun gece kavga ettık kızlar coculalrdan esylardan resmen dedıgı su bana esyları ıstersen cekısmeleıye doner dava aylarca sozumden cıkamasın ha sıkayet edersende cıktıgımda vururum senı bana guvenmek zorundasın dıyor anlamıyorum anlayamıyorum...

esımın cezaevınde yatma sebebı uyusturucu tıcaretı malesefkı 2sefer gırdı cıktı... protokolde olmıycak dıyo madde barısmasak verıcez dedı bende enson sen dolandırıcısın al esyanı dedım

ıspata gelınce ıhanetle ılgılı tabıkı elınde kanıtları var oyuzden 1senedır sustumya nasıl olucak ne olcak bılmıyorum acaıkcası anlasmalı bosanmalarda acaba sabıka kayıtları cıkıyormu hakımın onne dırek bız vermeden

Hala eşya diyor ya. Çocuklar elden gidiyor, hala öbür zıvır eşyaları konuşuyor ya çıldırıcam.

Dönsün kardeşim, çekişmeliye dönsün dava ne değişir? İlle de anlaşmalı boşanmak zorunda değilsin ya. Zaten senelerdir çekiyorsun, az daha çekiver ama çocuklarının velayetini öyle karanlık bir adamın ellerine nasıl teslim edersin?

Hukuki süreç nasıl işliyor çok bilgim yok ama dışardan bir gözle hakimin yerinde olsam bir anaya bir babaya bakarım. Kadın eşini aldatmış, adam uyuşturucu ticareti yapan sabıkalı. Ben olsam yine de anneye verirdim çocukları. Çocukların güvenliği açısından daha yerinde bir karar olurdu.

Ama sen çocuklar mesele değil ille de eşya diyeceksen ne diyim, Allah akıl fikir versin sana

ee boşanmanızın mantığı ne o zaman ?

bende aynı seylerı soyledım kendısıne hata aksam bosana ama aynı evde yasıyalım dedı anlamıyorum zaten onu hala ayrılmak ıstemeyende o sındıremesın kaldıramasın dıyorum bısey olmaz yaparız herseyı dıyor allahın ıznıyle cocuklarımı alıcam sadece hepınızden dua ıstıyorum

Boşanip aynı evde yaşamak = Hem karnim doysun hem pastam dursun ile eş anlamlıdır.

O zaman bosanmayacak sindirecek birlikte yasayacak.

Sen sadece çocuklara odaklan. Eşya mal mülk bir şekilde olur. Lakin kaybedecegin şeyin değeri yok...

Birsey olmaz yaparız demiş. Sakın ola bu oyuna gelme. Birsey olmazsa şimdi de olmaz buna göre.

Unutma kaç yıllık evliydin bilmiyorum ama kurtardigin yılları düşün. Mutlu ol...

Kurtulmak icin cocuklarini riske atiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…