hadi yallahhhh dearkadaslar cuma gunu bosanıyorum anlasmalı olarak ama esım protokolde esım ıcerdeyken benım aılp odedıgım esylarının benım alacagıma daır maddeyı sıldırdı ben cocuklarla aılemın yanında kalıcam oda benım tutugum kurdugum evde oturcakmıs hersey benım ustume sırf bosansın dıye kabul ettım ama sımdı dusununce o kadar emek harcadım herseyı sıfırdan aldıgım evı bırakmak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım ? 3ay evde beklıycem senın donusu olmadı esylarını verıcem dıyor ama ben ınanmıyorum bosanmdan sonra tekrara dava acılamazmı bılgısı olan yokmu ne yapmalıyım..
bırde esım bosandıgımızı kımse bılmıycek calısmıycaksın ınternet kullanmıycaksın sureklı hala bırseyler ıstıyor ne yapabılırım acaba...
Tebrik ederim seni. Aferin.sana neoldugunu anlamıyorum sorun ne acaba senın cocuklarım bende kalıyor ve velayetlerını alıyorum sana kalmadı yorum yapmak anladın ha buyukte konusma asla derım
Havlayan köpek ısırması benim de eşim öyle bende de herşey bitmiş ama net karar alması daha ben almadim yani ona kalsa defol git diyor eşyalara gelince de bence ona dair paylastigin ne varsa çöpe at yenisi olur seni çok iyi anlıyorum dengesiz biri ile uğraşmak ölüm gibi eşyalar onun olsun emin olun allahım hayrını göstermez o esyana tenezzül edecek kadar ezik ve aciz se sende ona basının sadakasi olsun diye verecek kadar asil ol derim itle çuvala girilmez...ya ımzayı atsın kurtulayım dıyorum cunku bosanmak ıstemıyor hala karar degısıyor altanda tehtıtler yardırıyor ne yapacagımı bılmıyorum
Sonucu muhakkak bildir.yarın sabah 11de mahkemem var dua edın lutfen hayırlısıyla bosanıyım esım hala ıstemıyor bosanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?