Arkadaslar belki beni hatirlarsiniz esimle bosanma asamasindayiz beni firinciya marketciye yakistirmisti kardesimle artik konusmamaliymisim 5 yasindaki yegenimi artik sevmemeliymisim cunku evli bi bayanmisim vs diye anlatmistim size simdi baska bisey danismak istiyorum ben su anda babamin yanindayim ilk karari alip avukatimla konustuktan sonra eve donup bazi esyalarimi almistim heyecandan uzuntuden cogu esyami unutmusum mesela pantolonlarimi ayakkabilarimi kisaca cogu kiyafetimi sedef rahatsizligim var hergun ilac kullanmam gerek ozellikle stresli donemlerde siddetleniyo butun ilaclarimi unutmusum bircok kisisel esyam kalmis simdi onlari esimden istiyorum ilkten tamam dedi sonradan hayir dedi vermedi bende ustunde durmadim ama baktim olmuyo calismadigim icin ailemede yuk olmak istemiyorum ilacin 1 taneside biraz pahali dun gene dedim guvenlige ver sonra haber edersin bana diye tamam dedi ama naza cekip duruyo yetistirirsem isim var tamam vercem simdi diye bi yanimda diyo ki seni mi cekicem anahtarim var girer alirim diye ama kendisinin calisma saatleri belli olmadigi icin evde karsilasirim diye cesaret edemiyorum ne yapcagimi sasirdim aslinda herseyi almak istiyorum ceyizim esyalarim cunku benim yerime masallah ailesi gelip kaliyo evde ve hepsi kullaniyo kafa yicek gibi oluyorum