Bosanma ve Kisisel esyalarim

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Arkadaslar belki beni hatirlarsiniz esimle bosanma asamasindayiz beni firinciya marketciye yakistirmisti kardesimle artik konusmamaliymisim 5 yasindaki yegenimi artik sevmemeliymisim cunku evli bi bayanmisim vs diye anlatmistim size simdi baska bisey danismak istiyorum ben su anda babamin yanindayim ilk karari alip avukatimla konustuktan sonra eve donup bazi esyalarimi almistim heyecandan uzuntuden cogu esyami unutmusum mesela pantolonlarimi ayakkabilarimi kisaca cogu kiyafetimi sedef rahatsizligim var hergun ilac kullanmam gerek ozellikle stresli donemlerde siddetleniyo butun ilaclarimi unutmusum bircok kisisel esyam kalmis simdi onlari esimden istiyorum ilkten tamam dedi sonradan hayir dedi vermedi bende ustunde durmadim ama baktim olmuyo calismadigim icin ailemede yuk olmak istemiyorum ilacin 1 taneside biraz pahali dun gene dedim guvenlige ver sonra haber edersin bana diye tamam dedi ama naza cekip duruyo yetistirirsem isim var tamam vercem simdi diye bi yanimda diyo ki seni mi cekicem anahtarim var girer alirim diye ama kendisinin calisma saatleri belli olmadigi icin evde karsilasirim diye cesaret edemiyorum ne yapcagimi sasirdim aslinda herseyi almak istiyorum ceyizim esyalarim cunku benim yerime masallah ailesi gelip kaliyo evde ve hepsi kullaniyo kafa yicek gibi oluyorum :(

Al yanına iki kişi git al eşyalarını bu kadarbasit aslında
Bana kalsa evet ama ailem bu konuda cok korkuyo ya ellerinden gelse bu surec bitene kadar beni disari cikarmicaklar malum haberler falan bide esim kafasinda cok kuran bi insan onun icin onuda yapamiyorum

Arkadaslar belki beni hatirlarsiniz esimle bosanma asamasindayiz beni firinciya marketciye yakistirmisti kardesimle artik konusmamaliymisim 5 yasindaki yegenimi artik sevmemeliymisim cunku evli bi bayanmisim vs diye anlatmistim size simdi baska bisey danismak istiyorum ben su anda babamin yanindayim ilk karari alip avukatimla konustuktan sonra eve donup bazi esyalarimi almistim heyecandan uzuntuden cogu esyami unutmusum mesela pantolonlarimi ayakkabilarimi kisaca cogu kiyafetimi sedef rahatsizligim var hergun ilac kullanmam gerek ozellikle stresli donemlerde siddetleniyo butun ilaclarimi unutmusum bircok kisisel esyam kalmis simdi onlari esimden istiyorum ilkten tamam dedi sonradan hayir dedi vermedi bende ustunde durmadim ama baktim olmuyo calismadigim icin ailemede yuk olmak istemiyorum ilacin 1 taneside biraz pahali dun gene dedim guvenlige ver sonra haber edersin bana diye tamam dedi ama naza cekip duruyo yetistirirsem isim var tamam vercem simdi diye bi yanimda diyo ki seni mi cekicem anahtarim var girer alirim diye ama kendisinin calisma saatleri belli olmadigi icin evde karsilasirim diye cesaret edemiyorum ne yapcagimi sasirdim aslinda herseyi almak istiyorum ceyizim esyalarim cunku benim yerime masallah ailesi gelip kaliyo evde ve hepsi kullaniyo kafa yicek gibi oluyorum :KK43:

Zamaninda bir arkadasa yazmisti bir uye Polis esliginde gidebilirsiniz diye. Aileniz bireylerini de bu adamla muhattap etmeyin, surec nasil olur bilmiyorum ama polis nezaretinde neyiniz var neyiniz yok toplayin. Hatta evden sunu mu calmis vs durumlariyla karsilasmayin.

Bana kalsa evet ama ailem bu konuda cok korkuyo ya ellerinden gelse bu surec bitene kadar beni disari cikarmicaklar malum haberler falan bide esim kafasinda cok kuran bi insan onun icin onuda yapamiyorum
O zaman ailenden iki kişi sensiz gitsinler başka yol yok gibi çünkü

Arkadaslar belki beni hatirlarsiniz esimle bosanma asamasindayiz beni firinciya marketciye yakistirmisti kardesimle artik konusmamaliymisim 5 yasindaki yegenimi artik sevmemeliymisim cunku evli bi bayanmisim vs diye anlatmistim size simdi baska bisey danismak istiyorum ben su anda babamin yanindayim ilk karari alip avukatimla konustuktan sonra eve donup bazi esyalarimi almistim heyecandan uzuntuden cogu esyami unutmusum mesela pantolonlarimi ayakkabilarimi kisaca cogu kiyafetimi sedef rahatsizligim var hergun ilac kullanmam gerek ozellikle stresli donemlerde siddetleniyo butun ilaclarimi unutmusum bircok kisisel esyam kalmis simdi onlari esimden istiyorum ilkten tamam dedi sonradan hayir dedi vermedi bende ustunde durmadim ama baktim olmuyo calismadigim icin ailemede yuk olmak istemiyorum ilacin 1 taneside biraz pahali dun gene dedim guvenlige ver sonra haber edersin bana diye tamam dedi ama naza cekip duruyo yetistirirsem isim var tamam vercem simdi diye bi yanimda diyo ki seni mi cekicem anahtarim var girer alirim diye ama kendisinin calisma saatleri belli olmadigi icin evde karsilasirim diye cesaret edemiyorum ne yapcagimi sasirdim aslinda herseyi almak istiyorum ceyizim esyalarim cunku benim yerime masallah ailesi gelip kaliyo evde ve hepsi kullaniyo kafa yicek gibi oluyorum :KK43:

Site guvenligi ile gitsen daireye olmaz mi ama ailenden bi erkekle gitmeni tafsiye etmemah muhafaza erkekler cok fevri oluyor sonu kotu biten bi kavga okabilir

Embiyet bu konuda yardimci olur mu bilmem ama ilaclarin oldugunu soylesen belki yardimci olabilirler

siz çıkın eşyamızı alıcağız demeli ailecek arkadaşlarınıda al topla anahtarın varsa ne var neyok çöp bırakma kamyonu çğır yüklet ailenden çekinirler zaten tekgtme

Gece hala o evde mi kalıyor? Sabahtan gidip saklanıp nöbet tutsanız. O çıkınca da girer alırsınız. Yanınızda birileri de olsa iyi olur tabi.

Polis oyle ben esyalarimi alicam güvenliğim için gelir misiniz dediğiniz de gelmiyor. Mahkeme kağıdı gerekiyor yada malesef olay çıkması lazım ki 155 i arayip gelsin.

Malesef bizzat yasayarak öğrendim bu polis durumunu.

Aile büyüklerinle gitmen en doğrusu

Avukatiniza danisin en guzel yolu o gosterir bilmiyorum ama belki bu durum cok daha rahat ayrilmaniza yarar bir ilac vermekten aciz saygisiz bosanmamak icin de birseyler yapabilir ama yalniz asla gitme bir arkadas demis polis esliginde alabilirsin diye en guzeli o aileni de karistirma bence.allah kurtarsin

Back
X