Bosanma ve nafaka

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Merhaba hanimlar
Ben bosanma asamasindayim ve 2 gun sonra ilk mahkemem var calisiyorum calistigim icin nafaka cikma ihtimali dusuyo amacim süründürmek karsi tarafi ben yillarca perisan oldum az da olsa onlarinda icini ciz ettirmek bunun icin is yerimde 2 3 gunlugune sigorta cikisi yaptirsam sizce mantikli olur mu hic aranizda boyle bisey yaptiran oldu mu

Merhaba hanimlar
Ben bosanma asamasindayim ve 2 gun sonra ilk mahkemem var calisiyorum calistigim icin nafaka cikma ihtimali dusuyo amacim süründürmek karsi tarafi ben yillarca perisan oldum az da olsa onlarinda icini ciz ettirmek bunun icin is yerimde 2 3 gunlugune sigorta cikisi yaptirsam sizce mantikli olur mu hic aranizda boyle bisey yaptiran oldu mu
Bunu alıntı yapalım da daha önce açtığınız 11 tane konuyu silmişsiniz buda onlar gibi kaynayıp gitmesin bence:KK59:
Sorunuza gelince çalışmaya devam edip mahkemeyi kandırmak adına girdi çıktı yapmanız yasal değil kanuna aykırı şeyler için tavsiye beklemeyin bence:duduk:

Ee çok çektiysen, manevi tazminat alamıyor musun?

Düşündüğün çok saçma, iş yerin kabul etmez zaten.

Bunu alıntı yapalım da daha önce açtığınız 11 tane konuyu silmişsiniz buda onlar gibi kaynayıp gitmesin bence:KK59:
Sorunuza gelince çalışmaya devam edip mahkemeyi kandırmak adına girdi çıktı yapmanız yasal değil kanuna aykırı şeyler için tavsiye beklemeyin bence:duduk:
Noluyo silince anlamadim alinti yapinca eline ne gecti siliyorum cunku eski esim bu siteyi kullandigimi biliyo bende sizlerden yardim almak danismak paylasmak istiyorum ve yakalanmakta istemiyorum cunku gecen 1 konumu yakalamisti kotu bi maksatim yok

çocuğunuz varsa onun için nafaka verilir de bence diğer şekil hiç uğraşmayın sizi yıprattığı için maddi manevi tazminat davası açın. Avukatınız varsa ona danışın

Back
X