Çok üzüldüm yasadiklariniza.sonunda kurtulmussunuz ama cok sukur.duzeninizi kurmaniza cok sevindim. Bana dua edin Rabbim hakkimda hayirlisini versin. Psikoloji konusunda kesinlikle haklisiniz. Yillar ince okb konusunda destek almistim. Ara ara nuksediyor rahatsizligim. Belkide okb li gecmisim oldugu ucin mi affettim onu bilmiyorum. Bildigim tek sey asiei ozguven eksikligim var onu asmam lazim destekle. Devami gelecektir diye dusunuyorum.Canım ben zaten eşimin memleketinde yaşıyordum bana tutturdu annesinin evinin üstüne ev yaptırmışlar ben de orada oturacakmışım.Ben ve eşim öğretmeniz annesinin evi kuş uçmaz kervan geçmez bir köyde.Köyün ne otobüsü ne minibüsü var çöp tenekesi bile yok.Dedim ki aynı ilçede yaşayalım ama ilçe merkezi olsun en azından sağımızda solumuzda bir market dükkan bir şey olsun.Çünkü babası arıcı bu da babama yardım ediyorum diye başka illere gidiyor 1 hafta 10 gün gelmiyor.Kıyametler koptu hakaretler şiddet aylarca karşılıklı kavga dövüş sonucunda tamam dedi sen nasıl istersen öyle olsun.Bir gün bir baktım arabanın bagajında bir poset var poşetin içine baktım ki benim altınlarım aklıma hemen banka hesabı geldi baktım 0 bakiye.Paraları çekip babasına vermiş altınları da kaçırırken yakalamış oldum.Anında babamı aradım bosanıyorum avukat bul dedim.1 ay içinde boşandık.Bu 1 ay içinde babam bana İstanbulda yıllardır oturduğumuz apartmandan bir ev tuttu oğlumu da aldım geldim.Sonra aynı apartmanda annemlerin yan dairesi satışa çıktı o daireyi satın aldım.Oğlumla beraber mutlu mesut yaşıyoruz şimdi.Yuva yıkma falan diyenler oluyor ama bir adam şiddete meylediyorsa bunun sonu kadının ölümüyle sonuçlanıyor genelde.Böyle insanı ödüllendirmemek lazım.Şiddet olmasaydı bu konuda bir yorum yapmazdım ama hamile halimle bu memleket ve aile yanında yaşamak yüzünden yerlerde sürüklenmiş bir kadın olarak söylüyorum bu adamlar değişmez.Bırak ne hali varsa görsün.Memurmuşsun gül gibi kafan rahat huzurlu geçinirsin.Yoksa psikolojinde bozuluyor hastalanıyorsun belli bir zaman sonra.Ben bu adam yüzünden obez oldum depresyona girdim sinir hastası oldum hatta bosandığımız dönemde tayin olduğum okulun adını hatırlayamayacak kadar kötüydüm.Hayatta en onemli şey huzur ve sağlık.Sen delirip o seni terkedeceğine son noktayı kendini bitirmeden sen koy bence