Boşanma ve sonrası fikir

Gecen tasınmamızda babam odemıstı herseyı aımdı yıne o oduyor 3 aydır onun yaktgı sudan dogalgaza kadar. Sımdı bugun kırayı odıcek babam kredı kartlarım 4 aydr ıdenmemıs onları soylemeye cekınıyorum acaba bankatı arasam bana bıraz zaman verrmu bı ıse gurerım hıc olmazsa onu oderım. Ndır bankalardakı insiyatıf durumu

Sen yYlme dıye yalan soluyorum dıyo ama ben daha cok uzuluyorum ona defelarca soledım soyleme yakan dedım. Yalan degıl onlar ufak dıo ama ben durustluk gerceklık sevıyorum allah razı olsun

Çocugum yok şukurler olsun. Evet ayrı ev harıka olurdu. Suankı durumu dahada zorlastran burda cocuk muamelesı gormek. Annmde dıokı can cıkar huy cıkmaz. Benı daha bır kac yılda sınır hastası ettı bu yalanlar. Yanı bısı soyluyo dgru olmadıına emnm hep hepte oyle.

Bnm sadce onu takıntı yapmaktan ve sevmekten kurtulmak ıcın terapı almam lazım. Zaten4 aydr ayrıyız. Babam artık bu kapıdan gecemez dıo sen gudersen gıt dıo zaten o mukemmel bı adamda olsa ben artık aılemı uzmek ıstemıyorum. Onların her dedıgı dgru cıkmıstır hep

Ne o ne ben zorluk cıkarmayız. Bırbırımızı osekılde kırmayız.derın bı sevgı vardı aramızda. Ama bu bırclar yalanlar artık telafısı olmayan sureclere gırdık

Nasıl gecer pekı. Onu ben gozumde çok farklı yerlere koydum. Sankı o harıc tum erkekler kotu aldatr sevmez vs vs gbı asıladı bana. He bırde bısanmıs kadının toplumda cok kotu bı yerı oldugunu asıladı. Bosanmıs bı kadınla bırlıkte olan erkek erkek degulde falan dıodu. Okadar kafama ısledıkı.ben kna gore cok toyum yascada baya fark var aramızda. Psıkolojden anlar okur. Sanırım işledı beynımı

Sonsuza dek sevgi diye bir şey yok, bu açıdan melankoli yapma.. Her gecenin bir sabahı var canım..
Ama hatası bi aldatma değil sonuçta.. Herkes bir şansı hak eder.. İnce eleyip sık dokumak lazım. Eğer eşinin pişman olduğundan eminsen ve bi şekilde düzeliriz diyebiliyorsan devam et derim.. İleride pişman olma, bi şans vermedim demezsin.. Başka bi probleminiz var mıydı? Keşke derdini ayrıntılıca yazsaydın.. Çocuk var mı?

Asırı bırcu var. Genelde oglene kadar yatar. İş yerı acar basında durmaz. Yalanı çoktur asla guvenılmez. Ve bı kac sey daha aldatması yok bu kafayla aldatamaz zaten benmle bıle yıllardr ılıskısı yoktu.
Cocugum yok
Bende hep bı sans vermeye calıstım. 4 aydr burdayım yaptgı hıc bır sey yok. Calısıyorum dıo ev tutacaz dıe defalarca gexdrdı benı megerse cebınde oara yok. Oyle gezdrıyo. Ya içinde yasamak lazım.

ben fazla duygusalım sanırım severek ayrılamam, sevgi varsa aşk varsa gerisi hallolur bence, belki gerçekten de sizi üzmemek için yalan söylüyor anlattıklarınız hep maddi konularla alakalı güvensizlik oturup iyice bir konuşun, aileniz sizin iyiliğinizi ister doğal olarak ama ilişkilere aileleri karıştırmayı yüz göz olmayı doğru bulmuyorum ben, çözülmeyecek sorunlar değil bana göre.

Evliliğini bitirmek isteyen bayanların büyük sorunu baba evine geri dönmek.. Sen de ayrı eve çıkamayacağın için sıkıntı yaşıyorsun bence. Bi yandan evinin rahatlığını istiyorsun... Böyle sorumsuz ve yalancı bi adam için mücadele vermeye değmezmiş zaten.. Babanın evidir, alışırsın.. Yeniden evlenirsin ileride..
Ben nişan attığımda bir daha mutlu olamam demiştim, sevemem sanmıştım ama bak 7 ay sonra sözlendim.. Çok da mutluyum.
Sonsuza kadar süren sevgi yok, hele ki böyle hatalar varsa.. Adam gibi adam olsaydı 4 ay bekletmezdi sanırım. Ben biraz da aile baskısı diye düşünmüştüm ama sorumsuz adamla sürmüyor zaten ilişki, ailen de senin iyiliğini ister. Yarın birgün çocuklarına yazık olurdu, çocuğun yok, gencecik kadınsın.. Hiçbir şeyi takma kafana. Boşanma sonrası psikolojik yardım alırsın. Bi de ayrı yaşamak başka, resmi olarak boşanmak başka. Şuan bi beklenti içindesin ister istemez..
Allah yardımcın olsun.

Tam olark hıssettıklerım bunlar. İçi çok ıyı bırı bazen oyşe bı ıncelık yaparkı herseyı siler. ama sorumsuzluk aşırı. Şimdi bısandıgımda cok acı ckıcemı bılıyorum. Bırdaha evlenmek sevmek yada duzgun bı adam karsıma cıkma ıhtımalını dahı sanmıyorum ama en azından onu unutabılsem. Severek ayrılmak cok zırmus. Keske nefrt etsem.

Aıle evıne 2 kusur yıldan sonra donmek cok acı cok. Etraf akrabalar aıle baskısı ızın almak. İçtiğim sigara nın bıle sayısının hesabı burdada dayanamıyorum. Ayrı bı evım olsun ısterdım. Ama aılem buna ne der bılmıyorum

Allah razı olsun

Çalışıyor musun? en azından babanların apt.dan ev tutsan?

Canım kira sözleşmesi ya da elektrik su senin üzerine değilse baban boşu boşuna başkasının yaşadığı evi ödemesin. Onun yerine senin kartlarını ödesin. Eşin de ailesi ile mi yaşıyor şimdi anlamadım.

Babamın ustune hersey . 3 ay o ev tek yasadı alacaklılar kapıya gelıyormus dıe yolladı benı. Sonra babam sınırlendı kapıycam herseyı deı 1 ay once kapattı suyu falan. ( onlar anladı onun ev tutamayacagını falan) sonra hersey kapanınca oda annesıne gttı. Kartlarım 4 ay oldu acaba arasam bankayı durumu anlatsam en azıda n1 ay vrmezlermı. Esım odım dıye yemn edıo ama banka odeme yok dıo yıne yalan sanırım.

Ailenin yanında zorlandığın için özlüyorsun eşini bence. Yoksa yalanla mücadele etmek çok zor. Huy değişmiyor, değişse de senin şüphelerin değişmiyor..

Durumun cok zor arkadasim herkezin durumu farkli ben kendi yasadiklarimi anlatayim dayak yuzunden ve deger vermemesinden dolayi ayrildim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…