- 17 Şubat 2023
- 40
- 30
- 3
- 30
- Konu Sahibi kirikkalp8080
-
Erkek olsaydı diyorum. Bilmiyorum geçici bı şey mi ama sizlerden akıl almak için yazdım. Çevreme bakıyorum herkes bı sekilde sorun yaşıyor acaba katlanmali mıydım yoksa en baştan böyle bı hayatı istemeyip biraktigimHerkese iyi günler arkadaşlar. Daha önce de yazdım eşimden çekişmeli olarak ayrıldım. Kısa bir evlilikti. Cinsel hayatın hiç yaşanmaması, maaşıma el konulması ailesine karşı beni hiç korunmamasi ve sorumluluk almaması gibi nedenlerle ayrıldık. Ancak şu an çevremdeki insanların beni kolay elde edilebilir biri gibi görmesi toplumda statü kaybı gibi nedenlerle nerdeyse pişman olma boyutuna geldim. Keşke diyorum her şeye katlansaydim sussaydim da en azından başımda bir
İçin iyi mi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorumErkek olsaydı diyorum. Bilmiyorum geçici bı şey mi ama sizlerden akıl almak için yazdım. Çevreme bakıyorum herkes bı sekilde sorun yaşıyor acaba katlanmali mıydım yoksa en baştan böyle bı hayatı istemeyip biraktigim
Sacmalama lutfenAncak şu an çevremdeki insanların beni kolay elde edilebilir biri gibi görmesi toplumda statü kaybı gibi nedenlerle nerdeyse pişman olma boyutuna geldim. Keşke diyorum her şeye katlansaydim sussaydim da en azından başımda bir
Ağzına sağlık.Allah aşkına saçmalamayın nerede yaşıyorsunuz siz hangi devirdeyiz günümüzde adliyeden besbekar çıkıyorsunuz zaten çocuğa rağmen bile insanlar böyle rahat artık nasıl çevreniz var sizin bence o çevreyi değiştirin mağara zihniyeti galiba
İki çocuklu boşanan arkadaşım bekarlardan daha free hayatında hiç boşanmış dul yaftası da yemiyor kişi kendini sokuyor bu zihniyete herkesten önce.
Ben de ilk eşimden boşandım ohhh nasıl rahattım bakış açınızı değiştirin bence , 3 kocamdan boşansam yine rahat olurum valla
Cinselliğin olmadığı,adam yerine konulmadiginiz, emeğinize bile hırsızlık yapıldığı bu evliliği arıyor ,pişmanlık mı duyuyorsunuz?İçin iyi mi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum
sanane yahu çevreden,ekmeğini, suyunumu veriyorlar?
Hanımefendi ben zaten okumuş bir insanım, zaten bu hayata katlanmak istemediğim için bıraktım. Ama yaşadığım psikoloji çok farklı inanın. Hiç mutlu olmadığım bir gün bile yüzümün gulmedigi evlilikten kurtuldugum için tabi ki mutluyum ama insanlara boşandım diyince bakış açıları o kadar değişiyor tavirlari o kadar iğneleyici ki. Komşularım bile sırf bosandigim için kaç hafta konuşmadı benle neden bosandigimi bilmeden...Cinselliğin olmadığı,adam yerine konulmadiginiz, emeğinize bile hırsızlık yapıldığı bu evliliği arıyor ,pişmanlık mı duyuyorsunuz?
Gerçekten sizin gibileri anlamıyorum illa çoban başında koyun gibi gudulmek istiyorsunuz .
Az okuyun ,kendinizi geliştirin
Daha iyi ya çevrenize göre gayet aklı başında akıllı kadınsınız, yaşadığınızı siz bilirsiniz . Hâlâ boşandı diye insanlara mesafe koyacak tipler varsa çevrenizde zavaliliklarina bakıp güler tamamen hayatınızdan çıkarır,selam bile vermezsiniz ....Hanımefendi ben zaten okumuş bir insanım, zaten bu hayata katlanmak istemediğim için bıraktım. Ama yaşadığım psikoloji çok farklı inanın. Hiç mutlu olmadığım bir gün bile yüzümün gulmedigi evlilikten kurtuldugum için tabi ki mutluyum ama insanlara boşandım diyince bakış açıları o kadar değişiyor tavirlari o kadar iğneleyici ki. Komşularım bile sırf bosandigim için kaç hafta konuşmadı benle neden bosandigimi bilmeden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?