Boşanma ve sonrası

kirikkalp8080

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
40
30
3
30
Herkese iyi günler arkadaşlar. Daha önce de yazdım eşimden çekişmeli olarak ayrıldım. Kısa bir evlilikti. Cinsel hayatın hiç yaşanmaması, maaşıma el konulması ailesine karşı beni hiç korunmamasi ve sorumluluk almaması gibi nedenlerle ayrıldık. Ancak şu an çevremdeki insanların beni kolay elde edilebilir biri gibi görmesi toplumda statü kaybı gibi nedenlerle nerdeyse pişman olma boyutuna geldim. Keşke diyorum her şeye katlansaydim sussaydim da en azından başımda bir

Erkek olsaydı diyorum. Bilmiyorum geçici bı şey mi ama sizlerden akıl almak için yazdım. Çevreme bakıyorum herkes bı sekilde sorun yaşıyor acaba katlanmali mıydım yoksa en baştan böyle bı hayatı istemeyip biraktigim

Milleti takmayın sizi üzmeye çalışanlara izin vermeyin.

İnsansınız siz çevre için bir tanecik ömrünüzü bi öküze hibe etmemiş olmanız iyi olmuş.

Zaten boşanan bir kadını kolay gören bir erkekle bekar olsanız da olmamanız gerekir.Erken teşhis etmiş oluyorsunuz öyle düşünün.

Ben hiç evlenmedim ama boşanan kadını kolay olarak gören bir erkek benim için yok hükmündedir.

Sacmalama lutfen
Sen izin vermedikce kim seni kolay elde edilebilir gorebilir? Cevabini veremiyor musun millete?
Iyi madem elalem laf etmesin diye omur boyu kole olsaydin

Allah aşkına saçmalamayın nerede yaşıyorsunuz siz hangi devirdeyiz günümüzde adliyeden besbekar çıkıyorsunuz zaten çocuğa rağmen bile insanlar böyle rahat artık nasıl çevreniz var sizin bence o çevreyi değiştirin mağara zihniyeti galiba
İki çocuklu boşanan arkadaşım bekarlardan daha free hayatında hiç boşanmış dul yaftası da yemiyor kişi kendini sokuyor bu zihniyete herkesten önce.
Ben de ilk eşimden boşandım ohhh nasıl rahattım bakış açınızı değiştirin bence , 3 kocamdan boşansam yine rahat olurum valla

Böyle bit hayata katlanmamanız çok iyi olmuş, çok doğru bir karar vermişsiniz.

Çevrenizdeki insanlar aslında sizin kendinize bakışınızın bir yansımasıdır. Siz kendinizi statü kaybetmiş veya elde edilebilir gibi görmediğiniz sürece kimse de göremez, enerjinizle sağlarsınız bunu. Önce kendinizi sevin ve doğru yaptığınıza inanın. Çevredekiler her zaman konuşur, önemsemeyin. Çok daha güzel günler görecek ve çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksınız, buna inanın

Anladığım kadarıyla zaten normal bir evlilik değilmiş , tabi iyi yaptınız neden katlanacaktınız mutlu olmadığınız bir hayata ? Ailesinin eğitemediğini siz mi eğitmeye çalışacaktınız ? Kim bilir hayat daha karşınıza neler çıkaracak , bakın keyfinize ne güzel kurtulmuşsunuz. Evlenmek ne kadar doğalsa boşanmak da öyle buna inanın.

Ağzına sağlık.

İçin iyi mi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum
Cinselliğin olmadığı,adam yerine konulmadiginiz, emeğinize bile hırsızlık yapıldığı bu evliliği arıyor ,pişmanlık mı duyuyorsunuz?
Gerçekten sizin gibileri anlamıyorum illa çoban başında koyun gibi gudulmek istiyorsunuz .
Az okuyun ,kendinizi geliştirin

Boşanmış bi kadınım. Hemde iki çocukla. Çevremde öyle insanlar yok. He öyle bir şeye kalkışanda boyunun ölçüsünü alır. Elalem ne der diye mutsuz olduğum bi hayatı neden yaşayım.

sanane yahu çevreden,ekmeğini, suyunumu veriyorlar?

Hanımefendi ben zaten okumuş bir insanım, zaten bu hayata katlanmak istemediğim için bıraktım. Ama yaşadığım psikoloji çok farklı inanın. Hiç mutlu olmadığım bir gün bile yüzümün gulmedigi evlilikten kurtuldugum için tabi ki mutluyum ama insanlara boşandım diyince bakış açıları o kadar değişiyor tavirlari o kadar iğneleyici ki. Komşularım bile sırf bosandigim için kaç hafta konuşmadı benle neden bosandigimi bilmeden...

Başınızda bir erkek mi olurdu? Yapmayın ya böyle bir mantık olabilir mi?
Toplumum saçmalıklarını takmayın lütfen. Statü kaybı ne ayrıca? Evli olmak neyin statüsü.
Ne güzel imkanınız varmış hayatınızı elinize almışsınız. Pişman olacak bir şey yok.

Siz terapi almalısınız düşünce şeklinizin değişmesi lazım. Siz kendinizi nasıl görürseniz diğer insanlara da aynı enerjiyi verirsiniz. Kendinize ah vah etmeyin. Siz mutsuzluğa esir olmayı kabul etmeyen güçlü kadınlardansınız, hemen terapiye başlayın ilk fırsatta, çok iyi hissedeceksiniz.

Daha iyi ya çevrenize göre gayet aklı başında akıllı kadınsınız, yaşadığınızı siz bilirsiniz . Hâlâ boşandı diye insanlara mesafe koyacak tipler varsa çevrenizde zavaliliklarina bakıp güler tamamen hayatınızdan çıkarır,selam bile vermezsiniz ....

Milletin ağzı torba değil büzesin. Pişmanlık duyacağın bir şey yok bu hayat senin.

Milletin ağzı torba değil büzesin. Pişmanlık duyacağın bir şey yok bu hayat senin ellerin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…