Boşanma ve velayet

Dugun gunumde kayinvalidem ve gorumcem takilarimi almak icin odaya geldi ve atismamiz oldu kayinvalidem aglamaya basladi sonucta benim altinlarim buna onlar karar veremez. O günden beri zaten bana karşı soguk ve tavirlilar. Ben hep mesafeden yanaydim ama esim cok fazla düşkün. Ablasi ve kiz kardesi hergun annesine gelse bizde ustkata cikmak zorundaymisiz gibi gosterildi cikmadigimda bizi sevmiyor iatemiyor dediler. Örn facede babamla forografimi koydum doye gorumcem esimi arayip kavga mi ettiniz nie foto değişti diye soruyor. Resmen attığım her adimda onlara hesap vermek zorundaymisim gibi düşünüyorlar ben buna gelemiyorum ve esimede anlatamıyorum

Velayetin size verilmesi için çalışıyor olmanız şart değil
Maddi durumunuzun çocuğunuzun babasından daha iyi olması da gerekli değil.

Ev hanımı olan, maddi durumu olmayan, boşandıktan sonra anne babasının evine dönen arkadaşlarıma verildi çocuklarının velayetleri.

O yüzden korkmayın.

Hakimler hep çocuğun yararını gözetmekle yükümlü. Bir çocuğun da sütten kesilmiş olsa bile yeri annesinin yanı. İçiniz rahat olsun.

ablam eşinden ayrılmıştı çocuğu 2 yaşındaydı. eski eşinin durumu çok iyiydi ablam ev hanımı mesleği yok annemlere gelmiişti annemlerin evine bakmaya geldiiler cocugun odası varmı kaldığı ev nasıl dye velayeti ablama verdi. küçücük bir çocuğu maddi durum yuzunden babaya vermezler canını sıkma ama bnun hesabını yapmayın bence evliliğinizi yuvanızı koruyun kayınvalide görümce yzuunden evliliğinizi yıkmayın derim

Dugun gunumde kayinvalidem ve gorumcem takilarimi almak icin odaya geldi ve atismamiz oldu kayinvalidem aglamaya basladi sonucta benim altinlarim buna onlar karar veremez. O günden beri zaten bana karşı soguk ve tavirlilar. Ben hep mesafeden yanaydim ama esim cok fazla düşkün. Ablasi ve kiz kardesi hergun annesine gelse bizde ustkata cikmak zorundaymisiz gibi gosterildi cikmadigimda bizi sevmiyor iatemiyor dediler. Örn facede babamla forografimi koydum doye gorumcem esimi arayip kavga mi ettiniz nie foto değişti diye soruyor. Resmen attığım her adimda onlara hesap vermek zorundaymisim gibi düşünüyorlar ben buna gelemiyorum ve esimede anlatamıyorum
Himm esin onlara çok duskun evet..ama seninde duskun olmanı bekliyor maalesef..ablası geldiyse kendi çıksın onlara seni her seferinde zorlamaya hakkı yok..yavaş yavaş kendini onlardan soyutla bahaneler bul..yakında bebeğin olacak Allah kolaylık versin onun bakımına da karışırlar sa işin zor..onlara karşı dik durmak tam başka çözüm sadece boşanmak olur.. Esin normalde nasıl sana karşı..
Bendee ilk zamanlar her kavgada boşanmayı ağzıma alirdim..eşim kapı orda çocuğu bırak git derdi..ama iş ciddiye binseydi öle bisey olamazdı bilirdim..esin sinirlemi söylüyor bunlari

30 yasindayim bu zamana kadar hep calistim cok sukur meslegim var. Evlendik
Himm esin onlara çok duskun evet..ama seninde duskun olmanı bekliyor maalesef..ablası geldiyse kendi çıksın onlara seni her seferinde zorlamaya hakkı yok..yavaş yavaş kendini onlardan soyutla bahaneler bul..yakında bebeğin olacak Allah kolaylık versin onun bakımına da karışırlar sa işin zor..onlara karşı dik durmak tam başka çözüm sadece boşanmak olur.. Esin normalde nasıl sana karşı..
Bendee ilk zamanlar her kavgada boşanmayı ağzıma alirdim..eşim kapı orda çocuğu bırak git derdi..ama iş ciddiye binseydi öle bisey olamazdı bilirdim..esin sinirlemi söylüyor bunlari

Esim bana karsi cok iyi kisiligiyle alakali hicbir sorun yasamadim cok sukur. Sadece ailevi konuda beni cok bunaltiyor. Hergün icli dışli olalim istiyor fakat ben bunu istemiyorum. Cunku kayinvalidem evli kizlarinin hayatina bile karisiyor ayni sekilde bana da davranmaya caliati izin vermedim ve ben kotu oldum gozlerinde. Annen yuwamiza karismasin dediğimde ailemi istemiyosun sevmiyosun diyor. Kayinvalidemin kizlari iki uc gunde bir annesindeler Ailem iki saat mesafede ve 20 gunde bazen ayda bir gidiyorum ona bile laf ettiler. Ben bu adaletsizlige gelemiyorum. Esimde anne karisma abla karisma diyemiyor agzini acamiyor onlara karsi

Tek problemimiz aile.. evlendiginin evinin ayri oldugunun farkinda degil. Onlar yuzunden birbirimizi yipratiyoruz

Burada pek çok kadının yanılgısına siz de düşmüşsünüz.

Tek probleminiz aile değil!
Hatta aile problem bile değil.

Tek problem eşinizin sizi karısı gibi, sizi ailesi gibi görememesi ve anne-baba-kardeş-abi-abla'sına sınır çizememesi.

Siz sanıyor musunuz ki huzurlu evliliklerde adamın ailesi HİÇ karışmıyor? Tabi ki karışmaya teşebbüs ediyorlar ama adam gibi olan adam karıştırtmıyor. Eşinizi savunmayı bırakın lütfen.

Burada pek çok kadının yanılgısına siz de düşmüşsünüz.

Tek probleminiz aile değil!
Hatta aile problem bile değil.

Tek problem eşinizin sizi karısı gibi, sizi ailesi gibi görememesi ve anne-baba-kardeş-abi-abla'sına sınır çizememesi.

Siz sanıyor musunuz ki huzurlu evliliklerde adamın ailesi HİÇ karışmıyor? Tabi ki karışmaya teşebbüs ediyorlar ama adam gibi olan adam karıştırtmıyor. Eşinizi savunmayı bırakın lütfen.
Haklisiniz

Bir b.k yiyemez korkmayın.

Avukatınız ya gerizekalı ya da sizi korkutsun diye kocanız satın almış. Her durumda 5 para etmez başka avukat bulun.
E errumiray arkadaşın dediğine Aynen katılıyorum bu işte bir iş var kendine baska bir avukat bul

Avukat bosa korkutmus sizi
Belki ayrilik sebebinizi basit buldu gozunuzu korkutmak istedi
Ailenizin maddi durumu olmasa da, siz calismasanizda sizden alamaz cocugu

E errumiray öyle şey mi olur hiç ? Hem maddi durumu iiyiyse daha iyi alacağın nafaka miktarı artar belki. Böylece bebeğin daha iyi şartlarda büyür.
Avukat arkadaşlar var, yardımcı olurlar sana şimdi.

Eşin seni korkutmak için söylemiş
Sen istemediğin surece ve yüz kızartıcı bir durum olmadigi muddetce hiçbir mahkeme bebegi annesinden ayirmaz. Maddi durumunun iyi olmasi sadece yüklü bir nafakaya işarettir.
Ama inşallah ayrılmaz yuvanizi kurtarirsiniz...

Back
X