Boşanma ve velayet

Eşimle anlaşıyoruz sorun ailesi diyen kadının evliliğinde sorun aile değil düpedüz kocasıdır. Benim kayınvalidem eltim kaynım bana neler yapardı eşim izin verse ama vermedi, ağızlarına s....tı.
Yani sorun eşinizin ailesi değil eşiniz.

Ilk olarak;

Ahlak kurallari (fuhus hirsizlik bagimlilik) disinda bir durum olmadigi surece bebegi alamaz.

Hakim zaten mecbur olmadikca cocugu anneden ayirmaz.

Eger o kadar zenginsen ode nafakayi baksin anasi der hakim. Cok ornegini gordum bunun.

Fakat sizin durumunuzda olay farkli olmali.

Seviyorsunuz belli, bebek sizi birbirinize yaklastirir. Ailesi yuzunden bosanmak saçma.

Ailesini takmayin kafaya, bende ayni binada yasiyorum kayinvalide ile... Ki kendisi efsanedir, modern surahi hanim :) Hos olmasa bile alistim. Cocuklar evliligin aileler tarafindan kabul edilmesine cok yardimci oluyor. Aceleci davranmayin, zaman taniyin kendinize. Uzun zaman :)

Hic bir bebek -boyle basit sebeple- ayri anne babayı hak etmez.

Baskalarinin cani cennete, siz bebeginizi bekleyin ona hazirlanin. Bu guzel donemi hic kimsenin elinizden almasina izin vermeyin.

Hamileligimin tadinu cikartacagim deyin esinize. Bebegimizi bekleyelim beraber, ona hazirlanalim herkesi bosverelim deyin. Sevdiğinizi soyleyin..

Guzel gunler gelecek, gunesli gunler ;)

Gelinlerin tatlı telaşına da mı yolladınız derdinizi:kahve:yapmayın Allah aşkına ne öneri alacaksınız dalga geçiyor orda millet:KK43:

Arkadaşlar boşanma konusunda benim bir tanıdığımın bürosu var, Ankarada kendisi çok tecrübeli avukatlardan oluşan ekipleri var ve aldıkları davaları kazanıyorlar, zaten inanmadıkları davaları almıyorlar. etik açıdan çok duyarlı insanlar. Paranızın peşinde değiller cidden size yardım etmeye çalışıyorlar. İşte adresi :

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar boşanma konusunda benim bir tanıdığımın bürosu var, Ankarada kendisi çok tecrübeli avukatlardan oluşan ekipleri var ve aldıkları davaları kazanıyorlar, zaten inanmadıkları davaları almıyorlar. etik açıdan çok duyarlı insanlar. Paranızın peşinde değiller cidden size yardım etmeye çalışıyorlar. İşte adresi :
Koyun can derdinde kasap et derdinde..

Hakim hemen babaya vermez nafaka baglar cocugun annede kalmasini saglar tabii annede cocugu istiyorsa...

etik açıdan o kadar duyarlisiniz ki
tbb disiplin kurallarına göre yasak olmasına rağmen reklam yapiyorsunuz
işte gerçek hukukculuk:kusmuk:

etik açıdan o kadar duyarlisiniz ki
tbb disiplin kurallarına göre yasak olmasına rağmen reklam yapiyorsunuz
işte gerçek hukukculuk:kusmuk:

Bilgileri olsaydı keske elimde Ankara barosuna şikayet ederdim...

Bir rahat birakmiyorlar, her yerde reklam, kozmetik bitiyor beyaz esya başlıyor o bitiyor avukatlik burosu...

Bosanmis cocuklu biri olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim. Velayet anneye verilir. Size de nafaka baglanir cocukla. Avukatinizi degistirin. Sutten kesilince de alamaz. 12 yasina kadar olan cocuklar annede kalir, eger anne vermezse. 12 yasindan buyuk cocuklarda cocugun da fikri sorulur. Sizinki bebek. Anne sefkatine muhtac. Hic bir sekilde velayeti siz vermediginiz surece alamaz. Calismasaniz nile. Maddi durumunuz olmasa da. Baba sadece hakimin belirledigi zamanlarda gormeye gelir.Bildigim kadariyla 6 yasina kadar babanin cocugu yatili alma hakki yok. 6 yasindan sonra ayda iki kez cumartesi alup pazar birakir bir de somestr tatilinde 1 hafta ve de 3 aylik yaz tatilinde 1 ay yatili alir. Bebekler icin yatili alma yok. Belli saatlerde gelip gorur. Hakim olur da yatili alma karari verirse de temyiz edersiniz karari. Once avukatinizi degistirin.

Back
X