Kizlar merhaba... 7 aylik hamileyim ve zor bi hamilelik süreci geciriyorum. Esimin ailesiyle ayni apartmanda oturuyoruz ve surekli esimle ailesi yuzunden aramiz açılıyor. Ailesine aşırı düşkün onlarsiz adim atmaz. Her gittiigimiz yeri haber veriyor gelince geldik diye haber veriyor. Daha uc aylik hamileyken gorumcem ve kayinvalidem yuzunden evi terk ettim. Ayrilik psikolijisi ve hamilelik psikolojisi cok agir geldi cok zor gunler gecirdim ama bebegim icin evliligimize bir sans daha verdim. Ailem herzaman destekçim. Ailemin yanina geri donmek istiyorum cunku cok yiprandim. Esime mutsuz bir hamilelik geciriyorum ama cocugumuz olunca bu sekilde devam ederse mutsuz bir yerde cocugumuzu buyutmeyecegimisoyledim. Cocugu senden alirim sutten ayrilinca diyor. Esimin aileisnin maddi durumj benim ailemden daha iyi. Bunlari kullanmasindan korkuyorum..avukatla gorustum sutten ayrilinca alma durumu oabilir diyor.Baska yere taşınmiyor ailemi birakmam diyor ama cocugunu ve beni kaybetmeyi goze alıyor. Cikmaz icindeyim ne yapacagimi bilmiyorum ama hergunum mutsuzluk icinde sosyal hayatim diye bisey kalmadi herseye karisiyorlar. Ayrilsam cocugumu alabilirler mi. Boyle bir durum yasayan konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi?