Boşanma 🤦‍♀️

Nurnures

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
89
538
8
Boşanma davası açtım çok tedirgin gergin ve panik oldum. Aksine de mutluluk var bunlar normal mi dersiniz ☹
#Boşanma #dava

Selamlar,

Evet normal çünkü konunun kendisi zor bir süreç ve insanın bünyesini alt üst ediyor. Zamanla alışıyorsunuz, mutlu yaşamaya geri dönüyorsunuz merak etmeyin. Rabbim hayırlısını versin ve yardımcınız olsun.
Davanız anlaşmalı mı yoksa çekişmeli mi?

Birazda yaşadıklarınla ilgili. Hakikaten sana hayatı zindan eden bir evlilikten çıkıyorsan mutluluğun normal. Boşanmada herkesin çekinip tedirgin olabileceği bir şey.

Selamlar,

Evet normal çünkü konunun kendisi zor bir süreç ve insanın bünyesini alt üst ediyor. Zamanla alışıyorsunuz, mutlu yaşamaya geri dönüyorsunuz merak etmeyin. Rabbim hayırlısını versin ve yardımcınız olsun.
Davanız anlaşmalı mı yoksa çekişmeli mi?
Âmin ALLAH razı olsun.. cekismeli açtım

Birazda yaşadıklarınla ilgili. Hakikaten sana hayatı zindan eden bir evlilikten çıkıyorsan mutluluğun normal. Boşanmada herkesin çekinip tedirgin olabileceği bir şey.
Kessinlikle doğru mahvolmuş evliliğim daha 1 yıl yeni dolmuşken ☹ ole bir zindandan kurtulmuşum ki nefes aldığımı yeni farkkettim ..

Hayırlı olsun. İnşallah tüm haklarınızı alırsınız. Ben de sizin gibi hem tedirginim hem de mutlu ve huzurlu. Evlilik normal olmayınca özümüze dönüyoruz ondan sanırım. Benim de avukatım dilekçe hazırlıyor. Davayı açacağız. Evden uzaklaştırdınız mı?

Hayırlı olsun. İnşallah tüm haklarınızı alırsınız. Ben de sizin gibi hem tedirginim hem de mutlu ve huzurlu. Evlilik normal olmayınca özümüze dönüyoruz ondan sanırım. Benim de avukatım dilekçe hazırlıyor. Davayı açacağız. Evden uzaklaştırdınız mı?
Mrb papatya gec gordum biraz. Yok ben direkt kendim uzaklaştım ne var ne yok ayrieve çıktım

Amin hepimizin.. aynen çekişmeli açtım ekimde ilk duruşma 10 şubat. Sen yazdırdın mı

Selamlar,
Ben 2018 Kasım ayında çekişmeli açtım ve hala dava devam ediyor.
Dilekçe karşı tarafa ilk ulaştığında cevap hakkı var,neyse kullanırsa o sana, sen ona ve sob kez yine o sana dilekçe yazıyor. Böylece 6 ay geçiyor, ardından duruşma günü veriliyor yaklaşık +2 ay sonrası.
İlk duruşma dosya açılışı oluyor, 10 dk sürüyor. 3 ay sonrasına gün verilerek 2.duruşma alınıyor ve böylece her 3 ayda 1 duruşma verilerek, toplamda 5-6 duruşmadan oluşan bir süre.
Yaklaşık 1.5 yıl sürüyor çekişmeli boşanma..
Diyelim sonuç açıklandı, ve sizin lehinize. Karşı taraf arsız biriyse o karara itiraz hakkını kullanıp dosyayı temyize taşıyor. Dosya temyizde 1 yıl karar için bekliyor ve çıkan karara ya "Doğrudur" diyor ya da "Dosya bir daha görülsün" diyor.
Eğer çekişmeli + temyiz ( Doğru karar onayı) olursa yaklaşık 2.5yıl sonra boşanılıyor.
Ancak çekişmeli + temyiz (Dva bir daha görülsün) olursa onun ne kadar süreceğini henüz öğrenmedim, bıktım koşturmaktan. Dişimi sıkıyorum sonuna geldim az kaldı inşallah..
O yüzden rabbim bize ve bizim gibilere bıl sabır versin inşallah

Rabbim yardımcınız olsun ben de boşanma aşamasındayim. Hukukçuyum ben de aynı zamanda aldatılmış para için kullanılmış bir kadınım. Benim davam açılalı çok oldu. Alışıyorsunuz sürece. Ben şimdi çok mutluyum. Anneme kardeşime zaman ayırıyorum. Spora gidiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Dua ediyorum. Bin şükür bu günüme. Ha o adamı da yolda görsem tanımam şimdi o derece unuttum.

Rabbim yardımcınız olsun ben de boşanma aşamasındayim. Hukukçuyum ben de aynı zamanda aldatılmış para için kullanılmış bir kadınım. Benim davam açılalı çok oldu. Alışıyorsunuz sürece. Ben şimdi çok mutluyum. Anneme kardeşime zaman ayırıyorum. Spora gidiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Dua ediyorum. Bin şükür bu günüme. Ha o adamı da yolda görsem tanımam şimdi o derece unuttum.
merhaba
Umarım haklarınızı alırsınız.bende maddi açıdan sömürülmüşüm, geç uyandım ve bayağı yüklü miktar paralarım ortak yaşam sandığım ama kullanıldığım evlilik denen şeye döküldü..Şimdi hakkımın peşindeyim.
Size bir kaç şey sormak isterim uygunsanız

1. Sizin davanız ne zaman açıldı ve ne aşamadasınız?
2. Karşı tarafın yalanlarına hakim inanacak diye üzülüyorum. Bu yalanları beyan edeceğim ama tavsiyeniz var mı bu konuda? Hakimin tarafsız olması gerçekten mümkün mü?

Sevgiler...

Merhaba ben anlaşmalı boşanma açtım. Hatta kurtulayım diye avukatı da sen bul dedim o adama. O da tamam ben kabul ederim dedi. Daha sonra anlaşmalı dilekçe gidince bu adam çekişmeliye çevirip bana iftiralar attı. Ben de çekişmeliye döndüm. Davam eylülün 3 ünde açıldı.

Karşı tarafin yalanları tutarlı olmaz genelde yalan beyanda çelişkiyi yakalarsınız. Bunu da avukatınız sunar. Hakim de tutarlı olmayan yalana dayanan ispat edilemeyen bayanlara dayanmaz.

Merhaba ben anlaşmalı boşanma açtım. Hatta kurtulayım diye avukatı da sen bul dedim o adama. O da tamam ben kabul ederim dedi. Daha sonra anlaşmalı dilekçe gidince bu adam çekişmeliye çevirip bana iftiralar attı. Ben de çekişmeliye döndüm. Davam eylülün 3 ünde açıldı.

Nasıl insanlara denk gelmişiz böyle? :(
Bende Mayıs 2019da zor bela anlaştım, kendisine yüklü para verip evi üzerime alacaktım. Evlerin üzerinde 15 haciz var, toplam 300bün Tl. Beni kandırdı, protokol imzaladığı halde hacizleri kaldırmadı, bende yüklü parayı vermedim tabi, kendimi öyle kurtardım.
Güya anlaşmalı olacaktı ama pislik ne düşündü etti kimbilir, o protokole göre de yerine getirmesi gerekenleri yapmadı.
Hala çekişmeli devam ediyoe. Sizde resmen kandırılmışsınız yine, üzüldüm ve kolay olmayacağını düşünüyorum böyle insanlarla.
Malum kişi şuanda kayıtsız çalışıyor ve mahkemede tazminat hakkımı elimden almaya çalışıyor. Ama nerede çalıştığını biliyorum. Bunu da söyleyeceğim hakime ancak o inkar edecek eminim.
Daha böyle bir çok yalan..o yüzden hakimin kararı beni bu yalanlara aldanıp çıkarsa diye korkutuyor beni :(

Nasıl insanlara denk gelmişiz böyle? :(
Bende Mayıs 2019da zor bela anlaştım, kendisine yüklü para verip evi üzerime alacaktım. Evlerin üzerinde 15 haciz var, toplam 300bün Tl. Beni kandırdı, protokol imzaladığı halde hacizleri kaldırmadı, bende yüklü parayı vermedim tabi, kendimi öyle kurtardım.
Güya anlaşmalı olacaktı ama pislik ne düşündü etti kimbilir, o protokole göre de yerine getirmesi gerekenleri yapmadı.
Hala çekişmeli devam ediyoe. Sizde resmen kandırılmışsınız yine, üzüldüm ve kolay olmayacağını düşünüyorum böyle insanlarla.
Malum kişi şuanda kayıtsız çalışıyor ve mahkemede tazminat hakkımı elimden almaya çalışıyor. Ama nerede çalıştığını biliyorum. Bunu da söyleyeceğim hakime ancak o inkar edecek eminim.
Daha böyle bir çok yalan..o yüzden hakimin kararı beni bu yalanlara aldanıp çıkarsa diye korkutuyor beni :(
Kayıtsız olarak çalıştığı yeri bildirirseniz emniyet araştırması ile sorun çözülür. Hakkınızı alıcaksınız INSAALLAH

Back
X