Boşanma yolu gözüktü..

Ben en çok çocuğa üzüldüm o babanın cadı babannenin eline kalırsa yazıktır günahtır. Çocuğunu birazcık seviyorsan ayrıl. Masum yavru bunları hiç haketmiyor. Çekişmeli boşan neyi var neyi yoksa al da akılları başlarına gelsin. Kaynanaya da manevi tazminat davası ac

Seviyorum dediysem aşkından ölüp bitiyorum değil.. Kızıma yaşattığı travma bana yaptıkları nefretimi de besliyor benim kafam çok karışık duygularım da. Sadece tek bir konuya odaklandım o da boşanma. Doğumdan beri bir gün yüzü görmedik kızımla. Önceden huzurlu bir ev ortamı vardı ama kızım bu ortamı hiç göremedi. Yazdıklarınız için teşekkür ederim yüklenenler olmuş nasıl seversin diye.Belki de sevdiğimi sanıyorumdur bilmiyorum. Sadece kızımı düşünüyorum.. Onun ruh sağlığını.

Sevgi mi aliskanliktir o sana bu sekilee davranan adami sevme bence.. Bosan ve cocuk sende kalir soyledigin herseyi ispatla nafaka tazminat herseyini al anlasmali bosanma pisman olursun

Özür dileyerek burda bu konularda yorum yapmam ama cocugu morartana kadar sıktı demissiniz onun kafasini gözünü patlatırım minyon bir tipim belki gücüm yetmez ama ortalığı birbirine katardım adi herif o kaynananda asagiliklar..baslarim sevgisinede, çocuğuma çiçek gibi bakarim adini bile anmam

Bir de seviyorum demeyin şu öküzleri yaa.

Bebeğin bezini alacak kadar sinsi bı bı adamin neyini seviyorsun?

Bir de seviyorum demiyor musunuz? Delireceğim. Kendinize bu hayatı mı hak görüyorsunuz? Bu ucuz insanları nasıl sevebiliyorsunuz? Benim çocuğuma dokunan birini nasıl sevebilirim diye düşünüyorum. Anında silerim. Aklınızı başınıza alın. Üniversite mezunu pasparlak bir kadın kendine bunu nasıl yapar?

Benim evladımın nefesini kesecek, morartacak kadar kontrolden çıkmış yaratığa öyle bir kontrolden çıkarım ki ben bile kendimi tanıyamam Neyin sevgisinden bahsediyorsunuz allah aşkına

Bu deliler yarin bigun kızını da sana karsi doldururlar onun hayatini da karartmalarina izin verme bu denli itin önde bayrak sallayani zor bulunur cidden nadir bi ayı oluşunu mu seviosun o tüküren lamayi kapattir iceri. Ciddiyim kolunu falan morart at ustune itin.

itme kakma vs bunları geçtim sizin yüzünüze tüküren bir insanı hala sevdiğinizi söylüyorsunuz ya kusura bakmayın ama siz bunları hakediyorsunuz. bu kadar olay yaşayıp hala seviyorum diyenlere akıl verenlerede kızıyorum soru soranada kızıyorum. sizin kendinize saygınız yok hanımefendi kocanız ve ailesinden saygı beklemeyin zira haketmiyorsunuz.

Asıl ben böyle düşünenlere kızıyorum.ya hamilelik sonra doğum insan çok mantıklı düşünemeyebilir.birde bebek emziyor. Zaten bunların hepsi hassas süreçler. Evde ki huzursuzluklar üzerine boşanma insan afallayabilir

Bebeğin bezlerini vermemiş, o almış diye ya. Hay ben bunu okumaz olaydım.

Üşenmiyorsan aç bak bugüne kadar ağzımdan yuva yıkmaya teşvik eden bir yorum çıkmış mı diye. Bulamazsın çünkü çıkmadı. Ama sen bu yuvayı YIK arkadaşım. Yak hatta kül olsun. Sana saysın sövsün mühim değil ama çocuğuna böyle bi adam babalık yapmasın.

konu sahibi anlattığına göre cahil bir kadın değil.hamile kalmadan önce eşinin ailesini görmüş tanımış yanlarında yaşamış.bunları bile bile evliliğini rayına oturtmadan hamile kalmasaydı. dünya kadar korunma yöntemi var.hamilelik, loğusalık ayrı bir sendrom yaşadım biliyorum.ama yüzüme tüküren, evladımı morartana kadar sıkan bir adamı sevecek kadar akıl ve mantığını yitirmiyor insan emin olun.

Kendi evladına, bir bebeğe bunu yapan başkalarına neler yapmaz ki..
evlenme isteğinde olan insanlar sadece kan tahlili değil psikolojik durumlarına da baktirip Dr onayıyla evlenmeli bence, evlenme ehliyeti falan olmalı toplum sağlığı için..

Ya boyle konulara yazmayim diyorum da yahu nasil seversin hala nasil? Senin sevgiden anlayisin ne Allah askina soyle. Sevgi guzeldir sevgi can verir sevgi buyutur yuceltir. Senunki napmis? Tukurmus sana cocuk gibi tukurmus. Gectim o kismini cocugunu morartmis sikmaktan ya da aglatmaktan. Sonrasi ne? Kizina siddet uygularken ne diyceksin seviyorum mu?
Bisan bosanma ama sevgi kavramini gozden gecir Allah askina.

cok yazdım gene yazıyorum...18 yıllık evlılıgımde hıcbır sekıl sozlu fıızksel sıddet gormedım ama burd ayazılanlar gıbı hastalıklı bir sevgi tasımadım esime..tasımamda...bu ne ya...valla yuce Rabbımızı bu kadar sevsek cennetlıgız...size eziyet etmıs bılmem ne yapmıs...guzel gunler aklınıza gelıyormus....devlet sıddetı engelllesın diyoruz...devletı sucluyoruz....ne desem bilmiyorum...sıddete ugrayan ama sevıyorum derse devlet ne yapsın mıllet ne yapsın..

Ş......z adam daha yazacak çok şey varda yeri değil küçücük bebeğe ve size çok üzüldüm bırakın gidip anasının dibinde yaşasın çocuk ne lazım ona

ulan neye binaen seviyorsunuz bu kalbinizde mikrop mu var sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…