Boşanma yolu gözüktü..

Karacamyerli böyle adamları sevmeyin, bunların sevilecek tarafı yok. Sarılasım geldi sana ne kadar masum sormuşsun öyle kızımı bana verirler dimi diye. İlk defa bir konu da gözlerim doldu. Olaylardan değilde şu son cümlenden, canım benim. O adamdan sana hayır gelmez . Hayatınızda size değer veren insanlar olsun her zaman.

Bende eşimden çok sıkıntı çektim yine içten içe sevgim bitmemişti belki dedim sevdim hep alkolünden o kadar çok çektim ki,ama sadece bir kere alkollü kucağına almak istedi kırarım o ellerini dedim geri nasıl bıraktığını bilemedi o gün aklıma koydum boşanmayı herşeyi geçtim evladınıza eziyet eden adamı sevmeyin lütfen,lütfen yapmayın bunu

Kocan ne seni ne cocugunu seviyor ve sende gecmis ben hala onu seviyorum diyorsun pes vallahi pes.. Senin kocan anasini seviyor canim ne yazik ki gercek olan bu. Ne zaman anasi ona akil verir bosanma diye o zaman sana yine yumusak yuzunu gosterir. Cocugu sıkmıs morartmis bence nefret etmek icin cok yerinde bir sebep, annesin sen once cocugunu dusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…