Boşanma yolu gözüktü..

hay sevgınıze .evladına sevgısı yok adamın sana ne sevgısı olacak. ay yazmıyorum ya

Boşanmak için geçerli hiç bir sebep bulamadım, yazıkdıklarınızdan. Uyumsuz biri gibi geldiniz bana..Kpaıdan şakalar yaparak giren adama neler döyledinizki, yüzünüze tütükürttünüz...Hangi kaynana çocuğa meme veremediğin için seni dövdürtsün ki...Kayınvalidenler hakkında buraya yazdığınız gibi eşinize de söylediyseniz, hiç bir erkek ailesine bu şekil konuşturtmaz. Hadi onlar cahil, köylü diyelim. Kapıyı çalmadan girdiler, sen bir üniversite mezunu insan olarak,onları kibarlıkla uyaramıyormusun. Madem üniversitelisin, eşini kendine neden bağlıyamıyorsun.

Troll

bide seviyorum deyince bana geliyorlar..
neyini seviyorsun böyle adam brad pit olsa sevesim gelmez.

Sen bayan olamazsın

"boşanacağım ama seviyorum"u görmeseydi gözlerim. adam evladının canına kast edecek kadar pislik farkında mısın? yok mu ailen sana sahip çıkacak? veya üniversite mezunusun çalışmayı denesen? anlaşmalı olsa da olmasa da dönersen yaşadıklarının ve çocuğunla yaşayacaklarının hepsini hak etmiş olacaksın.

O bezleri anasıyla kendinin ağzına bağlasın.
Sizde bi tuhafsınız daha neyini seviyorsunuz yani.

Seviyormuşsunuz da tüh yazık olacak bu aşka?!
Ne desem bilemedim. Seviyorsunuz sonuçta..

Bu insan müsvettesi iskele babası 1 ay sonra gelip pişmanım diyecek sen de boşanmayacaksın. Buraya yazıyorum..

Hatta arttırıyorum pişmanım bile demeyecek önüne şartlar koyacak sen de kabul edeceksin..

Derken

Allah aşkına allah rızası için bir erkeğe kendinizi bu kadar köle yapmayın yaaa bulunmaz bursa kumasimi neee bunları yapmış daha seviyorum yazmışsın al cocugunu git ya öyle adamla olacağına kutu ekmek ye devlet her imkanı sağlıyor ve ennonemlisi senin gururun yokmu seviyorum diyosun hala

Bugün de 1 nisan değil ama şaka mı?

Ya normalde erkeklerin öfke problemi var genellikle ama annesi olarak ailedeki diğer kişilerin de bunu bilerek frenlemesi gerekirken birde alttan gaz verip yuva yıkmaya çalışmaları hiç tahammül edemediğim şey. Kadın veya erkek tarafı farketmez sırf kendi egosunu tatmin edecek diye diğer tarafı kötülemek, onu ezmek için yarışa giriyor çünkü. Akılsız mantıksızlar bu çocuklar anasız veya babasız büyüyecek vebali de size yazılacak, yuva yıkmak böyle kolay olmamalı. Adamda akıllı davranmalı eşine çocuğuna merhametli davranmalı ama ailesi de akıl verecekse bu yönde vermeli. Siz ailesine karşı bir saygısızlık yapmadığınız halde size sırf köye gelmiyorsunuz diye böyle yapıyorlarsa yazık. Çocuğunuzla rahat etmek istemiş olabilirsiniz, daha çok küçük zaten heryerde durmaz, uyumaz, sıkıntı olabilir. Eşiniz her zaman bu şekilde ise yapacak birşey yok ama ailesi sebebiyle böyle davranıyorsa belki bir orta yol bulunur yuvanızı onlardan uzak tutabilirseniz en güzeli. Ben de oğlum 4 aylıkken taşındım çok yakın oturuyorduk, hem kendi ailemden hem de eşimin ailesinden uzağız artık, herkesi memnun etmek için kendimi mutsuz ettim yıllarca. Şimdi çok şükür eşimde eskisi kadar sinirli değil, önceden yok geldik gelmedik, akşam misafirliğe niye geç geldik, gibi saçma şeylerden bile tartışma çıkardı, zaten sinirli benim eşim de bir de körükleyince kavga gürültü oluyordu. Uzaklaşabiliyorsa uzaklaşın yok olmuyorsa ailesinden kopamıyorsa yapacak birşey yok.

Merhaba , cok merak ettım ne yaptınız? Benım de 9aylık kızım var ve bosanmak ıstıyorum sorumsuzluklarına dayanamıyorum artık ..

Allah rızası için çoçuk morarana kadar eline vermemiş o an Allah korusun ölebilirdide. Nasıl hala sevıyorum diosun aklım almıyor. senin evladından önemlimi bu ş. r. z
Aklını basına topla biran once boşanmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…