- 15 Mart 2018
- 28
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi CorpseBride91
-
Bende senin gibi birkaç aylık evliyim ve boşanma sürecindeyimBugün içinde bir konu açmıştım , eşim tarafından bir kaç defa tokat atmak suretiyle ,en son yumruklar,tekmeler ve küfürlerle darp edildim. 10 aylık evliyim. Darbın yanında süreç boyu maddi manevi eziyet yaşadım. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Eşim darp ettikten sonra beni evden kovdu. Güç bela parasız pulsuz İstanbuldan Ankaraya geldim biletimi ailem aldı. Eşim telefonda aileme de çok ağır küfürler etti. Ankaraya gelmemin ardından 24 saat içinde polisten yazı çıkarıp hastaneden darp raporu aldım. Ama kemik kırığı vs yok ortopedi raporu temiz. Morluklar,ezikler ve kesiler ise belgelendi.
Eşimin herhangi bir barışma talebi yok olay 4 martta meydana geldi. Annem küfürlerden şikayetçi olmadı. Kamu davası açılma sürecinde bugün boşanma davası için de başvurdum. Eşim askerdi hakkında idari soruşturma başlatılır mı ? Daha önce bir eri darp etmişti. Kamu davası ne zaman açılır ,yaptırımı ne olur ? Boşanma davası kaç celse sürer ? Eşim nafaka yada para vermemek için iftira dahil hangi yolları kullanabilir ? Tecrübeli olan hanımlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Keske anneniz de sikayetci olsaydi. Zor bir surec bekliyo sizi. ALLAH yardimciniz olsun ...Bugün içinde bir konu açmıştım , eşim tarafından bir kaç defa tokat atmak suretiyle ,en son yumruklar,tekmeler ve küfürlerle darp edildim. 10 aylık evliyim. Darbın yanında süreç boyu maddi manevi eziyet yaşadım. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Eşim darp ettikten sonra beni evden kovdu. Güç bela parasız pulsuz İstanbuldan Ankaraya geldim biletimi ailem aldı. Eşim telefonda aileme de çok ağır küfürler etti. Ankaraya gelmemin ardından 24 saat içinde polisten yazı çıkarıp hastaneden darp raporu aldım. Ama kemik kırığı vs yok ortopedi raporu temiz. Morluklar,ezikler ve kesiler ise belgelendi.
Eşimin herhangi bir barışma talebi yok olay 4 martta meydana geldi. Annem küfürlerden şikayetçi olmadı. Kamu davası açılma sürecinde bugün boşanma davası için de başvurdum. Eşim askerdi hakkında idari soruşturma başlatılır mı ? Daha önce bir eri darp etmişti. Kamu davası ne zaman açılır ,yaptırımı ne olur ? Boşanma davası kaç celse sürer ? Eşim nafaka yada para vermemek için iftira dahil hangi yolları kullanabilir ? Tecrübeli olan hanımlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Annem işinden olmaması için şikayetçi olmadı. İnsanlık bizde kalsın.Keske anneniz de sikayetci olsaydi. Zor bir surec bekliyo sizi. ALLAH yardimciniz olsun ...
Ne yazık ki... Sorsan çok da milliyetçi delikanlı onurlu bir askerdir kendisi... bunlar bile laf, vatan sevgisi bile yalan...Sorularınıza yanıt verecek bilgim yok ama bu nasıl bir asker ya askerlerin yüz karası resmen hasta.
İşinden olmaktan korkan karisini boyle kotu sekilde dovmez ...Annem işinden olmaması için şikayetçi olmadı. İnsanlık bizde kalsın.
Polis idari soruşturma açarlar annen de şikayet etsin dedi. Annem çok olgundur esasen , mahkemede doğrulayacağını ama hakaret davası ile onunla uğraşmak istemediğini söyledi... zavallı annem bir de mahkemeyle uğraşırdı onunla . o kadar enerjimiz yok galiba, ikimizin de. Hatta avukata vekalet vereceğim , ola ki ankarayaa gelirse yüzünü bile görmemek için.İşinden olmaktan korkan karisini boyle kotu sekilde dovmez ...
ben olsam adami hayattan biktirirdim. Bu kadar sakin kalmayin, hayatini mahv edin o pisliyin. Sizi ne hale getirmis, piskolojiniz cokmus. Kendinize gelmeniz baya zaman alir.Polis idari soruşturma açarlar annen de şikayet etsin dedi. Annem çok olgundur esasen , mahkemede doğrulayacağını ama hakaret davası ile onunla uğraşmak istemediğini söyledi... zavallı annem bir de mahkemeyle uğraşırdı onunla . o kadar enerjimiz yok galiba, ikimizin de. Hatta avukata vekalet vereceğim , ola ki ankarayaa gelirse yüzünü bile görmemek için.
Gereken hukuki süreci işleteceğim. Bu sırada ailemden erkeklerin de çeşitli planları var tabiki. Yazmam doğru olmaz. Ama bana kalırsa Allahtan bulsun. O en iyisini yapar.ben olsam adami hayattan biktirirdim. Bu kadar sakin kalmayin, hayatini mahv edin o pisliyin. Sizi ne hale getirmis, piskolojiniz cokmus. Kendinize gelmeniz baya zaman alir.
Senin çektiğin sıkıntıları düşünüp şikayetçi olmalı. Nasıl çirkinleşeceğini göreceksiniz o zaman pişman olursunuz şikayet etmediği için .Annem işinden olmaması için şikayetçi olmadı. İnsanlık bizde kalsın.
insanlik neden sizde kalsin?Annem işinden olmaması için şikayetçi olmadı. İnsanlık bizde kalsın.
Bence annenizde şikayetçi olsun böyleleri bu güzel görevi haketmiyor resmen çürük elma.Ne yazık ki... Sorsan çok da milliyetçi delikanlı onurlu bir askerdir kendisi... bunlar bile laf, vatan sevgisi bile yalan...
Bugün içinde bir konu açmıştım , eşim tarafından bir kaç defa tokat atmak suretiyle ,en son yumruklar,tekmeler ve küfürlerle darp edildim. 10 aylık evliyim. Darbın yanında süreç boyu maddi manevi eziyet yaşadım. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Eşim darp ettikten sonra beni evden kovdu. Güç bela parasız pulsuz İstanbuldan Ankaraya geldim biletimi ailem aldı. Eşim telefonda aileme de çok ağır küfürler etti. Ankaraya gelmemin ardından 24 saat içinde polisten yazı çıkarıp hastaneden darp raporu aldım. Ama kemik kırığı vs yok ortopedi raporu temiz. Morluklar,ezikler ve kesiler ise belgelendi.
Annem işinden olmaması için şikayetçi olmadı. İnsanlık bizde kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?