• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

CorpseBride91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
28
22
3
33
Bugün içinde bir konu açmıştım , eşim tarafından bir kaç defa tokat atmak suretiyle ,en son yumruklar,tekmeler ve küfürlerle darp edildim. 10 aylık evliyim. Darbın yanında süreç boyu maddi manevi eziyet yaşadım. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Eşim darp ettikten sonra beni evden kovdu. Güç bela parasız pulsuz İstanbuldan Ankaraya geldim biletimi ailem aldı. Eşim telefonda aileme de çok ağır küfürler etti. Ankaraya gelmemin ardından 24 saat içinde polisten yazı çıkarıp hastaneden darp raporu aldım. Ama kemik kırığı vs yok ortopedi raporu temiz. Morluklar,ezikler ve kesiler ise belgelendi.

Eşimin herhangi bir barışma talebi yok olay 4 martta meydana geldi. Annem küfürlerden şikayetçi olmadı. Kamu davası açılma sürecinde bugün boşanma davası için de başvurdum. Eşim askerdi hakkında idari soruşturma başlatılır mı ? Daha önce bir eri darp etmişti. Kamu davası ne zaman açılır ,yaptırımı ne olur ? Boşanma davası kaç celse sürer ? Eşim nafaka yada para vermemek için iftira dahil hangi yolları kullanabilir ? Tecrübeli olan hanımlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bugün içinde bir konu açmıştım , eşim tarafından bir kaç defa tokat atmak suretiyle ,en son yumruklar,tekmeler ve küfürlerle darp edildim. 10 aylık evliyim. Darbın yanında süreç boyu maddi manevi eziyet yaşadım. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Eşim darp ettikten sonra beni evden kovdu. Güç bela parasız pulsuz İstanbuldan Ankaraya geldim biletimi ailem aldı. Eşim telefonda aileme de çok ağır küfürler etti. Ankaraya gelmemin ardından 24 saat içinde polisten yazı çıkarıp hastaneden darp raporu aldım. Ama kemik kırığı vs yok ortopedi raporu temiz. Morluklar,ezikler ve kesiler ise belgelendi.

Eşimin herhangi bir barışma talebi yok olay 4 martta meydana geldi. Annem küfürlerden şikayetçi olmadı. Kamu davası açılma sürecinde bugün boşanma davası için de başvurdum. Eşim askerdi hakkında idari soruşturma başlatılır mı ? Daha önce bir eri darp etmişti. Kamu davası ne zaman açılır ,yaptırımı ne olur ? Boşanma davası kaç celse sürer ? Eşim nafaka yada para vermemek için iftira dahil hangi yolları kullanabilir ? Tecrübeli olan hanımlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Bende senin gibi birkaç aylık evliyim ve boşanma sürecindeyim
En büyük pişmanlığım şiddet olduğu zaman gidip darp raporu almamamdı
En güzelini yapmışsın
Evet eşin ceza alır
1 yıl dolmadığı için zaten anlaşmalı boşanma olmuyor
Çekişmeli dava açılacak Bizim gibi
Uzun bir süreç
Allah yardımcımız olsun

Keske anneniz de sikayetci olsaydi. Zor bir surec bekliyo sizi. ALLAH yardimciniz olsun ...

Sorularınıza yanıt verecek bilgim yok ama bu nasıl bir asker ya askerlerin yüz karası resmen hasta.

Allah yardimcin olsun ins bir an önce kurtulursun iftira atacak kanıtı yoksa hiç bişey yapamaz dert etme

İşinden olmaktan korkan karisini boyle kotu sekilde dovmez ...
Polis idari soruşturma açarlar annen de şikayet etsin dedi. Annem çok olgundur esasen , mahkemede doğrulayacağını ama hakaret davası ile onunla uğraşmak istemediğini söyledi... zavallı annem bir de mahkemeyle uğraşırdı onunla . o kadar enerjimiz yok galiba, ikimizin de. Hatta avukata vekalet vereceğim , ola ki ankarayaa gelirse yüzünü bile görmemek için.

Polis idari soruşturma açarlar annen de şikayet etsin dedi. Annem çok olgundur esasen , mahkemede doğrulayacağını ama hakaret davası ile onunla uğraşmak istemediğini söyledi... zavallı annem bir de mahkemeyle uğraşırdı onunla . o kadar enerjimiz yok galiba, ikimizin de. Hatta avukata vekalet vereceğim , ola ki ankarayaa gelirse yüzünü bile görmemek için.
ben olsam adami hayattan biktirirdim. Bu kadar sakin kalmayin, hayatini mahv edin o pisliyin. Sizi ne hale getirmis, piskolojiniz cokmus. Kendinize gelmeniz baya zaman alir.

ben olsam adami hayattan biktirirdim. Bu kadar sakin kalmayin, hayatini mahv edin o pisliyin. Sizi ne hale getirmis, piskolojiniz cokmus. Kendinize gelmeniz baya zaman alir.
Gereken hukuki süreci işleteceğim. Bu sırada ailemden erkeklerin de çeşitli planları var tabiki. Yazmam doğru olmaz. Ama bana kalırsa Allahtan bulsun. O en iyisini yapar.

içeriği ayni şekilde bi davam var.
kamu davasında para cezası alır o da geriye bırakılır yuksek ihtimal ki bu umurunda olmasin.

boşanma davasında da oldukça cirkenlesecek hazır ol

Kamu davası için soruyorum kasten yaralamadan mı kamu davası açılacak sizin için ve aile içi ve kadına karşı şiddet bürosunda mı dosyanız

Annem işinden olmaması için şikayetçi olmadı. İnsanlık bizde kalsın.

İnsanlık olsun diye düşünmeyin bence bunu herşeyin bir cezası olmalı. O düşünmemiş kendini (işin ucunda görevinden atılmayı bildiği halde) bunları yapmış siz mi düşüneceksiniz.
Sizin psikolojiniz ne olacak?

Boşanma sürecini bilemiyorum karşı taraf ne yapar ne eder süreci uzatır mı yoksa anlaşmalı mı olur.
Ama allah yardımcınız olsun. Alabileceğiniz ne kadar tazminat varsa açın davasını donuna kadar alın. Öyle olmaz böyle olur deyin.

Back
X