- 15 Mart 2018
- 28
- 22
- 3
- 33
- Konu Sahibi CorpseBride91
Bugün içinde bir konu açmıştım , eşim tarafından bir kaç defa tokat atmak suretiyle ,en son yumruklar,tekmeler ve küfürlerle darp edildim. 10 aylık evliyim. Darbın yanında süreç boyu maddi manevi eziyet yaşadım. Psikolojik şiddete maruz kaldım. Eşim darp ettikten sonra beni evden kovdu. Güç bela parasız pulsuz İstanbuldan Ankaraya geldim biletimi ailem aldı. Eşim telefonda aileme de çok ağır küfürler etti. Ankaraya gelmemin ardından 24 saat içinde polisten yazı çıkarıp hastaneden darp raporu aldım. Ama kemik kırığı vs yok ortopedi raporu temiz. Morluklar,ezikler ve kesiler ise belgelendi.
Eşimin herhangi bir barışma talebi yok olay 4 martta meydana geldi. Annem küfürlerden şikayetçi olmadı. Kamu davası açılma sürecinde bugün boşanma davası için de başvurdum. Eşim askerdi hakkında idari soruşturma başlatılır mı ? Daha önce bir eri darp etmişti. Kamu davası ne zaman açılır ,yaptırımı ne olur ? Boşanma davası kaç celse sürer ? Eşim nafaka yada para vermemek için iftira dahil hangi yolları kullanabilir ? Tecrübeli olan hanımlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Eşimin herhangi bir barışma talebi yok olay 4 martta meydana geldi. Annem küfürlerden şikayetçi olmadı. Kamu davası açılma sürecinde bugün boşanma davası için de başvurdum. Eşim askerdi hakkında idari soruşturma başlatılır mı ? Daha önce bir eri darp etmişti. Kamu davası ne zaman açılır ,yaptırımı ne olur ? Boşanma davası kaç celse sürer ? Eşim nafaka yada para vermemek için iftira dahil hangi yolları kullanabilir ? Tecrübeli olan hanımlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.