bosanma davasi actiktan sonra gidebilirsiniz evi terk olarak gozukmez.. o da otursun tek basina evinde. adam olan ben ceketimi alir giderim cocuklarin duzeni bozulmasin der. nerdeee..Arkadaşlar selam, bilen birileri vardır burada diye danışmak istedim. Boşanma davası açmak istiyorum fakat eş kişisi evden gitmeye yanaşmıyor, çocukların düzeni bozulmasın diye ben de istemiyorum (ayrıca evi terk de boşanma sebebi olabilir ) . Bu durumun hukuki yaptırımları var midir , ne yapabilirim ?
kuantum fizik iki yerde ayni anda olabilecegimizi soylemiyor muydu?İkinizde evden gıtmek ıstemıyorsunuz ama bosanmak ıstıyorsunuz.
Aynı anda 2 yerde olamazsınıztabıı bosanıp aynı evde yasamazsınız heralde. Yoksa ne anlamı var bpsanmanın
Napsın şimdi kadın 2 farklı enerjı aygıtı mı yuklesınkuantum fizik iki yerde ayni anda olabilecegimizi soylemiyor muydu?
Neden boşanmak istediğinizi yazmamissiniz ama size ya da cocuklariniza , eğer darp, hakeret gibi bir durum varsa, uzaklaştırma kararı alabilirsiniz . Bir de ev kira mi yoksa eşlerden birine mi ait ? Bence de evi terk etmeyin , ama bir avukata danışıp uzaklasitirma kararı konusunda bilgi alın .Arkadaşlar selam, bilen birileri vardır burada diye danışmak istedim. Boşanma davası açmak istiyorum fakat eş kişisi evden gitmeye yanaşmıyor, çocukların düzeni bozulmasın diye ben de istemiyorum (ayrıca evi terk de boşanma sebebi olabilir ) . Bu durumun hukuki yaptırımları var midir , ne yapabilirim ?
Hayır adamı evden nasıl gönderebilirim diye soruyorum aslındaBosanacaksiniz ama adam sizle yasayacak dogru mu ?
Ya da anlamadım ben daha detaylı yazsanız keske
Ne dıyor esin? Sen git, cocukları bırak mı dıyor mesela?Hayır adamı evden nasıl gönderebilirim diye soruyorum aslında
Ben niye gideyim diyorNe dıyor esin? Sen git, cocukları bırak mı dıyor mesela?
Bosanmak istemıyor mu?Ben niye gideyim diyor
Benim isteğimle kabul eder gibi oldu diyeyimBosanmak istemıyor mu?
Hesap yeni açılmış fake olabilirBenim isteğimle kabul eder gibi oldu diyeyim
Yok fake olmaz herhalde eşi boşanmak istemiyordur bence gitse evden bitecek evlilikHesap yeni açılmış fake olabilir
Bu tipler boşanma davasını acmadikca gitmezler evden o kağıdı görecek öyle,ayrıca evi sana bırakmak istemiyor gidecek yeri yok anlaşılan ailesi felan.Arkadaşlar selam, bilen birileri vardır burada diye danışmak istedim. Boşanma davası açmak istiyorum fakat eş kişisi evden gitmeye yanaşmıyor, çocukların düzeni bozulmasın diye ben de istemiyorum (ayrıca evi terk de boşanma sebebi olabilir ) . Bu durumun hukuki yaptırımları var midir , ne yapabilirim ?
İkinizde evden gıtmek ıstemıyorsunuz ama bosanmak ıstıyorsunuz.
Aynı anda 2 yerde olamazsınıztabıı bosanıp aynı evde yasamazsınız heralde. Yoksa ne anlamı var bpsanmanın
Pardon bır yerınız mı agrıyor?herkes oldu cem yılmaz valla, ay vallahi şişiyorum şu sosyal medya kullananlardaki duyarsızlığa, kadının yuvası yıkılıyor hala komiklikler şakalar, guldurme ihtiyacı.
bir insan bu kadar ciddi konuda neden birilerini guldurme ihtiyacı hisseder ki durduk yere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?